Horoscop 16 Iunie 2015: Ce prezic astrele în a doua zi din săptămâna

Horoscop MARȚI 16 Iunie 2015. Berbecii nu trebuie să între în discuții cu persoanele din jur, iar Taurii pot face o achiziție majoră, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
15 iun. 2015, 14:00
Horoscop 16 Iunie 2015: Ce prezic astrele în a doua zi din săptămâna

Horoscop zilnic berbec Marți 16 Iunie 2015

Evitați să intrați în discuții cu persoanele din jur, deoarece ați putea pica într-o lumină proastă. Pe plan sentimental, cineva ar putea interpreta greșit unele cuvinte sau atitudini ale dvs.

Horoscop zilnic taur Marți 16 Iunie 2015
Taurii pot face o achiziție majoră pe care și-o doreau de mult timp. Astrele favorizează realizarea unor obiective și îndeplinirea dorințelor. În dragoste, vă puteți bucura de schimbul de lucruri simple, cu persoana iubită.

Horoscop zilnic gemeni Marți 16 Iunie 2015
Este o zi perfectă pentru a acorda toată atenția asupra vieții de familie și să aveți o bună comunicare cu oamenii care vă apreciază. Pe plan sentimental, veți împărtăși o mare bucurie cu persoana iubită.

Horoscop zilnic rac Marți 16 Iunie 2015
Racii vor obține rezultate foarte bune în urma deciziilor luate. Începeți să aveți încredere în judecata și intuiția dvs. Pe plan sentimental, încercați să nu vă neglijați partenerul, deoarece există riscul ca acesta să vă înșele.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO