Horoscop 17 ianuarie 2016: Vezi ce îţi rezervă astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 17 ianuarie 2016: Citiţi previziunile zilei pentru fiecare zodie. 

16 ian. 2016, 13:44
Horoscop 17 ianuarie 2016: Vezi ce îţi rezervă astrele în ultima zi a săptămânii

Horoscop 17 ianuarie 2016 – Berbec

O binemeritata liniste se aseaza peste planurile tale, redescoperind calmul, echilibrul, armonia cu ceilalti sau cu tine insuti. E un semn ca s-au reasezat toate pe un fagas normal, stabil si bun, ce iti inspira din nou incredere si securitate. Primul plan vizat pare sa fie cel financiar, unde simti ca s-au mai ridicat niste piedici, s-au mai redresat unele puncte fragile, deci daca banul e pe teren sigur, parca si psihicul tau se mai linisteste. Cauta in jurul tau acea zona de echilibru care iti inspira, finalmente, o stare de bine si de confort si mentine-o cat mai mult.

Horoscop 17 ianuarie 2016 – Taur

In loc sa te retragi in lumea ta si sa porti o eticheta de inadaptabil, mai bine ai cere ajutor pentru a te putea integra in acel mediu in care nu ai fost primit asa cum ai fi dorit. Poate in sinea ta ai dori sa fii si tu ca ceilalti, unul de-al lor, dar daca te retragi cu buna stiinta si respingi orice invitatie de a te alatura, fii sigur ca vei ramane tot pe margine. Nu esti cu nimic mai deosebit de ceilalti, te poti integra perfect in acel mediu, dar momentan ai impresia ca ei sunt cei care te dau pe tine la o parte. Nici vorba de asa ceva! Exista cineva in acest spatiu care intelege prin ce treci si te-ar putea indruma sa te apropii si sa te simti printre ei ca acasa.

Horoscop 17 ianuarie 2016 – Gemeni

Te-ai gandit vreodata sa scrii? Daca deja faci asta, felicitari, inseamna ca-ti urmezi pasiunea interioara si merita s-o dezvolti si mai mult, s-o duci mai departe, pentru ca ai resurse imense de creativitate si inspiratie. Dar daca nu ai avut pana acum preocupari din zona scrisului, trebuie sa incepi de undeva. De la o scrisoare pe care sa ti-o scrii tie si eventual sa ti-o trimiti tot sie, in care sa-ti exprimi dorintele, visele, scopurile, si vei avea surprize: nu numai ca ti se vor lega usor cuvintele, dar parca si transpare o scanteie de talent pe acolo. Poate fi un moment uimitor sa (re)descoperi placerea scrisului, de la cel mai mic text… pana la cea mai minunata opera. Totul e sa pui mana pe condei, cum s-ar spune.

Horoscop 17 ianuarie 2016 – Rac

Simti ca sensul in care mergi nu e cel mai corect si procesele de constiinta incep sa te cicaleasca din umbra. O voce interioara iti tot spune: nu e bine, nu e corect, desi tu mergi inca mai departe, dar ai sa vezi ca acest mesaj se va repeta atat de insistent si de obsesiv, ca intr-un final ii vei da ascultare. Ai o constiinta mult prea puternica si sobra ca sa nu-i dai atentie, deci ia vezi ce-ti spune acea soapta interioara cu privire la un plan care, desi evolueaza, nu da roadele dorite. Nu cumva trebuie sa schimbi tactica? Nu cumva te-ai abatut de la scop?

Horoscop 17 ianuarie 2016 – Leu

Asculta nu numai cu urechile, ci si cu inima si mintea larg deschise, pentru ca azi vin spre tine o multime de informatii extrem de utile pe care le vei folosi intr-o zi intr-un moment capital. Orice intalnire pe parcursul acestei zile are un rost, deci fii cu ochii in patru si cu urechile palnie, atent la tot ce iti este adresat. Un cantec auzit la radio poate fi un mesaj divin, o conversatie prinsa din zbor pe strada iti ofera un indiciu, o persoana cu care schimbi doua vorbe poate aparea exact in forma cea mai potrivita pentru o indicatie salvatoare. Pune-ti antena in functiune pe cele mai subtile vibratii ca sa captezi tot ce este in beneficiul tau, caci receptivitatea ta e maxima.

Horoscop 17 ianuarie 2016 – Fecioara

A venit momentul sa iei o decizie majora prin care sa dai alt curs existentei tale. E un moment de renastere chiar, deoarece esti pe cale sa alegi alt drum, sa accepti alt stil de a fi sau de a actiona, si totul tine de propria ta alegere. Nimeni nu te obliga sa faci schimbarea, ci, daca e sa aiba loc, e numai creatia propriei tale vointe si a propriilor tale ganduri. Ceea ce doresti tu acum genereaza un va de schimbari benefice pentru tine de acum inainte, poate pentru cateva luni, poate pentru ani de zile in perspectiva, tocmai de aceea trebuie sa fii constient de greutatea momentului si sa iei decizia intelept, optimist, cu incredere deplina in rezultate.

Citeste Horoscop 17 ianuarie 2016 integral pe revista Teo