Horoscop 18 Mai 2015: Ce fel de sarcini urgente au Gemenii?

Horoscop LUNI 18 Mai 2015: Berbecii au noroc de o zi fructuoasă, iar Gemenii trebuie să se concentreze pe sarcini urgente, potrivit Bewoman.ro.

17 mai 2015, 13:43
Horoscop 18 Mai 2015: Ce fel de sarcini urgente au Gemenii?

Horoscop zilnic berbec Luni 18 Mai 2015
Lucrurile făcute astăzi pot fi fructuoase. Așadar, dacă ziua este plină de muncă și totul credeți că merge greu, rezultatele vor apărea. Dacă sunteți acasă, vă puteți concentra pe casa dvs și s-o decorați astfel încât să devină mai confortabilă.

Horoscop zilnic taur Luni 18 Mai 2015
Nu luați noi decizii în această zi. Faceți o pauză, mergeți la un prieten sau într-o excursie frumoasă. Intalnirele plăcute vor contribui la crearea armoniei și vă distrag atenția de problemele de la de muncă.

Horoscop zilnic gemeni Luni 18 Mai 2015
Dacă lucrați azi, concentrați-vă doar asupra sarcinilor urgente. Nu-i rău să programați angajamentele pentru această săptămână, deoarece munca și energia nu lipsesc și este mai bine să le canalizați pentru a face totul mai productiv.

Horoscop zilnic rac Luni 18 Mai 2015
Contactele sociale sunt deosebit de benefice, deci fie ieșiți cu prietenii, sau cautati o modalitate de a vă extinde cercul de cunoștințe – €” vizitați evenimente culturale sau sportive, mergeți la dansuri.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO.