Horoscop 17 iunie 2023. Lună nouă în Gemeni, cum începe vara pentru zodii

Luna Nouă din iunie 2023 este fermecătoare și creativă și te roagă să iti explorezi interesele – mai ales pentru aceste zodii.

16 iun. 2023, 11:18
Horoscop 17 iunie 2023. Lună nouă în Gemeni, cum începe vara pentru zodii

Horoscop 17 iunie 2023. Luna Nouă din iunie 2023 este ideală pentru începerea sezonului de vară. Dacă te-ai simțit mai cochet și mai plin de bucurie în ultima vreme, probabil că te afli sub influența sezonului Gemeni, perioada anului în care astrologia se aliniază nevoii noastre de a socializa, de a conversa și de a intra în legătură cu prietenii noi și vechii deopotrivă.

Cu Gemenii reprezentând „Gemenii”, există întotdeauna o natură dublă a acestui semn – și cu siguranță așa se manifestă Luna Nouă din Gemeni din această lună. Acest lucru se datorează faptului că stelele se aliniază pentru a ne oferi de două ori mai multe oportunități, făcându-ne totodată să ne punem la îndoială instinctele. Acesta este sezonul Gemeni din 2023?

Horoscop special: Cum să faci mai mulţi bani, în funcţie de zodia ta. Meseriile care atrag câştigul pentru fiecare semn astral

Luna Nouă în Gemeni se va alătura Soarelui pe cer, formând o Lună Nouă puternică, plină de potențial pentru noi începuturi.
Cu toate acestea, cu Luna Nouă din iunie 2023 formând un pătrat aproape exact cu Neptun, sentimentele de îndoială și disconfort s-ar putea strecura în ceea ce altfel ar putea fi o cale clară și clarificatoare înainte. Astfel, dorința ta de schimbare te poate inspira să vii cu idei noi și creative, doar pentru a fi întâmpinat cu întrebări din partea ta sau a altora despre probabilitățile sau potențialele capcane.

Evita gândirea negativă sau buclele cu înțelepciunea ta aliniată cosmic; în schimb, aminteste-ti că o Lună Nouă nu este niciodată momentul pentru răspunsuri. Acum este momentul să-ți asumi un risc. Este un apel la a avea încredere în tine și în Univers. Aplecă-te spre unde te duce mintea – și lasă-ți curiozitățile să te conducă la concluzia lor logică. Nu vei rata ceea ce este destinat pentru tine decât dacă nu încerci niciodată să urmăresti.

Horoscop karmic vara 2023. Urmează luni cruciale în care să rezolvi problemele trecutului pentru a avea o viaţă zen

Horoscop 17 iunie 2023.  Când este luna nouă în iunie 2023?
Pe 18 iunie 2023, Luna din Gemeni se va uni cu Soarele, formând o Lună Nouă puternică pe cer – cu un pătrat aproape exact cu Neptun.

Distincția dintre o Lună Nouă și o Lună Plină este că lunile noi sunt momente favorabile pentru manifestare, așa că insemneaza-ti calendaril pentru o intenție suplimentară de a-ti îndeplini cele mai nebunești vise.

Horoscop 17 iunie 2023. Berbec
În timpul Lunii Noi 2023, în cea de-a treia casă de comunicare, mintea ta este plină de idei noi, care probabil va coincide cu volumul mare de notificări și mesaje care se adună pe telefon. Berbec, ești centrul atentiei în timpul acestei lunații și vei fi ocupat. În loc să fii copleșit de toate acestea, urmărește-ți curiozitatea. Răspunde la apelul – poate la propriu – al inimii tale și observă la cine sau la ce vrei să răspunzi. Acorda atenție unde se îndreaptă mintea ta pentru că te va conduce către noua ta cale înainte.

Horoscop 17 iunie 2023. Taur
Ai pus ochii pe ceva, Taur, iar Luna Nouă din a doua casă a veniturilor din iunie 2023 te va face probabil să faci plăcere. Această lunație are energie de „adăugare în coș” peste tot pentru tine, iar treaba ta în timpul ei este să investighezi ce ești atras să cumperi – și apoi să întrebi de ce. Păstreaza o minte deschisă cu privire la dorințele tale. Nu este vorba despre a te face de rușine pentru ei, ci despre a-ți da seama ce vrei. Cu cât iti pui la îndoială mai mult motivațiile, cu atât vei fi mai aproape de a descoperi ceea ce iti doresti cu adevărat. Și uneori este doar acel „lucru” – ceea ce este bine.

Horoscop 17 iunie 2023. Gemeni
Sa fie oare ințelepciunea ta orbitoare, care îi farmecă pe toți cei pe care îi întâlnești? Direcționeaz-o spre a cunoaște cea mai fascinantă persoană din viața ta – pe tine însuți. Luna Nouă din prima ta casă a sinelui personal din iunie 2023 te invită să rămâi curios despre cine ești, ce îți place și ce vrei să fii. Să știi că nu i-ai întâlnit pe toți pe care îi vei iubi în această viață – cel puțin nu încă. Recunoaște că nu știi, în niciun caz, tot ce este de învățat în această viață. Nu trebuie să știi totul – nu a trebuit niciodată. Tot ce trebuie să faci este să continui să pui întrebări și să faci treaba.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.