HOROSCOP 18 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE: Citeste Horoscopul din 18.11.2014 pentru toate zodiile.

RomaniaTV.net
17 nov. 2014, 14:32
HOROSCOP 18 NOIEMBRIE: Ce v-au rezervat astrele pentru marţi

HOROSCOP 18 NOIEMBRIE

Horoscop 18 noiembrie 2014- Berbec
In mainile tale sta, azi, bucuria celor din jur, pentru ca tu esti cel care le aduce lumina si speranta, tu esti mesagerul vestilor frumoase, tu esti deschizatorul de drumuri spre perspective promitatoare. Daca simti nevoia sa intervii cu un gest minunat in viata altcuiva, azi, chiar si a unui necunoscut de pe strada. Fa-o cu inima deschisa, convins ca acel om chiar avea nevoie de un semn de sus, care vine azi prin intermediul tau. Vei fi fericit sa descoperi zambete pe chipul celor care primesc azi vestea de la tine si sa primesti inapoi recunostinta lor sincera pentru felul in care ai patruns in viata lor.

Horoscop 18 noiembrie 2014- Taur
Visezi frumos, dar acestea nu raman simple vise, ci tu chiar gasesti azi mai multe cai de a transforma visele in realitate. Ai sa descoperi ca uneori apar chiar mai multe directii la fel de bune de evolutie, ba chiar ai putea gasi o cale de a merge spre mai multe simultan, cu marea bucurie de a le vedea pe toate, intr-un final, implinite. Nu te opri la o singura directie de mers, cand tu ai atatea alternative la dispozitie, pentru ca un vis il naste pe altul, un succes il genereaza pe altul, si acelasi sentiment il ai si astazi: ca ai pornit cu incredere si bucurie spre un anumit scop si descoperi ca, pe parcurs, apar alte si alte niveluri ale planurilor tale care prin contur din ce in ce mai frumos!

Horoscop 18 noiembrie 2014- Gemeni
Nu incerca sa le faci singur pe toate, cand ai in jurul tau o intreaga lume gata sa te ajute. Nimeni nu va interveni in treburile tale fara sa-i inviti, ca atare revizuieste-ti repede lista de prieteni si cunostinte si ai sa descoperi cat de multa lume cunosti. Printre ei sigur se afla si unii gata sa-si puna serviciile in beneficiul tau! Si tu, la randul tau, esti gata sa te dedici altora si, chiar daca unii nu au deplina incredere ca detii cheia problemelor lor, vor fi uimiti sa descopere ce miracole pot face prietenii adevarati. Aceasta poate fi si revelatia ta de azi: sa descoperi cat de minunati sunt oamenii, atunci cand se privesc unii pe altii cu bucurie!

Horoscop 18 noiembrie 2014- Rac
Iubirea nu e un episod de scurta durata in care trebuie sa-ti investesti toate resursele, ci este un proces neintrerupt ce poate dura ani pana cand poti ajunge la varf. Nu te multumi cu un moment frumos, cu fluturasii din stomac de acum, ci ai rabdare, pentru ca relatia ta e in continua dezvoltare si are un potential fantastic de crestere. Investeste tot ce ai, nu astepta sa vezi cu ce intra celalalt in ecuatie, ci tu, daca tot ai ce darui, daruieste cu toata inima, pentru ca roadele vor fi pe masura energiei varsate in acest demers. Esti pe drumul cel bun in iubire, relatia pe care o cladesti acum are mari sanse de reusita, deci nu-ti pierde speranta, increderea, optimismul ca se poate si mai mult, si mai bine de atat!

Horoscop 18 noiembrie 2014- Leu
Nu pune la inima cuvintele dure care mai vin de la ceilalti. Stii prea bine ca nu le poti evita, ca traiesti intr-o lume predominant agresiva, dar nimic nu te poate atinge daca te protejezi energetic, psihic, fizic cu un scut de iubire care va trimite ca raspuns la atacurile altora doar imensa intelegere. Nu se poate sa nu-l dezarmezi chiar si pe cel mai inversunat partener de discutie cu o vorba buna, cu un zambet cald, pentru ca intotdeauna binele invinge, si asta nu se intampla numai in basme. Fii ingaduitor, accepta ca unii trec prin momente dificile in care nu stiu sa reactioneze altfel decat violent. Dar felul cum ii invalui tu cu toleranta ii poate linisti si pe ei foarte repede.

Horoscop 18 noiembrie 2014 – Fecioara
Azi poti avea o reala revelatie care sa-ti raspunda la o intrebare existentiala: ce am de facut pe aceasta lume? Poate te intalnesti cu o persoana cu imensa experienta de viata, cu o deschidere speciala spre alte dimensiuni ale existentei, cu o viziune spirituala asupra lumii, si poti primi astfel o scanteie de intelepciune. Ca e sub forma unui sfat oferit direct tie, ca e un cuvant pe care il prinzi de zbor pe strada sau ca e o carte pe care o citesti pe nerasuflate, simti ca inchei aceasta zi cu ceva mai bogat sufleteste decat ieri. Ai un puternic sentiment de fericire de parca tocmai ai gasit cheia la cea mai imbarligata problema de matematica! Foloseste-te de ceea ce tocmai ai primit: e pura inspiratie divina!

Citeşte mai mult pe teotrandafir.com