Horoscop 16 martie. De ce trebuie să-ţi faci griji astăzi

Horoscop 16 martie: Zi de miercuri destul de agitata si plina de evenimente. Apar multe orportunitati pentru foarte multe zodii.

16 mart. 2016, 07:10
Horoscop 16 martie. De ce trebuie să-ţi faci griji astăzi

Berbec – Cand cineva te intreaba astazi ce vrei, s-ar putea sa te surprinzi pe tine insuti cand vei vedea ca nu poti raspunde acestei intrebari. Nu e vorba ai tot ce vrei sau tot ce se poate avea, insa nu te-ai gandit deloc la ceea ce-ti doresti cu adevarat. Nu e un gest egoist sa te gandesti la ceea ce ai vrea pentru tine. Rezerva-ti dupa-amiaza aceasta pentru acest lucru.

Taur – Nu ezita sa actionezi pe baza instinctului tau cand vei intalni o situatie mai complicata astazi. Nu vei sti ce sa faci pe moment, insa de-a lungul problemei vei afla ca poti sa ai incredere in tine si rezolvi usor acest lucru. Nu te lasa prada dorintei de actiona din impuls. Ai rabdare si intelepciunea ta isi va arata in cele din urma varfurile si te va ghida pe calea cea buna.

Gemeni – Perfectiunea nu exista. Chiar si celebritatile au pozele modificate in Photoshop. N-ar trebui sa te mai chinui sa fii la cel mai inalt standard zi de zi. Te extenueaza si te distrage de la ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Imperfectiunile fac parte din tine si te definesc ca persoana. Inceteaza sa aspiri la chestii superficiale si concentreaza-te pe ceea ce conteaza cu adevarat.

Rac – Nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca prietenii tai s-ar putea sa nu inteleaga complet ceea ce vrei sa spui, asa ca lor zi-le exact ceea ce gandesti. Vei vedea ca te vor ajuta sa dezlusesti itele problemei si vei gasi cea mai buna cale pentru a pune lucrurile la punct. Bucura-te de o dupa-amiaza linistita si pregateste-te pentru urmatoarea zi!

Leu – Astazi feedbackul pe care-l vei primi in legatura cu munca pe care ai depus-o in ultima vreme s-ar putea sa nu fie cel mai pozitiv pe care il poti auzi. Desi te simti suparata si incoltita, nu trebuie sa disperi. Oamenii mai gresesc si uneori minutiozitatea nu e neaparat prezenta in totalitate in 100% din munca noastra. Accepta vestile si fa o treaba mai buna pe viitor pentru a demonstra ca poti invata.

Fecioara – Inceperea de noi proiecte nu e neaparat potrivita acuma. Nu pentru ca nu ai reusi sa le duci la capat, insa vei vedea ca te vei confrunta cu multa confuzie si nu vei avea parte de succes imediat, asa cum iti doresti tu sa se intample de fiecare data. Ziua de astazi s-ar putea sa te tina un pic in ceata, asa ca cel mai bine ar fi sa nu te apuci de chestii noi.

Continuarea pe lyla.ro