Horoscop 16 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de luni este destul de agitata pentru toti nativii zodiacului din cauza ca au loc multe evenimente care dau peste cap sitatia financiara a unora si situatia in dragoste pentru altii.

16 mart. 2015, 07:36
Horoscop 16 martie. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop 16 martie

Ziua de luni este una nefasta pentru Berbeci din cauza ca se confrunta de la inceputul saptamanii cu o serie de probleme financiare dintre cele mai grave. Ar trebui sa renunte sa mai arunce cu banii in stanga si in dreapta in la finalul saptamanii.

TAUR – horoscop 16 martie

Taurii au pe de alta parte probleme in dragoste din cauza ca persoana iubita se arata din ce in ce mai putin interesata de relatia in care se afla. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa isi puna intrebari cu privire la viitorul lor.

Citeşte şi Horoscopul dragostei: Află cum stai cu iubirea în aceasta săptămână

GEMENI – horoscop 16 martie

Zi minunata pe de alta parte pentru gemeni mai ales datorita faptului ca primesc vesti cat se poate de bune cu privire la o schimbare in viata persoanei iubite. Sunt din ce in ce mai indragostiti de jumatatea lor.

RAC – horoscop 16 martie

Racii au o zi linistita de luni, din toate punctele de vedere. Mai mult, vor rezolva o serie de probleme medicale si se vor simti usurati sa afle ca starea lor de sanatate da semne de imbunatatire.

Citeşte şi HOROSCOP: De ce nu te plac oamenii, în funcţie de zodie

LEU – horoscop 16 martie

Zi de luni plina de momente bune pentru Lei. Nativii acestei zodii reusesc in final sa aiba timp sa se odihneasca iar persoana iubita va profita de acest lucru pentru a le face cele mai frumoase surprize.

FECIOARA – horoscop 16 martie

Zi destul de buna pentru Fecioara mai ales din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii pun mana pe o suma importanta de bani luni pe care o vor investi intr-o afacere de viitor.

Continuarea pe Lyla.ro.