Horoscop 18 august 2022. Planetele se aliniază pentru o zodie joi. Previziunile zilei

Racii acordă mai multă atenţie domeniului financiar, Fecioarele se dedică renovărilor, potrivit horoscop 18 August 2022, iar Peştii îşi duc planurile la bun sfârşit. Taurii debordează de energie bună și optimism, Fecioarele sunt foarte stăpâne pe sine și dețin controlul absolut asupra situațiilor imprevizibile care apar mai frecvent în această perioadă.

17 aug. 2022, 14:22
Horoscop 18 august 2022. Planetele se aliniază pentru o zodie joi. Previziunile zilei

Horoscop 18 august 2022 Berbec

Planetele benefice Jupiter și Venus vor forma joi un aspect magnific și aceasta este cea mai bună pentru tine deoarece îți va aduce o zi fericită și norocoasă, într-o măsură mai mare sau mai mică, o zi de surprize care îți va provoca o mare bucurie, fie că sunt foarte importante sau lucruri mărunte, dar care te fac foarte fericit.

Taur

Această lună nu se caracterizează doar prin faptul că este luna sărbătorilor pentru tine, dar și tu dai dovadă și vei da dovadă mai mult ca oricând de o mare încăpățânare și perseverență în a-ți atinge obiectivele sau a-ți concretiza visele. Ai mare încredere și optimism că poți realiza orice îți propui.

Gemeni

Un aspect magnific între beneficul Jupiter și Venus îți va aduce o zi fericită și inspirată, un moment de pace și certitudine, dar și noroc pentru chestiunile tale materiale. Dragostea și viața intimă îți vor aduce mari satisfacții. Aceasta ar putea fi o zi cu adevărat magică pentru tine.

Rac

Momentele norocoase se apropie de viața ta, s-ar putea să nu o facă atât de repede pe cât ți-ai dori, dar fii sigur că planetele se întorc treptat mai mult în favoarea ta. Nu-ți fie frică de viitor pentru că vei avea mult mai mult ajutor și protecție decât îți imaginezi. Soarta îți va oferi tot ce meriți.

Horoscop 18 august 2022 Leu

Sunteți îngrijorat de problemele inimii, fie că este vorba despre dragoste, familie, copii sau realizarea dorințelor voastre. Ceva te copleșește în interior, chiar dacă nimeni nu-și dă seama. Dar nu vrei să realizezi că te confrunți cu un moment de noroc și împlinire, iar soarta va ajunge să-ți facă dreptate.

Horoscop Cristina Demetrescu. Ce zodii au noroc cu carul până la finalul lunii august
Fecioară

Uneori ești mai fericit când dăruiești decât atunci când primești. Inima ta atinge pacea dorită atunci când îi poți proteja sau ajuta pe cei dragi, chiar dacă ei nu îți oferă întotdeauna ceea ce îți dorești cu adevărat. Dar, în ciuda neîncrederii tale, joi ai putea avea o surpriză plăcută de la cine te aștepți mai puțin.

Horoscop BANI si SUCCES 16-21 august 2022. Zodiile care întorc bani cu lopata

Horoscop 18 august 2022 Balanță

Încă o dată este necesar să-ți reamintim că trebuie să fii atent la invidie și trădare, planetele continuă să indice că există niște umbre în mediul tău de muncă sau social. Din fericire, planetele formează aspecte excelente și dacă încearcă să-ți facă vreun rău, este aproape sigur că nu le va funcționa.

Scorpion

Unul dintre lucrurile pe care planetele vi le indică cel mai clar pe parcursul acestei luni este că vă aflați într-un mare proces de schimbare sau transformare, care poate fi intern sau extern. O mare forță te mișcă în ultima vreme și te simți capabil să rupi de lucrurile care nu-ți plac și să lupți pentru o viață mult mai fericită.

Horoscop 18 august 2022 Săgetător

Te afli într-un moment ideal să iei inițiative, să faci schimbări mari și să lupți pentru cele mai dragi vise, pentru că acum influențele astrale îți sunt extrem de favorabile. Trebuie să ai încredere și să-ți depășești temerile sau îndoielile pentru că trenul vieții tale este pe cale să treacă și este foarte important să-l iei.

Cele trei zodii care au parte de un final de vară „spumos”! Nativii trebuie să reconfigureze traseul
Capricorn

Un aspect excelent între cele mai bune planete, Jupiter și Venus, vă va ajuta să vă atingeți obiectivele legate de muncă, finanțe și alte aspecte lumești. Dar chiar dacă planetele te împing, trebuie să faci partea ta și să dai totul în munca ta, fie acum, fie imediat ce te întorci din vacanță.

Vărsător

Joi este posibil să aveți un moment de instabilitate și neliniște, în prima parte a zilei. Trebuie să alegi între două căi sau două opțiuni și vei fi foarte necăjit, dar dacă vrei să faci alegerea corectă acum trebuie să ai încredere în intuiția ta mai mult ca niciodată, chiar dacă decizia ta pare nebună sau incoerentă.

Horoscop 18 august 2022 Pești

Deși viața îți provoacă multe momente de suferință și descurajare, totuși, alteori, așa cum ți se va întâmpla joi, te poate compensa mai mult și să-ți pună la îndemână un vis foarte intim pe care nici măcar nu l-ai spus nimănui. Planetele vă vor aduce ceva minunat și neașteptat.