Horoscop Urania. Mercur retrograd afectează relaţiile, zodia care va suspina toată săptămâna

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 17 - 23 septembrie 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

16 sept. 2022, 13:34
Horoscop Urania. Mercur retrograd afectează relaţiile, zodia care va suspina toată săptămâna

Horoscop Urania Berbec – 17 – 23 septembrie 2022
Între 17 și 18 septembrie dimineața, numeroase întâlniri, contacte umane prin intermediul mijloacelor moderne de comunicare, informaţii, consultări, demersuri pe lângă instituțiile statului pentru a obține documentele necesare desfășurării unei activități.

Între 18 septembrie, după ora 10:00′, și seara zilei de 20 septembrie, relațiile cu părinții devin sau se păstrează într-o notă de dizarmonie, de ostilitate sau de dezacord total neproductiv. După 23 septembrie, vechile probleme care țin de sectorul casă, familie se vor accentua și atunci disputele născute cel mai adesea din mici ambiții și orgolii vor trebui depășite prin măsuri energice.

Între 20 septembrie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 23 septembrie, univers afectiv trăit cu intensitate mai ales de către cei tineri; dorință de afirmare prin etalarea calităților personale în plan artistic sau competiţional. În zorii zilei de 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și timp de o lună va traversa casa relațiilor parteneriale, unde va instaura un climat favorabil atenuării conflictelor, disponibilitatea spre găsirea unor soluții comode și profitabile pentru ambele părți (mai ales după 1 octombrie).

Între 23 și 28 septembrie, dialogurile și întâlnirile în vederea unei negocieri, a semnării unui contract trebuie evitate sau amânate, conturându-se riscul amplificării unor dispute mai vechi sau chiar nașterea unor ostilități bazate pe inflexibilitatea nativilor.

Din 23 septembrie, ora 9:54′, relațiile de muncă și sănătatea vor sta sub semnul planetei Mercur, care va reveni în zodia Fecioarei, pe care o va traversa în mers retrograd și apoi în mers direct, până pe 11 octombrie. Mercur va insufla stabilitate organică, hărnicie, metodă și răbdare în abordările profesionale, o atitudine corectă față de colegi și superiori chiar și atunci când va fi vorba de ipostaze mai puţin comode.

Echinoctiu de toamna 2022. Ce trebuie sa stii despre echinoctiu si care este semnificatia spirituala. Ce ritual sa faci in ziua echinoctiului

Horoscop Urania Taur – 17 – 23 septembrie 2022
Între 17 și 18 septembrie dimineața, posibile dialoguri pe teme bănești, informări primite de la instituțiile statului, demersuri curente pentru a efectua plăți. Între 18 septembrie, după ora 10:00′, și seara zilei de 20 septembrie, sectorul comunicării și al deplasărilor va fi umbrit de incidente neplăcute ori de varii contexte de viață personală sau colectivă, care modifică planurile anterioare sau ridică obstacole în calea unei deplasări.

Nativii pot avea presimțiri sau reticențe care le vor impune abandonarea unor inițiative sau continuarea în același fel a unui dialog care începe să-i dezamăgească sau să le stârnească reacții de adversitate prin forma abuzivă a unor persoane de a vorbi sau a se purta (impolitețe, grosolănie, incorectitudine).

Între 20 septembrie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 23 septembrie, Taurii vor fi obligați să dea replici autoritare în disputele care se poartă în sânul familiei sau pe o temă de viață și drept de posesie asupra unor bunuri de familie.

Horoscop WEEKEND 16-18 septembrie 2022. Iubăreții Venus și Marte stârnesc pasiuni. Cum ne decurcăm cu gelozia?

În zorii zilei de 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și timp de o lună va traversa sectorul sănătății, unde va introduce temperanță și moderație; dar această ipostază va fi resimțită mai evident după 1 octombrie; până atunci, e de ținut cont de efectele opoziției Soare/Jupiter, care va răscoli tulburările cerebrale mai vechi, procesele de gândire și va stârni reacții bruște și vehemente în condițiile unor disfuncții care se petrec în legătură cu activitatea profesională.
Perioada de după 23 septembrie, ora 9:54′, va sta sub semnul revenirii planetei Mercur (în dimineața zilei de 22 septembrie) în zodia Fecioarei, pe care o va traversa până pe 11 octombrie, timp în care își va revărsa influența în sectorul vieții afective, ceea ce va reprezenta un factor de stabilitate în gândire, multă cumpătare în decizii și o abordare practică a relațiilor sentimentale.

Horoscop Urania Gemeni – 17 – 23 septembrie 2022
Între 17 și 18 septembrie dimineața, Luna se va afla în tranzit prin zodia Gemenilor și le va da celor care s-au născut în acest semn numeroase calități vădite cu mai mult aplomb (intuiţie, inteligență, inventivitate, abilități oratorice, natură descurcăreață, reacții rapide).

Între 18 septembrie, după ora 10:00′, și seara zilei de 20 septembrie, unele persoane pot avea încurcături bănești, generate de neseriozitatea unor persoane cu care au avut relații financiare; incapacitate de a depăși un impas instituțional atunci când va fi vorba de probleme patrimoniale importante. Între 20 septembrie, după ora 22:38′, și dimineața zilei de 23 septembrie, mulți nativi, mai ales dintre cei maturi, vor avea tendința să-și impună punctul de vedere în mod autoritar în cadrul unor consfătuiri, sesiuni de comunicări, ședințe.

În cadrul acelor dezbateri, ei vor face paradă de cunoștințele lor, vor convinge asistența de nivelul superior al pregătirii lor profesionale, dar nu vor fi priviți cu simpatie atunci când vor respinge soluțiile și argumentele altora; reticență în fața eforturilor unor persoane cu care se află în relații oficiale de a îmbrățișa un punct de vedere sau o direcție socială, culturală, politică.

Niciun post de televiziune nu a prezentat publicului în principalul jurnal de știri tema banilor cheltuiți de partidele de la guvernare pe TV
Pe 23 septembrie, Soarele va intra în zodia Balanței și timp de o lună va traversa sectorul relațiilor sentimentale, devenind astfel un factor astral care îi va face pe Gemeni să adopte o atitudine conciliantă, o detașare față de aspectele deranjante, temperanță în dialog și moderație în formulările la care vor recurge atunci când vor atrage atenția sau vor pretinde ajutor, înţelegere, obiectivitate. După 23 septembrie, Mercur se va afla în zodia Fecioarei, pe care o va traversa în mers retrograd și apoi în mers direct, până pe 11 octombrie, timp în care va fi un aliat corect și eficient al treburilor domestice și al abordărilor oneste și adecvate în plan relațional.

Mai multe detalii pe libertatea.net