Horoscop 18 octombrie 2016: Venus în Săgetător. Iată cum sunt afectate zodiile

Planeta Venus intră în Săgetător pe 18 octombrie, iar acesta este unul din cele mai importante evenimente astrologice ale acestei toamne. Urmează o perioadă destul de tensionată mai ales pentru nativii născuţi în zodiile de pământ şi aer.

RomaniaTV.net
17 oct. 2016, 11:58
Horoscop 18 octombrie 2016: Venus în Săgetător. Iată cum sunt afectate zodiile

TAUR – Vei avea o stare destul de nervoasa si agitatia pe care o vei manifesta in permanenta iti va taia din orice elan. Nu vor mai conta nici aprecierile si nici criticile pentru tine. Efectiv, oricum ti se va adresa lumea va fi gresit. Este recomandat sa te relaxezi si sa meditezi mai mult asupra atitudinii tale deloc primitoare.

CAPRICORN – Problemele se inmultesc mai ales spre seara zilei de 18 octombrie. Te vei vedea la rascruce de drumuri, iar singurul responsabil de situatia data esti doar tu. Ai ocazia sa iti indrepti greselile.

FECIOARA – Esti pus pe cearta si nu te gandesti sa iti economisesti niciun cuvant ceva mai acid. Vei avea parte de o serie de nemultumiri in ce-i priveste pe colegii tai de munca si pe rudele apropiate. La fel ca si in cazul Taurului, e bine sa iei putin aer inainte de a actiona.

Citeşte şi  Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 17-23 octombrie 2016: O zodie obţine totul

GEMENI – Situatia amoroasa se complica nu de la o zi la alta, ci de la o ora la alta. Apar tot felul de situatii neterminate, nefinisate suficient, iar asta iti aduce numai necazuri. E timpul sa rupi pisica in doua.

BALANTA – Esti un super-om si poti realiza lucruri extrem de interesante in aceasta perioada, care sa dureze in timp. Trebuie sa iti invingi temerile si sa faci tot posibilul sa vezi partea plina a paharului orice s-ar intampla.

VARSATOR – Nu va fi o perioada usoara, insa tocmai conflictele in care vei fi implicat te vor ajuta sa te regasesti, sa recunosti acea parte din tine pe care o considerai pierduta. Apar momente frumoase abia din 22 octombrie. Din 18 pana pe 21 seara vor fi zile grele, pline de neajunsuri si de certuri din te-miri-ce.

Citeşte continuarea pe Revista Teo