Horoscop 16 Septembrie 2015: Taurii pot intra în conflict cu şefii

Horoscop Miercuri 16 Septembrie 2015. Taurii pot intra în conflict cu șefii sau colegii, dar totul se poate rezolva ușor. Totuși e bine să aveți grijă!

RomaniaTV.net
15 sept. 2015, 11:43
Horoscop 16 Septembrie 2015: Taurii pot intra în conflict cu şefii

Horoscop Berbec 16 Septembrie

Astăzi efectuați sarcinile de rutină și vreți să începeți un nou proiect. Terminați ce ați început la birou, economisiți energie și nu vă supraîncărcați nici fizic și nici psihic. Este posibil să primiți o veste bună care vă va încânta și ridica moralul.
 
Horoscop Taur 16 Septembrie

Dacă aveți un conflict cu un coleg sau șef, astăzi aveți o șansă de a vă înțelege mai ușor cu acea persoană și să armonizati relațiile. Nu ezitați să clarificați problema, pentru că altfel mai târziu puteți regreta. Seara cel mai bine vă relaxați cu un hobby sau petrecti timpul într-o companie bună.
 
Horoscop Gemeni 16 Septembrie

Este o zi potrivită pentru a participa la evenimente sociale și întâlniri cu prietenii. Dacă partenerul dvs nu este de acord într-o chestiune financiară, astăzi aveți o șansa de a ajunge la un compromis reciproc avantajos dacă ambele părți au voința de a face acest lucru.
 
Horoscop Rac 16 Septembrie

Dacă astăzi faceți mici modificări la domiciliu sau la birou, rezultatul vă va încânta. Este o zi foarte potrivită pentru a discuta cu o problemă financiară cu un partener. Familia și partenerul de viață vă face să simțiți emoții pozitive.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.