Horoscop 18-24 decembrie 2017 Oana Hanganu. 4 evenimente astrale majore care vor influenţa zodiile

Horoscop Oana Hanganu pentru săptămâna 18-24 decembrie 2017. Zodiile vor fi influențate de 4 evenimente astrologice importante. Află ce au pregătit astrele pentru semnul tău zodiacal!

14 dec. 2017, 15:12
Horoscop 18-24 decembrie 2017 Oana Hanganu. 4 evenimente astrale majore care vor influenţa zodiile

Horoscop Oana Hanganu.Săptămâna 18-24 decembrie va începe cu Luna Nouă în zodia Săgetător, zodie în care se vor afla și Soarele, Saturn, Venus și Mercur retrograd.

Luna Nouă din 18 decembrie și din zodia de foc Săgetător ne va încuraja să ne facem planuri, să fim optimiști și să ne bucurăm, cu adevărat, de această minunată perioadă din an.

Dar Saturn ne va aminti că trebuie să nu exagerăm și să dăm dovadă de maturitate, responsabilitate și realism.

Mai mult, Mercur retrograd va provoca încurcături în domeniile pe care le patronează (comunicare, afaceri, călătorii), însă ne va ajuta să refacem proiecte personale sau să reluăm  legătura cu oameni din trecut si, dacă e cazul, să ne împăcăm cu cei pe care i-am supărat sau ne-au supărat cândva.

În dimineața zilei de miercuri va avea loc un alt eveniment astrologic foarte important, care va aduce schimbări majore în viața fiecăruia dintre noi. În 20 decembrie, planeta Saturn va intra în zodia pe care o patronează, Capricorn.

Saturn, Marele Profesor al zodiacului, va rămâne în Capricorn până în primăvara lui 2020 și va aduce noi lecții de viață pentru fiecare semn.

Ne va cere și chiar ne va obliga, prin diferite provocări, să ne restructurăm personalitatea, stilul de viață, cariera sau relațiile și să ne administrăm, cu seriozitate și responsabilitate, resursele și timpul.

A doua zi, in 21 decembrie, va fi solstițiul de iarnă, marcat, în astrologie, prin intrarea Soarelui în zodia Capricorn.

În Capricorn vor fi și planetele Saturn și Pluton, care ne vor încuraja să ne clarificăm obiectivele, intențiile sau dorințele pentru următoarele luni și să identificăm căile  realiste prin care le putem îndeplini.

Sâmbătă, 23 decembrie, va avea loc al patrulea eveniment important al săptămânii: planeta Mercur va reveni la mersul direct în zodia Săgetător.

Mercur va rămâne în acest semn până în ziua de 11 ianuarie și va favoriza comunicarea, socializarea și călătoriile în sezonul sărbătorilor.

Citeşte previziunile pentru fiecare zodie pe huff.ro