Horoscop 18 aprilie 2023. Frustrări şi tensiuni neaşteptate care pot escalada în conflicte majore

Relaxarea se poate transforma rapid in frustrare. Lucrurile arata bine, deoarece Luna emotionala se intalneste cu minunata Venus, aducand vibratii bune, crescand creativitatea noastra si echilibrand sentimentele noastre.

17 apr. 2023, 22:05
Horoscop 18 aprilie 2023. Frustrări şi tensiuni neaşteptate care pot escalada în conflicte majore

Horoscop 18 aprilie 2023. Suntem capabili sa-i fermecam pe altii si sa intarim legaturile emotionale de durata, simtind intuitiv ceea ce trebuie spus. Atunci cand Luna face cuadratura cu Marte cel inflacarat pot aparea frustrari neasteptate sau nevoia de a actiona asupra tensiunii.

Horoscop 18 aprilie 2023 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Cineva poate veni spre tine cu o idee grozava care poate adauga o cu totul alta dimensiune la un plan. Sa asculti totusi sau nu ? Ar parea tentat dar exista si sansa sa nu fie ceea ce vrei. nu permite persoanei sa te convinga in nimic inainte sa pui cateva intrebari. Fa intai un pas in spate si gandeste-te la toate posibilele consecinte inainte de a merge mai departe.

Citeste si Mercur retrograd revine! Camelia Pătrășcanu prevestește o perioadă extrem de complicată pentru zodii

Horoscop 18 aprilie 2023 TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Focusul astrelor pe sectorul tau domestic te determina sa ai grija mai mare de tine atat emotional cat si psihic. Daca ai avut mult de munca sau ai tot fost pe drumuri, o parte din tine tanjeste dupa putin timp de pauza si daca nu ai avut aceasta sansa curand, ia-o in calcul. In saptamanile urmatoare, fa-ti programul de asa natura incat sa incluzi si activitati care iti mangaie sufletul si te fac sa te simti rasfatat si in pace sufleteasca.

Horoscop 18 aprilie 2023 GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca planifici un eveniment de familie sau iei in calcul sa te ocupi de un program de divertisment pentru cei dragi, influentele astrale de azi si din zilele urmatoare te ajuta sa iasa totul incantator. Tendinta ta spre generozitate si catre a da altora o seara sau o zi de neuitat nu vor trece neobservate si poti primi invitatii la randul tau. Din punct de vedere al abordarii starii tale de bine, esti pregatit sa investighezi abordari noi de dieta si nutritie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO

Citeste si Avertismentul grav al lui Mihai Voropchievici. Să nu faci asta sub nicio formă în Săptămâna Luminată!