Horoscop 17 septembrie 2022. Zodia care va avea noroc chior sâmbătă. Vin bani mulţi!

Se anunță o zi cu multe provocări. Cei mai mulți nativi vor trece prin transformări pe plan personal. Acest lucru va duce la luarea unor decizii radicale.

16 sept. 2022, 15:38
Horoscop 17 septembrie 2022. Zodia care va avea noroc chior sâmbătă. Vin bani mulţi!

Horoscop 17 septembrie 2022 Berbec: 21 martie – 19 aprilie
Horoscopul zilei de 17 septembrie 202 spune că nativii din zodia Berbecului au e făcut o alegere importantă. Astrele vor încerca să-ți fie alături și să te ghideze pe tot parcursul acestei zile. În ciuda situațiilor pe care le vei avea de înfruntat, Astrology.com scrie că vei trece cu bine peste orice impediment.

Taur: 20 aprilie – 20 mai
Nativii din zodia Taurului sunt foarte precauți când vine vorba de viitorul lor. Astrele știu că adori să-ți planifici cu atenție fiecare activitate. Cu toate acestea, pe parcursul acestei zile o să descoperi că lucrurile nu sunt la fel de ușoare cum ai sperat.

Horoscop 17 septembrie 2022 Gemeni: 21 mai – 21 iunie
Gemenii sunt primești și încearcă să privească mereu partea plină a paharului. Pentru tine este o zi cu multe suișuri și coborâșuri. Astrele încearcă să-ți rămână alături și să te ghideze la fiecare pas. Vor avea loc schimbări importante pe plan sentimental. Este posibil să descoperi că sentimentele tale nu mai sunt la fel de puternice pentru ael bărbat pe care îl credeai special.

Horoscop Minerva 2022. Patru zodii super-norocoase până la sfârşitul anului

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Încrederea Racilor este pusă la încercare pe parcursul acestei zile. Racii trebuie să învețe să fie mai independenți. Astrele spun că este posibil să fii dezamăgită de câțiva oameni din viața ta. În acest sens, poate ar fi mai bine să rămâi singură o perioadă și să îți urmezi propriul drum.

Horoscop 17 septembrie 2022 Leu: 23 iulie – 22 august
Nimic nu se compară cu intuiția puternică a nativilor din zodia Leului.Astrele știu că Leii au multe lucruri de pus la punct. Pentru tine va fi o zi a organizării, în care îți vei pregăti strategiile de viitor. Ai în minte câteva idei pe care abia aștepți să le aduci la realitate. Acesta este momentul oportun pentru o schimbare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2022 aduce vești bune pentru nativi din zodia Fecioarei. Fecioarele trebuie să privească cu optimism viitorul. Se pare că primești o veste bună de la un coleg de la locul de muncă. Se anunță o schimbare de bun augur pe plan profesional. Pare că ești cu un pas mai aproape de ceea ce ți-ai propus.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Nativii din zodia Balanței trebuie să fie atenți la modul în care îi gestionează banii. Astrele spun că este posibil să te afli într-un impas. Pare că economiile tale dispar pe zi ce trece. Este momentul să spui stop cheltuielilor inutile și să fii mai chibzuită. Chiar dacă adori să faci cumpărături, aceasta perioadă nue  rpolifică pentru tine.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Scorpionii se simt trădați în dragoste din cauza geloziei pe care o resimt. Astrele știu că ești una din cele mai geloase zodii, chiar dacă refuzi să accepți acest lucru. Relația cu partenerul de cuplu s-ar putea să aibe de suferit. Încearcă să iei o decizie în acest sens și să nu-ți prelungești singură suferința.

Horoscop 17 septembrie 2022 Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Nativii din zodia Săgetătorului au nevoie de puțin timp liber. Pentru tine ultima săptămână a fost destul de aglomerată. Muncești din greu pentru visul tău, iar acest lucru te obosește și te consumă mai mult decât îți poți da seama. Astrele știu că ai nevoie de o pauză, iar acesta ar fi momentul ideal pentru tine.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Horoscopul zilei de 17 septembrie 202 spune că nativii din zodia Capricornului au în față o zi cu multe provocări. Astrele îți vor sta alături și te vor ajuta să iei cele mai bune decizii. S-ar putea să pierzi o sumă importantă de bani. Încearcă să-ți reorganizezi puțin programul și nevoile pentru săptămânile ce urmează.

Horoscop Urania. Mercur retrograd afectează relaţiile, zodia care va suspina toată săptămâna

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii sunt visători și pare că nimic nu stă în calea lor. Astrele știu că ai multe lucruri de rezolvat, însă vor încerca să-ți fie alături. Sunt câteva chestiuni organizatorice pe care nu le-ai pus încă la punct. Încearcă să privești viitorul dintr-o perspectivă optimistă. Lucrurile se vor aranja pentru tine exact așa cum ai nevoie.

Horoscop 17 septembrie 2022 Pești: 19 februarie – 20 martie
Horoscopul zilei de 17 septembrie 2022 știe că nativii din zodia Peștilor muncesc din greu pentru proiectele lor. Astrele își vor sta alături și vor încerca să te răsplătească pe măsura așteptărilor. Nu te teme să aspiri la mai mult. Este posibil ca pe parcursul acestei zile să semnezi un act extrem de important.