HOROSCOP 17-23 NOIEMBRIE: Bani, sănătate, dragoste, carieră pentru fiecare zodie

HOROSCOP 17-23 NOIEMBRIE: RomaniaTV.net vă prezintă previziunile astrale pentru fiecare zodie pentru săptămâna viitoare. 

15 nov. 2014, 19:49
HOROSCOP 17-23 NOIEMBRIE: Bani, sănătate, dragoste, carieră pentru fiecare zodie

BERBEC 21.03-20.04: Se pare ca va afecteaza mai mult decât va asteptati toamna prea schimbatoare. Simtiti nevoia sa va odihniti mai mult si ar fi bine chiar asa sa procedati. Relatiile cu partenerii sau prietenii apropiati au nevoie si ele de o reimprospatare. Evitati conflictele si examinati-va modul de a comunica cu ceilalti.

TAUR 21.04-21.05: Va organizati mai bine zilele acestea si faceti liste de prioritati. Se pare ca va anima si o dorinta arzatoare de reorganizare a casei si la locul de munca. Va puneti in gând si sa adoptati o noua dieta mult mai sanatoasa si poate câteva exercitii va vor ajuta mai mult.

GEMENI 22.05-21.06: Dispuneti de multa energie si va hotarâti sa o consumati pe distractii. Fie ca este vorba de sport, filme, petreceri sau spectacole, va veti simti extraordinar. Daca tot anul nu v-ati luat concediu, acum este momentul prielnic sa o faceti. Acum viata vi se pare mai frumoasa!

RAC 22.06-21.07: Va concentrati asupra familiei si a vietii personale. Va simtiti confortabil la domiciliul actual si s-ar putea sa va izolati in singuratate sau meditatii. Discutiile cu cei de-acasa par sa nu se mai termine si asta va oboseste peste masura.

LEU 22.07-22.08: Astrele va deschid calea spre reusita. Traiti intens tot ce vi se intâmpla, discutati indelung pe tema unei investitii cu fratii sau cu rude apropiate, faceti câteva vizite si se pare ca va decideti mult mai greu ca de obicei. Daca aveti nedumeriri nu ezitati sa intrebati tot ce este neclar.

FECIOARA 23.08-22.09: Concentrarea se muta de la posesiuni la finante. Nu va mai intereseaza parca altceva decât banii. Va gânditi la tot felul de afaceri care sa va sporeasca veniturile. La urma urmei, nu este chiar un gând rau. Totul este sa nu pariati pe cel mai slab din competitie!

BALANTA 23.09-22.10: Zilele acestea va simtiti plini de energie, entuziasti si mult mai productivi. Folositi-va insa energia pozitiva pentru a finaliza lucrurile pe care vi le-ati propus si nu va mai pierdeti in gânduri fugare. Circumstantele sunt favorabile si proiectele se bifeaza unul câte unul.

SCORPION 23.10-21.11: Vreti siguranta unui loc unde va puteti retrage sa meditati? Nu-i asa ca nu va gasiti locul? Starea un pic cam prea tensionata prin care treceti este urmarea multor dorinte care tintesc prea sus. Poate ati inceput mai multe proiecte deodata si acum va depaseste situatia.

SAGETATOR 22.11-21.12: Acum sunteti mai populari ca oricând. Prietenii si colegii de serviciu par sa va ceara mai des parerea si asta va da o stare de bine. Este chiar reconfortant sa stiti ca si opinia dumneavoastra conteaza. Acasa beneficiati de câteva clipe de relaxare in plus si veti profita din plin de acestea.

CAPRICORN 22.12-19.01: Astrele actioneaza ca un reflector pentru dumneavoastra. Desigur, nu va displace, dar nici nu va atrage nimeni atentia ca sunteti mult prea critici si faceti observatii uneori prea directe. Cineva apropiat va ofera posibilitatea sa va explorati mai mult lumea in care traiti.

VARSATOR 20.01-18.02: Sunteti din ce in ce mai dornici sa aflati si sa descoperiti lucruri noi. Aproape sigur ca va veti atasa de persoane din alte medii sau chiar dintr-o alta cultura, care va vor stimula intelectul si va vor schimba putin gândirea despre viata.

PESTI 19.02-20.03: In aceasta perioada traiti relatiile intens si atentia va este captata de o problema cu o mostenire, vânzarea unui teren sau probleme de asigurare. Cineva ar putea sa conteste valorile dumneavoastra si nu va pica prea bine. Straduiti-va sa ii demonstrati contrariul.

Sursa: CASANDRA