HOROSCOP 17 aprilie. O duminică interesantă, plină de provocări

HOROSCOP 17 aprilie. Ziua de duminică se anunţă una interesantă, cu provocări pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
16 apr. 2016, 19:01
HOROSCOP 17 aprilie. O duminică interesantă, plină de provocări

Berbec

A venit vremea sa te intorci un pic inapoi, la o etapa mai veche a unui proiect in desfasurare pe care nu ai incheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o solutie eficienta care merita aplicata si totul va ajunge mai usor la un nivel care sa-ti inspire incredere. Candva, nu stiai ce trebuie facut, erai complet debusolat, dar intre timp ai mai adunat ceva informatii si experienta si acum stii ce se cere. Fii pregatit deci sa inchei acel capitol ce ramasese in coada de peste in trecut, dar vei vedea ca a meritat sa-l lasi sa astepte, pentru ca rezolvarea de acum pare a fi cea mai buna.

Taur

Uneori e bine sa pastrezi o oarecare urma de discretie asupra surselor tale de venit, pentru a nu starni invidii inutile. Esti tentat sa te lauzi cu o reusita financiara sau cu o investitie de zile mari, ceea ce nu va fi privit cu ochi buni de cei care nu sunt pe acelasi nivel. Nu vorbi despre bani astazi, chiar daca ai avea suficiente motive de satisfactie, deoarece ai in preajma cateva persoane care sunt intr-o mare prapastie financiara si ar putea incepe sa te judece sau sa gandeasca vrute si nevrute despre felul in care ti-ai castigat banii.

Gemeni

Bucura-te de linistea care s-a lasat in casa ta pentru a sta de vorba pe indelete si a pune tara la cale in familie. Chiar daca ai putea spune ca e o zi dedicata rutinei, de-a dreptul plictisitoare pentru un amator de provocari, asa ca tine, vei descoperi cat de multe lucruri se pot face cand nimic urgent sau stresant nu te preseaza de la spate. Ocupa-te de acele lucruri care stateau pe loc de la o vreme, pentru ca aveti cu totii starea necesara de a le analiza la bani marunti si a descoperi eventualele nereguli. Nu grabi cu nimic lucrurile, multumeste-te cu monotonia!

Rac

Un final de drum demult anuntat se materializeaza astazi si, pe moment, te lasa fara directie. Nu privi acest sfarsit ca pe un esec, ci e o ocazie buna de a lua o pauza si a te detasa de toate, ca, mai apoi, sa gandesti o strategie noua. Nu iti ies toate lucrurile asa cum ai spera, mai dai piept si cu piedici, dar din toate ai ceva de invatat. Cel mai mult regreti faptul ca cineva ti-a atras atentia ca se apropie acest moment, dar nu ai tinut cont de avertismente, ca eventual sa iei masuri din timp. Acum e prea tarziu sa mai schimbi directia, poti sa pui doar punct. Si de la capat!

Leu

Cel mai bine te simti printre oameni cu care intri usor in discutie. Ai norocul de a da peste persoane tinere, vesele, puse pe glume care te stimuleaza si pe tine la dialog. Reusesti sa te relaxezi complet in asemenea companie amuzanta, pentru ca umorul are efecte binefacatoare asupra ta la final de saptamana. Si prezenta copiilor este la fel de benefica, deci coboara un pic la nivelul lor si simte-te liber sa faci ce vrei. Iti vei incarca bateriile facand lucruri simple si placute care iti aduc aminte de copilarie.

Fecioara

Te simti ciudat in pielea ta, avand mereu impresia ca cei din jur te privesc cu ostilitate si nu au incredere in tine. Daca ai fi mai atent, ti-ai da seama ca ceea ce simti e doar o reflectare a parerii pe care o ai despre tine insuti in acest moment. Nu ceilalti iti gasesc atatea defecte, nu ceilalti te judeca atat de aspru, ci tu, singur, iti iei pe umeri o vina care nici macar nu te reprezinta. Suferi de o usoara manie a persecutiei, avand mereu senzatia ca cineva te pandeste din umbra doar ca sa te critice, dar nimeni nu are nimic cu tine. Esti nemultumit de propria ta persoana, pentru ca te privesti printr-o oglinda deformata: vezi orice punct slab ca pe un dezastru!

Balanta

O zi in prezenta celor mai dragi persoane nu poate fi decat un dar divin, deci bucura-te de tot ce ti se ofera cu generozitate pentru fericirea ta. Ai motive de distractie, de veselie, de buna dispozitie, de parca toate problemele de pana mai ieri au disparut ca prin farmec. Te comporti ca un copil lipsit de griji si bine faci, pentru ca numai o astfel de atitudine pozitiva iti poate garanta o zi excelenta. Iubirea e si ea motiv de fericire, pentru ca cel drag te rasfata in permanenta cu gesturi tandre si frumoase.

Scorpion

Un hop financiar te obliga sa opresti orice afacere in derulare pana la noi ordine. Posibil sa resimti un gol in portofel, peste care vei trece, dar cat timp nu primesti bani in plus care sa acopere lipsa, nu poti merge mai departe in ce ti-ai propus. Poate e vorba de o amanare a unei plati, de incapacitatea de a-ti achita o datorie mai veche, de imposibilitatea de a cumpara acum un obiect pentru care ai facut deja sacrificii, ca atare e bine sa lasi investitiile pe altadata. Momentan, nu mai sunt posibile si nici recomandabile, dar in curand se va reechilibra balanta.

Sagetator

E o placere sa te afli in compania prietenilor, pentru ca ei sunt alaturi de tine cu toata inima si abia asteapta sa te sprijine cu ceea ce le sta lor in putinta. Cere-le ajutorul, nu incerca sa le faci pe toate singur, pentru ca azi chiar ai la cine apela. Exista cel putin o persoana care detine solutia la problema care te framanta, dar asteapta doar sa-l soliciti. Nu va interveni fara acceptul tau, deci e bine sa recunosti ca nu stii ce e de facut intr-o anumita situatie pe care el o considera floare la ureche.

Capricorn

Efortul colectiv la care ti-ai adus si tu contributia a ajuns intr-un punct din care deja se intrevede succesul! Nu uita ca nu ai fi ajuns aici fara cei din jurul tau, ca atare cel mai motivant lucru e sa va apreciati deschis unii pe altii, sa va recunoasteti fiecare rolul in acest demers care, iata, se apropie de nivelul sperat de toata lumea. Si tu esti apreciat pentru ceea ce ai realizat alaturi de ceilalti, ca atare nu uita sa fii si tu amabil, generos in cuvinte de lauda, pentru ca ele sunt recompensa care va incanta pe toti in parte si va imping mai departe.

Varsator

Felul mai sever in care vorbesti celor din jur ii poate intimida pe cei mai sensibili sau pe cei care nu se ridica la nivelul tau intelectual. Te simti bine in aceasta postura, dar nu prea ai satisfactii daca o faci pe desteptul in fata celor mediocri. Daca vrei sa-ti masori istetimea cu adevarat, fa-o ci cei de acelasi rang, ca sa isi dai seama cate stii. Ceilalti oricum nu stiu mai nimic din ceea ce povestesti tu si oricum vei straluci, chiar si prin lucruri marunte.

Pesti

Toate problemele vin si trec, sunt evenimente ciclice in viata oricui, de aceea nu are rost sa-ti torni cenusa in cap daca azi treci printr-o astfel de situatie. Nu e nici prima nici ultima oara cand traiesti un astfel de moment cu o incarcatura energetica predominant negativa, dar exista ceva bun in toate. Fara cate un mic motiv de suferinta, din cand in cand, nu ai lua masurile care se cer pentru a echilibra balanta in viata ta. Daca toate ar curge lin si frumos, te-ai multumi cu acea stare de fapt, ori, cate un mic cutremur, ca cel de azi, cere de la tine gesturi decisive.