Horoscop 17 decembrie 2022. Evenimentele neaşteptate te poartă în locuri cu surprize

Horoscopul zilei de 17 Decembrie 2022: Este o zi cu o energie pozitivă, în care cei mai mulți reușesc să se bucure de iubire, prieteni și lecții de sănătate. Taurii răspund afirmativ începerii unei relații noi, Balanțele petrec timp cu prietenii lor, iar Peștii se bucură de o schimbare pozitivă privind relațiile între colegii de serviciu.

16 dec. 2022, 13:42
Horoscop 17 decembrie 2022. Evenimentele neaşteptate te poartă în locuri cu surprize

Horoscop 17 decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Tu și partenerul tău sunteți creativi azi și aveți o mulțime de planuri privind un anumit aspect al vieții voastre. Este momentul ideal să planificați excursii de viitor, dar și pentru nostalgie și depănarea amintirilor. Sunteți amândoi optimiști și căutați distracția. Conflictul interior cu care te confrunți azi are legătură cu obiectivele din viitor. Pe de o parte, ești de partea noului, ești obiectivă și deschisă, dar pe de altă parte, ești prinsă în trecut și de persoanele din acea perioadă. Azi, te bucuri de norocul începătorului. Acorzi mai multă atenție dietei și exercițiilor fizice și simți imediat efectele. Acestea te vor ajuta să ai o stare psihică mai bună și să ieși din rutină.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Ești dispusă să îți asumi anumite riscuri pentru iubire. S-ar putea să ai parte de o aventură pasională și să răspunzi afirmativ începerii sau aprofundării unei relații, de care te-ai ferit din cauza fricii de a fi rănită. Oamenii din exteriorul relației voastre ar putea fi uimiți de îndrăzneala ta, dar tu ești prea fericită pentru a ține cont de părerea lor. Te întâlnești cu aceiași oameni din nou și din nou. Evenimentele neașteptate te poartă pe unde vor ele și din anumite motive viața îți aduce în față aceleași chipuri. S-ar putea să nu fie o coincidență. Vorbește cu acești oameni! Una dintre cele mai pozitive aspecte ale vieții tale este faptul că te pregătești și adopți deciziile cu atenție, astfel poți fi sigură de scopul activităților tale, fiindcă nu le adopți imediat. Continuă cu pași mărunți adoptarea unui stil de viață sănătos!

Horoscop Mihai Voropchievici decembrie: 4 zodii care vor avea un final de an excepțional!

Horoscop 17 decembrie 2022 Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Gemenii simt nevoia să se elibereze. Vrei să ai parte de mai mult pentru activitățile tale preferate, așa că îți respecți dorința. Radiezi de bucurie și ești din ce în ce mai creativă. Vrei să fii liberă și să faci, în sfârșit, ceva pentru tine. O ieșire spontană cu cineva drag o să-ți aducă mai multă voie bună decât îți imaginai.

Rac: 22 iunie – 22 iulie
Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 surprinde nativii din zodia Racului într-o situație plină de surprize. Chiar dacă este perioada cu cele mai multe lucruri de făcut, te vei organiza mai bine decât în mod normal. Te ajută foarte mult să știi că vei petrece mai mult timp alături de cei dragi. Te vei asigura că totul este perfect și gata pentru o petrecere.

Leu: 23 iulie – 22 august
Pentru nativii din zodia Leului este, de asemenea, o zi perfectă pentru a petrece timp alături de cunoștințe mai vechi. Amintiri vesele și pline de poveste vor acapara discuțiile. Ești foarte încântată de ceea ce se petrece, dar ai grijă să nu spui lucruri mai greu de digerat pentru ceilalți. Chiar dacă pare să ai dreptate, nu e necesar să îi faci pe alții să se simtă inconfortabil, scrie YourTango.com.

Mihai Voropchievici, luni norocoase în 2023. Care este cea mai bună perioadă pentru bani, dragoste şi carieră pentru fiecare zodie

Horoscop 17 decembrie 2022 Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Fecioarele simt nevoia să reorganizeze anumite lucruri. Fie că vrei să schimbi locul obiectelor de prin casă sau de la birou, această activitate îți va prinde foarte bine. Te va ajuta să îți pui ordine în gânduri. Cu toate astea, ai tendința de a amâna la nesfârșit ce ai de făcut pentru tine. Fie că e vorba de un proiect drag sau o ieșire alături de cineva, nu reușești să prioritizezi  ce ai de făcut. Ești nesigură și începi să gândești profund asupra anumitor aspecte.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Cu Luna în zodia Balanței, te vei bucura de foarte mult timp pentru relaxare. O zi la spa sau mai multe ore de somn la prânz, te vei reface complet. Ai tendința de a lenevi și este normal, ultima perioadă a fost extenuantă pentru tine. Încerci să convingi pe cineva să vină cu tine într-o excursie și ai nevoie de argumente solide pentru a reuși, chiar dacă banii nu sunt o problemă.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 îl surpride pe Scorpioni în ipostaza de a alege între prieteniile sale. Ești dispusă să renunți la un prieten mai vechi, chiar dacă este dificil. Este sigur că o veți lua pe căi diferite pentru că te simți încolțită. Un mediu toxic în viața ta nu îți va face deloc bine.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Astăzi simți că ai un suflet introvertit, dar că vrei să petreci mai mult timp alături de persoane noi. Te vei lovi de acest blocaj și vei încerca să ieși din zona ta de confort. Interacțiunile cu persoane necunoscute ar putea să devină un prilej de a te cunoaște inclusiv pe tine.

Horoscop 17 decembrie 2022 Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Problemele la locul de muncă ar putea să se intensifice, iar acest lucru te stresează foarte tare. Abia aștepți ca ziua să se încheie și să te refaci. Tensiunea multă de la birou îți creează stări de neliniște care nu te lasă să te odihnești. Încearcă să spui lucrurilor pe nume.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
S-ar putea să te simți puțin confuză în legătură cu ceea ce îți dorești în viață. Acordă-ți timp de a o lua ușor acum, reconectându-te cu spiritul tău prin singurătate și meditație, scrie Astrology.com. Este un moment bun pentru a te bucura de apreciera celor din jur, așa că vei sta mai mult alături de familie.

Horoscop 17 decembrie 2022 Pești: 19 februarie – 20 martie
Horoscopul zilei de 17 decembrie 2022 aduce numai lucruri bune pentru Pești. Te vei simți apreciată, iubită și dorită. În plan profesional, toate merg de minune, iar stilul tău de viață se îmbunătățește. Vei revedea persoane din trecut, oameni dragi și te vei bucura din plin.