HOROSCOP. Ce ţi-au rezervat astrele în weekend

HOROSCOP 18 IANUARIE. Astrele sunt generoase sâmbătă. 

18 ian. 2014, 07:20
HOROSCOP. Ce ţi-au rezervat astrele în weekend

HOROSCOP Berbec

Vei avea parte de unele întârzieri și te va bucura că un bărbat va depune eforturi pentru a petrece timp în preajma ta. Îți place la el nu doar felul în care arată, ci și modul în care te face să te simți. Spre sfârșitul zilei, vei avea de luat o decizie importantă, cu consecințe pe termen lung.

HOROSCOP Taur

S-ar putea ca cineva să-ți ceară ajutorul. Chiar dacă ai un program încărcat, iar sarcina e destul de complexă, probabil că vei accepta. Îți vei confirma încă o dată că ai foarte bune abilități de persuasiune, pentru vei convinge la rândul tău pe cineva să-ți facă un serviciu.

HOROSCOP Gemeni

Vei trăi minunate clipe de dragoste sau vei avea un demers artistic. O recompensă promisă s-ar putea să ajungă astăzi la tine. Va deveni evident că un bărbat este interesat de tine, însă încă nu are suficientă îndrăzneală pentru a-și da sentimentele pe față.

HOROSCOP Rac

Vei primi nu una, ci două vești surprinzătoare. Viața de familie îți va fi dată peste cap, însă într-un sens bun. Cel mai probabil, va trebui să gândești „în afara cutiei”, iar asta te va avantaja de minune. O persoană apropiată îți va cere ajutorul.

HOROSCOP Leu

Dacă vrei să ai succes într-un proiect pe care l-ai început, este nevoie probabil să te asociezi cu cineva. Uneori, oricât ai munci, n-ai cum să reușești doar pe cont propriu. S-ar putea să ai nevoie să schimbi modul în care îți administrezi banii. N-ar strica să-i ceri sfatul unei prietene în acest sens.

HOROSCOP Fecioară

S-ar putea să fii nevoită să ieși din zona ta de confort, însă vei înțelege că unele schimbări sunt inevitabile. Deoarece nu le poți opri, singura soluție este să le accepți. Este posibil să ai o discuție cu o persoană care locuiește în altă țară și cu care n-ai mai vorbit de mult.

HOROSCOP Balanță

Este foarte posibil ca evenimentele care vor avea loc astăzi să-ți ofere o nouă perspectivă asupra lumii. Deciziile pe care le vei lua se vor dovedi a fi hotărâtoare pentru viitorul ei. S-ar putea să fii nevoită să faci unele schimbări legate de o călătorie pe care ai plănuit-o pentru sfârșitul lunii, probabil din cauza unei prietene care se confruntă cu unele probleme.

HOROSCOP Scorpion

O prietenă din zodia Pești fie te va inspira, fie te va scoate din sărite. Conjunctura astrală este favorabilă pentru tine astăzi atât pe plan romantic, cât și pe plan financiar. Vei petrece clipe minunate alături de iubitul tău și este posibil să primești o sumă de bani dintr-o sursă neașteptată.

HOROSCOP Săgetător

Cineva care a intrat în viața ta în preajma aniversării tale de anul trecut va avea un impact puternic asupra ta astăzi. Dacă locuiești cu iubitul tău sau ești căsătorită, s-ar putea să primești de la partenerul tău o sugestie de redecorare a casei. Chiar dacă va trebui să investiți o sumă mare de bani, beneficiile vor merita cu siguranță.

Citeşte mai mult pe fabuloase.ro