Horoscop 17 noiembrie 2023. Contextul astral te ajută să te delimitezi de lucrurile și oamenii care te secătuiesc de energie. Vor fi despărțiri fără regrete

Visarea la scara larga ne poate aduce beneficii acum. In timp ce Marte cel indraznet se afla in trigon cu Neptun cel fantastic, am putea dori sa ne aruncam in actiuni care par eroice in mod spectaculos.

16 nov. 2023, 17:21
Horoscop 17 noiembrie 2023. Contextul astral te ajută să te delimitezi de lucrurile și oamenii care te secătuiesc de energie. Vor fi despărțiri fără regrete

Horoscop 17 noiembrie 2023. Acest lucru ar putea parea o evadare minunata din frustrarile vietii reale, in timp ce serioasa Luna in Capricorn intra in conflict cu nesigurul Chiron. Cu toate acestea, cand Soarele individualist intra in trigon cu Neptun, s-ar putea sa descoperim ca exista loc pentru aceasta latura a personalitatilor noastre in sfera rutinei. Nu vom sti decat daca incercam!

Horoscop 17 noiembrie 2023 SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Pe masura ce ideile creative iti curg din tine, acum este un timp excelent sa iti impartasesti gandurile cu altii care sunt pe aceeasi lungime de unda cu tine.

Totusi, este bine sa fii atent pentru ca sunt unii care se poate sa nu iti trateze ideile cu respectul cuvenit. Daca ceva este pentru tine foarte special si personal, vorbeste doar cu cei in care ai incredere. Este un semn de intelepciune.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care are de plătit o datorie karmică. Vești proaste pentru o parte dintre nativi

Horoscop 17 noiembrie 2023 SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Poate ca ai vise mari si totusi te simti inca legat de ceva din trecut. Si daca asta te lasa nelinistit, este posibil sa fie din cauza eclipsei partiale solare din semnul tau de ieri.

O mare constientizare te poate face sa vezi ca o schimbare chiar este necesara pentru ca planurile sa se materializeze. Nu forta ritmul totusi, pentru ca tot ce e in interesul tau va veni in urmatoarele saptamani.

Citeste si Ce zodie ești în horoscopul egiptean antic. Misterele ascunse în spatele celor 12 semne zodiacale

Horoscop 17 noiembrie 2023 CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Aspectele astrale ale zilei iti aduc o oportunitate de a da drumul la orice iti secatuieste energia. Poate ca simti ca ai facut suficienta curatenie emotionala, dar cu reverberatiile inca active ale eclipsei solare partiale de ieri, inca mai pot aparea lucrurid e curatat.

Este timpul sa privesti un aspect care este mai prezent decat altele si te deranjeaza. Fii foarte bland cu tine totusi in timp ce treci prin acesti pasi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.