Horoscop 17 decembrie 2017 pentru toate zodiile: Certuri în relaţie, dar veşti bune de la serviciu

Horoscop 17 decembrie 2017. Află ce-ți rezervă astrele pentru ultima zi a săptămânii!

RomaniaTV.net
16 dec. 2017, 11:46
Horoscop 17 decembrie 2017 pentru toate zodiile: Certuri în relaţie, dar veşti bune de la serviciu

BERBEC:

Acești nativi care au o relație se bucură din plin de timpul petrecut cu partenerul de viață, iar cei care nu au încă o relație, ar trebui să nu se avânte până nu știu ce-și doresc cu adevărat.

La locul de muncă va fi o perioadă destul de aglomerată pentru că acești nativi au mult de muncă și puțin timp la dispoziție. Totuși, pe plan financiar nu au de ce să se plângă pentru că banii nu încetează să apară.

TAUR:

Nativii acestei zodii s-ar putea să treacă printr-o despărțire și în loc să stea să își plângă de milă, ar trebuie să se bucure de libertate și să facă mai multe lucruri pentru ei.

Este o zi plină de proiecte și ar trebui să-și focuseze atenția pe lucrurile cu adevărat importante. La începutul săptămânii, taurii vor primi informații despre niște venituri care îi așteaptă în cont.

GEMENI:

Azi, acești nativi pot fi foarte sensibili și se lasă afectați de orice detaliu nesemnificativ. Încearcă să privești parte bună a lucrurilor și trebuie să înlături atitudinea negativă.

Pe plan profesional, este posibil ca acești nativi să aibă parte de oportunități noi și de aceea trebuie să demonstreze ce calități au. Gemenii sunt plini de idei în această perioadă și aceste idei puse în practică s-ar putea să le aducă o avere.

RAC:

În această perioadă trebuie să fii prudent pentru că vor exista certuri în relație. Aceste conflicte te-ar putea afecta mai mult decât crezi. Trebuie să existe mai multă comunicare între bine și partener.

La locul de muncă există o anumită tensiune între tine și colegi și de aceea ar trebui să rezolvi acest lucru pentru a nu exista conflicte care să-ți afecteze cariera.

LEU:

S-ar putea ca acești nativi să aibă o relație toxică pentru că partenerul de viață tinde să ducă gelozia și nesiguranța la un alt nivel. În acest caz, ar trebui să discutați și eventual să mergeți pe drumuri separate.

La locul de muncă lucrurile merg bine și promovarea bate la ușă. S-ar putea ca superiorii să-ți ofere proiecte noi, însă nu le accepta dacă crez că nu le poți duce la bun sfârșit.

FECIOARĂ:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor realiza în sfârșit că fizicul nu este la fel de important ca personalitatea sau caracterului unei persoane.

Din punct de vedere profesional, această perioadă îți aduce foarte mult noroc. Ți se oferă o grămadă de oferte de muncă, însă trebuie să te gândești bine ce beneficii îți pot aduce.

BALANȚĂ:

Pe plan sentimental, acești nativi au noroc. Vor petrece mai mult timp cu partenerul de viață, ceea ce va favoriza apropierea dintre ei și se vor deschide mai mult unul în fața celuilalt.

Pe plan financiar trebuie să fii mai chibzuit pentru că ai multe cheltuieli pe care nu le anticipezi. La locul de muncă s-ar putea să se organizeze o călătorie de afaceri și ar trebui să profiți din plin de ea pentru a te dezvolta.

SCORPION:

Relația cu partenerul de viață devine din ce în ce mai serioasă și nativii acestei zodii se vor implica mai mult pentru că realizează cât de multe lucruri îi leagă de partenerul lor.

Acești nativi ar trebui să fie foarte atenți pentru că s-ar putea să existe oameni care vor să profite de pe urma lor și le va cere să investească bani în noi afaceri.

SĂGETĂTOR:

Dacă ai impresia că partenerul tău te minte și te înșală, nu acționa din impuls pentru că este posibil să regreți. Gândește-te bine la ce vrei și la ce ai de făcut în continuare.

S-ar putea să existe unele conflicte la locul de muncă și să izbucnești, însă încearcă să te calmezi pentru a nu înrăutăți lucrurile și mai tare. Este o zi bună pentru buzunarul tău pentru că vei primi o sumă considerabilă de bani.

CAPRICORN:

Este foarte important ca acești nativi să fie sinceri cu cei care îi curtează și să fie direct, astfel încât să le spună că nu vor nimic serios deocamdată.

La locul de muncă ar trebui să-și dea mai mult interesul și să renunțe la atitudinea negativistă. Este o perioadă benefică pe plan financiar pentru că cineva căruia i-ai împrumutat bani, ți va restitui.

VĂRSĂTOR:

Azi este o zi excelentă de a cunoaște oameni noi și de a lega prietenii. Încearcă totuși să te axezi mai mult pe propria persoană și apoi pe cei din jurul tău.

Starea ta financiară stagnează azi și trebuie să fii cumpătat în tot ceea ce faci. La locul de muncă trebuie să le demonstrezi superiorilor că originalitatea și creativitatea sunt punctele tale forte.

PEȘTI:

Acești nativi trebuie să învețe să nu mai trăiască în trecut pentru că acest lucru îi face să piardă multe oportunități. Ar trebui să iasă la întâlniri și să cunoască persoane noi.

La serviciu apar noi sarcini și ar trebui să te concentrezi mai mult. Dacă îți vei da interesul, vei fi răspâlătit pe măsură.