HOROSCOP 17 NOIEMBRIE: Furtuni în viaţa multor zodii la început de weekend. Până şi Leii au probleme

HOROSCOP 17 NOIEMBRIE: Află ce-ți rezervă astrele la începutul acestui weekend!

RomaniaTV.net
16 nov. 2017, 18:52
HOROSCOP 17 NOIEMBRIE: Furtuni în viaţa multor zodii la început de weekend. Până şi Leii au probleme

BERBEC:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal vor primi vești proaste la sfârșitul acestei săptămâni, vești care îi va afecta psihic. Totul le va merge pe dos pentru că starea de spirit nu le permite să se destindă.

TAUR:

În momentul în care nu ești în centrul atenției, nimic nu îți este pe plac și s-ar putea ca azi să-ți ia cineva locul. Nu isca certuri și nu-i acuza pe cei din jur dacă nu ai dovezi concrete.

GEMENI:

Prietenul tău cel mai bun se poate dovedi rivalul tău cel mai de temut. Gelozia și invidia poate apărea în orice moment și fii sigură că te va trăda când îți va fi lumea mai dragă. Ai grijă pe cine ții aproape.

RAC:

Cineva apropiat trece prin momente grele și va fi nevoie de tine. Trebuie să-i fii alături și să-l înveselești. Se știe despre raci că sunt persoane care empatizează cu cei din jur și acest lucru se va vedea azi.

LEU:

La locul de muncă lucrurile nu merg prea bine pentru că nu vei dispune de toate mijloacele necesare pentru a realiza ce ți-ai dorit. Trebuie să ai răbdare pentru că lucrurile bune sunt pe cale să apară.

FECIOARĂ:

Pentru acești nativi va fi o zi minunată pentru că în sfârșit se va întâmpla ceva bun pe plan sentimental. Persoana de care fecioara era interesată face în sfârșit un pas și se va înfiripa o dragoste ca în filme între cei doi.

BALANȚĂ:

Totul merge bine pentru acești nativi, deși ei au o atitudine negativistă. Pun mereu răul înainte și de aceea nu se pot bucura de tot ce le oferă viața. Ar trebui să zâmbească mai mult și să fie optimiști.

SCORPION:

Acești nativi sunt preocupați de starea de sănătate a unei rude. Sunt afectați din această cauză pentru că persoana respectivă înseamnă mult pentru ei. Acest eveniment îi va face să realizeze că ar trebui să aprecieze mai mult ce au.

SĂGETĂTOR:

Acești nativi se vor afla în impas și vor avea nevoie de sfatul unui prieten. Nu știu ce să facă și de aceea au nevoie de o părere din exterior. Ar trebui să aibă mai multă încredere în ei și în deciziile pe care le iau.

CAPRICORN:

Capricornii se bazează prea mult pe ce spun ceilalți și acționează în conformitate cu presupunerile celor apropiați. Ar trebui să decidă singuri pentru ei pentru că ceilalți nu sunt în cunoștință de cauză și doar ei știu ce este cel mai bine pentru ei.

VĂRSĂTOR:

La sfârșitul aceste săptămâni, vărsătorii vor duce la capăt un proiect pe care l-au început de mult și care a fost foarte solicitant, însă rezultatul este peste așteptări și acum este momentul să se relaxeze și să se concentreze mai mult pe ei.

PEȘTI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt irascibili azi pentru că toată lumea le dă sarcini și simt că nu mai au timp de nimic. Nu ar trebui să se suprasolicite și ar trebui să se odihnească mai mult în acest weekend.