Horoscop 17 iunie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 17 iunie 2015: Probleme de colaborare pentru nativii din multe zodii.

16 iun. 2015, 10:20
Horoscop 17 iunie 2015: Vezi ce îţi rezervă astrele

Horoscop 17 iunie 2015 – Berbec

Lucrurile par sa fi capatat un ritm mult mai alert, dar nu s-ar zice ca-ti displace viteza! Esti impins de la spate de iuresul evenimentelor, dar e pe placul tau, pentru ca si tu esti, de felul tau, grabit, rapid si dornic de rezultate imediate. Parca vaslesti din ce in ce mai tare, motivat de ceea ce se prefigureaza la orizont, dar nu incerca sa controlezi tu evolutia evenimentelor, ci lasa-te cumva in voia curentului. Esti intr-o barca pe un rau iute de munte, care curge involburat spre varsare, ca atare tot ce trebuie sa faci e sa te opresti din a mai vasli pentru ca oricum apa te duce acolo unde trebuie. Tinta e interesanta, ritmul e perfect, iar tu… pluteste doar! 

Horoscop 17 iunie 2015 – Taur
Daca nu ai cu cine colabora astazi, nu intra in panica. Numai trecand printr-un moment dificil iti vei da seama ca detii tot ce ai nevoie pentru un succes deplin. Daca pretinzi de la ceilalti o implicare mai serioasa, ai fi dezamagit, descoperind ca partenerii tai de lucru tot de la tine asteapta solutii, tot pe umerii tai arunca toate responsabilitatile. Ca stiai sau nu ca ai asemenea talente de lider, azi le vei descoperi si le vei valorifica cu brio, deci nu te lasa coplesit sau influentat de cei care il iau pe nu se poate in brate. Tu poti, deci arata!

Horoscop 17 iunie 2015 – Gemeni
Arata lumii ca ai evoluat, ca ai stiut sa te folosesti cu intelepciune de experientele tale anterioare, ca ai invatat mult din tot ce ai construit pana acum. Discutia pe care o porti azi cu niste persoane care au rolul de a-si da cu parerea cu privire la nivelul la care ai ajuns (parinti, profesori, juriu) va fi edificatoare, pentru ca tot ce spui ii multumeste, le da garantia ca esti omul de incredere pe care se pot baza. Cand privesti inapoi, la cel care ai fost, si compari cu cel care esti acum, diferenta este uluitoare, semn ca ai acumulat cantitati mari de informatie, de cunostinte, de experienta, ce te fac acum sa pari mai matur, mai intelept, mai responsabil. Nu te sfii sa te folosesti de aceste atuuri. Oricum nu mai esti cel de ieri!

Horoscop 17 iunie 2015 – Rac
Nu poti coopera cu o persoana care, desi isi da tot interesul pentru proiectul la care lucrati umar la umar, nu se bazeaza pe informatii prea solide. Mai degraba isi da cu parerea, experimenteaza, incearca sa vada ce iese, nu sunt aspecte certe pe care le poti lua si tu in seama, Lasa-l sa-si incerce norocul, iar tu mergi pe caile deja verificate. Celalalt va gresi si atunci ar putea arunca vina pe umerii tai, daca te vei implica in treburile sale. El va incerca sa scape de consecintele propriei sale neglijente, aruncand pe umerii tai responsabilitatea, dar daca nu te bagi, isi va plati singur oalele sparte!

Horoscop 17 iunie 2015 – Leu
Joci un rol important in colectivul tau de lucru. Ti se recunoaste superioritatea intr-un anumit plan si experienta acumulata in timp, pentru ca ai demonstrat de atatea ori inainte ca esti cu un cap deasupra tuturor. Multi vor bate la usa ta sa-ti ceara parerea sau sa-ti solicite sprijinul, pentru ca se pot baza pe ceea ce ai tu de transmis. Ai studiat mult si vin astfel de momente cand ai ocazia de a demonstra concret tot ce stii si chiar iti face placere sa impartasesti din ceea ce ai invatat. Nu tii doar pentru tine, daca poti fi de folos cuiva care chiar vrea sa invete!

Horoscop 17 iunie 2015 – Fecioara
Prezenta unei persoane cu autoritate are un efect ciudat asupra ta. Pe de o parte, te deranjeaza faptul ca vrea sa-si exercite puterea asupra ta, de parca nu ai accepta suprematia altora, dar pe de alta parte te si ambitioneaza sa dai tot ce ai mai bun in tine, ca sa demonstrezi ca nu esti cu nimic mai prejos. Te afli intr-un spatiu in care planeaza concurenta si lupta pentru intaietate, ceea ce te face si pe tine mai bataios, pregatit de lupta pentru a-ti arata valoarea. Ai cu cine-ti compara puterile si accepti confruntarea fata in fata!

Horoscop 17 iunie 2015 – Balanta
Visele tale nu se implinesc asa, cat ai bate din palme, ci ai si niste eforturi de depus pana acolo. Esti pe drumul cel bun, deci continua sa vaslesti cu elan spre scopul tau cel mare, chiar daca mai e cale lunga pana la implinirea lui. Vor aparea pe parcurs si hopuri, si ocolisuri, si intoarceri din drum, si conditii neprielnice, dar rezultatul final depinde enorm de felul cum depasesti toate aceste probe. Daca ti s-ar oferi toate pe tava, nu ai mai sti sa le pretuiesti atunci cand le vei capata, ca atare priveste aceste piedici de pe parcurs drept pretul ce se cere platit pentru rasplata pe care o vei obtine. Nu te descuraja!

Citeste mai mult in Revista TEO