Horoscop 17 Mai 2015: Ce zodie trebuie să nu intre în datorii

Horoscop DUMINICĂ 17 Mai 2015. Taurii nu trebuie să facă cheltuieli mari, iar Balanțele nu trebuie să riște afaceri importante, potrivit Bewoman.ro.

16 mai 2015, 19:29
Horoscop 17 Mai 2015: Ce zodie trebuie să nu intre în datorii

Horoscop zilnic berbec Duminică 17 Mai 2015
Vă folosiți energia pentru a vă atinge obiectivele. În dragoste, doriți să cunoașteți pe cineva care să fie foarte simpatic. Următoarele câteva ore vor fi favorabile pentru cultivarea prieteniei.

Horoscop zilnic taur Duminică 17 Mai 2015
Astrele favorizează stabilitatea finanțelor, dar nu ar trebui să faceți costuri excesive sau datorii ce vă împing la sacrificii mari în viitor. La nivel emoțional, partenerul vrea să fie de acord cu dvs pe subiecte care sunteți prea intransigent.

Horoscop zilnic gemeni Duminică 17 Mai 2015
Este mare nevoie să efectuați modalități de îmbunătățire a locului de muncă sau perspectivele de carieră. Un impuls ar putea duce la atingerea obiectivelor. În dragoste, simțiți că partenerul dvs vă sprijină și este dispus să vă însoțească în tot ce faceți.

Horoscop zilnic rac Duminică 17 Mai 2015
O excursie ar putea oferi posibilitatea de a stabili noi contacte de afaceri și cunoștințe care pot fi aplicate într-un proiect. În iubire, ați putea reporni o relație care a fost întrerupă.

Citeste mai mult pe BEWOMAN.RO.