Horoscop 17 mai 2022. Zi plină de surprize, sub influenţa trigonului dintre Lună, Marte şi Neptun

Horoscopul zilei de 17 mai 2022. Energiile zilei creează scenarii diferite în funcție de zodie. Gemenii au o condiție fizică bună, se simt în formă și reușesc să își îndeplinească sarcinile propuse. Și Racii se bucură de o zi productivă, ar putea să fie surprinși de o avansare la locul de muncă. Unii nativi trec însă prin momente stresante și solicitante, precum Săgetătorii, care se confruntă cu o tensiune copleșitoare în mediul de lucru.

16 mai 2022, 13:45
Horoscop 17 mai 2022. Zi plină de surprize, sub influenţa trigonului dintre Lună, Marte şi Neptun

Horoscop 17 mai 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Soarele strălucește în armonie cu semnul vostru, dragi nativi Berbec! Cei dintr-un cuplu veți fi acaparați de acest context astral și veți radia dragoste întreaga zi. Acum, veți fi mai generoși ca oricând față de partenerul vostru. Din punct de vedere profesional, puteți vorbi despre o promovare sau un bonus. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, acum este un moment bun pentru a vă prezenta abilitățile și calitățile. În plus, această configurație astrală este favorabilă pentru domeniul financiar. În familie veți demonstra o autoritate echitabilă pentru toți și multă înțelegere pentru copii, atmosfera fiind foarte plăcută. Vă puteți bucura de această perioadă frumoasă alături de ei. Pentru celibatari, perioada este calmă și depinde de voi cum să o apreciați. Sunați-vă prietenii!

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 16-22 mai 2022: Zodia care va face o grămadă de bani săptămâna aceasta
Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă sunteți într-o relație de doar câteva luni, dragi nativi Taur, veți începe să vă gândiți la viitorul relației sub această armonie a Soarelui cu semnul vostru! Într-adevăr, veți constata că pe măsură ce lunile trec, relația voastră merge într-o direcție serioasă. În această perioadă, ideile voastre bune vor convinge anturajul profesional. Nu numai că vă distingeți din mulțime, dar veți demonstra și multă inventivitate și ingeniozitate. În plus, veți investi banii într-un mod care vă va asigura și optimiza viața cotidiană. Vă place că puteți da o mână de ajutor celor apropiați, deoarece sentimentul de a fi utili vă aduce multă satisfacție interioară. Influențele planetare ale zilei vor merge în această direcție și probabil că veți fi solicitați de familie sau prieteni. Deci, suflecați-vă manecile!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Sub influența trigonului dintre Luna, Marte și Neptun, ziua promite să fie destul de bună, dragi nativi Gemeni! Aveți starea sufletească potrivită pentru a vă trăi sentimentele pe deplin. Iar dacă partenerul rezonează cu voi, este minunat! La locul de muncă sunteți riguroși, iar colegii sau colaboratorii vă apreciază abilitățile analitice. Veți lua decizii bune atunci când va fi vorba de propria situația financiară. Abilitățile voastre analitice sunt la vârf. Profitați de această previziune, pentru a face tranzacții corecte, economisind astfel bani! Nimeni din familie nu pare pregătit pentru discuții cu voi. Chiar dacă acest lucru vă deranjează, știți că veți putea stabili o bună comunicare sub influența lui Mercur. Dacă nu, acceptați situația și gândiți-vă la voi, relaxându-vă altfel!

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este posibil ca partenerul vostru să simtă nevoia să vă sprijine sau să vă încurajeze dacă aveți o problemă de rezolvat. Aceasta vă va ajuta să abordați lucrurile într-un mod pozitiv. Contextul astral este destul de favorabil pentru domeniul financiar. Aveți grijă, nu abuzați cardul de credit, pentru că nu știți cum va bate vântul mâine! Dacă vă confruntați cu dificultăți financiare în acest moment, ar trebui să experimentați o perioadă scurtă de calm. Această configurație astrală este favorabilă pentru petrecerea momentelor plăcute cu familia sau cu prietenii. În această perioadă, luați în considerare și îngrijirea celor mai în vârstă! Se vor bucura că vă gândiți la ei. Și vouă vă face bine!

Trei zodii care se vor despărţi la finalul lunii mai. Nu mai există şanse de împăcare pentru ele
Horoscop 17 mai 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Veți avea o zi ceva mai dificilă, dragi nativi Lei. Dacă sunteți într-o relație, dezacorduri vechi ar putea reapărea în urma unei reacții oarecum intempestive din partea voastră. Trebuie să vă măsurați vorbele! La locul de muncă nu vă încearcă nicio motivație și aveți tendința de a fi critici. Nu este o perioadă ușoară din punct de vedere financiar. Acest cer astral nu este, de asemenea, ideal pentru a avea idei clare. Dacă puteți, încercați să nu vă rezolvați problemele acum. Ar fi inutil. Aveți senzația că relațiile din familie sunt tensionate. Acest sentiment fals este în mare parte legat de oboseala acumulată peste zi, precum și de această configurație planetară care nu funcționează în favoarea voastră.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Aceasta est eo zi care va va avantaja, dragi nativi Fecioară! În consecință, veți dori să vă petreceți timpul răsfățându-vă partenerul care va fi entuziasmat. Și care, la rândul său, va răspunde în același mod. La locul de muncă vă simțiți aliniați la misiunea sau sarcinile profesionale. Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă, veți putea face o impresie bună la un interviu. Se poate ca prin această configurație astrală a zilei să fiți beneficiarii unor vești bune la nivel financiar. În familie, veți aprecia bucuria și buna dispoziție a celorlalți. Chiar dacă unii dintre cei dragi sunt puțin recalcitranți sau într-o dispoziție proastă, îi puteți face să zâmbească. Seara va fi deosebit de prietenoasă și plăcută.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Conjunctia dintre Marte si Neptun vă poate întoarce viața pe dos, dragi nativi Balanță! În ceea ce privește inima, iar dacă sunteți într-o relație, totul va depinde de situația în care vă aflați. Pentru cei mai îndrăgostiți dintre voi, va fi vorba de a merge mai departe. Pentru cei singuri, veți încerca un dialog constructiv cu o persoană anume, dar fără garanția unor rezultate. La locul de muncă nu vă simțiți în elementul vostru. Totul vă deranjează și toată lumea vă analizează. Mai presus de toate, păstrați-vă calmul! Acum nu este momentul să fiți observați. Mai bine rămâneți în umbră! Această configurație planetară nu este favorabilă sectorului financiar. Tinde să vă amplifice grijile. S-ar putea să vedeți probleme chiar și acolo unde nu există. Eliberați-vă presiunea!

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Datorită Eclipsei de Luna din semnul vostru, iubirea și dragostea sunt la ordinea zilei, dragi nativi Scorpion! Veți lăuda calitățile partenerului care vor aprecia demersul vostru. La locul de muncă, astrele vă sfătuiesc să vă concentrați asupra sarcinilor de lucru și să lăsați deoparte telefonul mobil, pentru a nu fi distrași de dorința de a trimite like-uri la fiecare cinci minute. În plan financiar veți primi rambursarea unui împrumut la timp și veți fi încântați că n-ați greșit având încredere în acea persoană. În mod clar, mintea voastră va fi în întregime monopolizată de cealaltă jumătate și, chiar și în familie, nu veți vorbi decât despre dragostea pe care i-o purtați. Aveți grijă să nu uitați de îndatoririle față de ceilalți membri ai familiei!

Horoscopul zilnic Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Datorită trigonului Luna-Marte-Nptun, cuvintele ar putea să vă depășească gândurile, dragi nativi Săgetători, și s-ar putea să regretați că v-ați lăsat duși de val! Comunicarea cu partenerul va fi, fără îndoială, dificilă. Deci, evitați discuțiile prelungite! La locul de muncă dați semne de oboseală, iar acest lucru se traduce printr-o dispoziție nu tocmai bună, cu potențiale tensiuni cu colegii. Cei mai mulți dintre voi așteptați cu răbdare trecerea timpului, să ajungeți odată acasă. Comunicarea cu cei dragi nu va fi nici ea prea bună. În aceste condiții, pentru a ameliora tensiunea, astrele vă recomandă efectuarea unei activități casnice. Această soluție vă ajută să evitați discuțiile contradictorii, petrecându-vă timpul eficient. Într-adevăr, mulți dintre voi trebuie să vă odihniți cu adevărat.

Horoscop 17 mai 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Eclipsa de Luna din Scorpion nu va fi atât de negativă, dragi nativi Capricorn! Din fericire, Soarele vă oferă un plus de energie dintr-un semn de pamant. Pe plan sentimental, este posibil să vedeți că partenerul este extrem de nemulțumit. Va trebui să-l ascultați. Puneți-vă în pielea lui, înainte de a-i răspunde! La serviciu, veți fi invadați de solicitări, apeluri telefonice, e-mailuri, mesaje. Nu veți ști unde să vă îndreptați mai întâi. Dacă puteți, încercați să delegați din sarcini unui coleg sau organizați-vă treburile mai eficient. Mâine va fi mai ușor! Nu este nevoie să vă examinați conturile acum. Vor fi la fel ca ieri. Din păcate, nu există miracole. În familie veți fi obosiți și reticenți în a vă dedica rutinei cotidiene, mai ales seara. Amânați lucrurile mai puțin importante până mâine!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Trigonul format de Luna cu Marte si Neptu pe cerul vostru astral vă ajută să vă consolidați legăturile sentimentale, dragi nativi Vărsător! Inițierea unor proiecte comune, mici atenții care vă dovedesc sentimentele, acceptarea compromisului cu un zâmbet… Toate acestea ar trebui să stârnească tăciunele, pentru ca flacăra să se aprindă din nou. La locul de muncă, nimic nu vă va opri și veți convinge chiar și pe cei mai sceptici dintre colegi că sunteți cei mai buni. În plan financiar, este un moment favorabil pentru a începe o afacere sau pentru a cumpăra ceva. În familie, veți înțelege cu ușurință acțiunile celor dragi. Chiar dacă unii pot fi obositori, nu îi veți învinui. Mai bine gândiți-vă la voi și găsiți o altă metodă de relaxare!

Horoscop 17 mai 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Eclipsa de Luna din Scorpion vă poate oferi o experiență uluitoare, dragi nativi Pești! Este posibil ca valuri de emoții să vă înfioare, iar partenerul va trebui să vă consoleze sau să gestioneze manifestările voastre de afecțiune. Influența astrală va părea că vă izolează puțin la locul de muncă, probabil din cauza voinței de fier care vă determină și a dorinței de a vă continua sarcinile. Dacă nu vă aflați într-o situație complicată relațional, nu aveți niciun motiv să vă privați de unele plăceri și nici să-i alungați pe cei apropiați. Este posibil să vă simțiți descoperiți sufletește, cu acest aspect planetar care vă influențează semnul. Nu lăsați să se vi strecoare în gânduri vechi regrete și seara împreună cu familia sau prietenii va fi, totuși, plăcută!

Sursa: enigmeleuraniei.ro


loading...
Partenerii noștri