Horoscop 16 iulie 2021. Karma loveşte multe zodii înainte de weekend, este tsunami!

Horoscop 16 iulie 2021. Vârtej emoţional, schimbări în carieră şi un moment impulsiv. Citeşte previziunile zilei de evineri pentru fiecare zodie.

15 iul. 2021, 18:47
Horoscop 16 iulie 2021. Karma loveşte multe zodii înainte de weekend, este tsunami!

Horoscop 16 iulie 2021 Berbec
Aceștia au parte de o perioadă presărată cu disfuncții și nemulțumiri. Nimic parcă nu vine așa cum și-ar dori și există multe accente afective sau emoționale care intră în prim-plan.

Taur
Vor exista informații care schimbă datele problemelor pe care le au, motiv pentru care trebuie să facă apel la noțiunile însușite de-a lungul timpului.

Gemeni
Gemenii nu dau curs anumitor tipuri de petrecere a timpului liber care presupun plecări, oboseală și bagaje sau multă agitație. Acum vor să fie lăsați să se odihnească în liniște și pace.

Horoscop 16 iulie  2021 Taur
Taurii trebuie să lucreze la capitolul emoţii. Eliminaţi energia negativă sau furia, altfel veţi oscila între agonie şi extaz. Secretul este să spuneţi ce vă deranjează, spun astrele.

Horoscop 16 iulie Gemeni

Nativii Gemeni ar trebui să ia lucrurile mai uşor şi să nu se grăbească că pună în practică ideile pentru care nu sunt foarte bine pregătiţi.

CHIRON retrograd 2021. Ce rani mai ai de vindecat? Fii propriul tau doctor!
Horoscop 16 iulie Rac
Intuiţia se ridică la cote maxime în cazul Racilor care, vor clarifica azi nişte semne de întrebare, în special în relaţia de iubire, dar şi vis a vis de alţi oameni apropiaţi.

Horoscop 16 iulie 2021 Leu
Orgoliul le dă de furcă Leilor, pentru că se adaptează extrem de greu la cerinţele celor din jur. Nu reacţionaţi prea bine la critici, iar impulsivitatea vă va costa.

Horoscop 16 iulie Fecioară

Dragostea pluteşte în aerul pe care îl inspiră Fecioarele. În plus, aveţi planuri de viitor şi proiecte interesante, dar lipsa organizării vă dă peste cap, aşa că nu ar strica să formulaţi nişte strategii.

Horoscop 16 iulie Balanţă
Balanţele au o zi plină de senzualitate, iar asta le ajută în convingerea oamenilor. Practic, veţi obţine tot ce vă doriţi de la interlocutori.

Horoscop 16 iulie Scorpion
Nativii Scorpion au foarte multă energie pe care ar trebui să o direcţioneze în conversaţiile importante pe care le-au tot evitat. Nu vă temeţi că s-ar putea să iasă la iveală anumite secrete.

Horoscop 16 iulie Săgetător
Partenerul de viaţă s-ar putea să îi irite pe Săgetători. Aveţi grijă să nu deveniţi prea critic cu cei din jur şi nu puneţi presiune pe ei.

Horoscop Cristina Demetrescu. Datorii karmice trebuie plătite în vara lui 2021
Horoscop 16 iulie Capricorn
Capricornii sunt foarte pasionali azi, iar asta îi ajută mai ales dacă sim nevoia de o schimbare. Benefică mai mult ca sigur.

Horoscop 16 iulie 2021 Vărsător
Vărsătorii au visuri măreţe, iar acum este un moment perfect să îşi stabilească priorităţile dacă se bazează pe instictul şi logica lor.

Horoscop 16 iulie 2021 Peşti
Iar nativii Peşti se află într-un vârtej emoţonal. Veţi conştientiza ce vă doriţi de la viaţa voastră şi de la oamenii care fac parte din ea, poate chiar veţi încheia unele capitole care nu vă aduc beneficii.


loading...