Horoscop 17-23 decembrie. Gaură tot mai mare în buzunare, ce zodii au probleme cu banii în această săptămână

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

16 dec. 2018, 09:35
Horoscop 17-23 decembrie. Gaură tot mai mare în buzunare, ce zodii au probleme cu banii în această săptămână

BERBEC

Vei avea atât de multe pe cap în această săptămână, încât e posibil să dai greş la serviciu din cauza neatenţiei.

Din fericire, şefii tăi sunt permisivi de această dată şi se vor face că nu au văzut, însă nu trebuie să faci o obişnuinţă din asta. Situaţia financiară este una modestă şi te vei descurca să acoperi toate cheltuielile necesare de sărbători. 

TAUR

Această săptămână va fi foarte solicitantă pentru tine, în special pe plan profesional. Deşi va trebui să te împarţi în o mie de locuri, joi sau vineri ţi s-ar putea oferi o oportunitate grozavă de avansare. Dacă simţi că vei face faţă acestei provocări şi eşti dispus să îţi sacrifici o parte din viaţa personală, atunci acceptă fără regrete. Vor exista anumite pierderi, însă câştigurile, mai ales cele financiare, vor fi incomparabile. 

GEMENI

Săptămâna aceasta va fi despre afaceri, cumpărături şi oportunităţi. Vei jongla cu banii în aceste zile, însă te pricepi destul de bine la asta. Mai mult decât atât, astrele sunt de partea ta şi atunci când se produce o gaură mai mare în buzunarele tale, ele au grijă să îţi scoată în cale surprize financiare pe care nu ai cum să le ratezi. Nici nu se poate să îţi meargă mai bine de atât!

RAC

Chiar dacă vei trece prin momente de tensiune maximă în această săptămână, astrele te ajută să ieşi basma curată din anumite încurcături de la serviciu.

Deşi vei fi pe punctul de a pierde sume importante de bani, asta nu înseamnă că îţi vei învăţa lecţia pentru data viitoare. Eşti uşor imatur atunci când vine vorba de finanţe, de aceea încearcă pe cât posibil să iei în considerare sfaturilor celor dragi!

Citeşte mai multe pe eva.ro