Horoscop 18 Septembrie 2015: Scorpionii pot descoperi un secret care îi deprimă

Horoscop Vineri 18 Septembrie 2015. Scorpionii pot descoperii un secret deprimant, iar Taurii nu trebuie să facă ceva plictisor, potrivit Bewoman.ro.

RomaniaTV.net
17 sept. 2015, 12:38
Horoscop 18 Septembrie 2015: Scorpionii pot descoperi un secret care îi deprimă

Horoscop zilnic berbec Vineri 18 Septembrie

Astăzi Berbecii se distrează alături de prieteni și persoanele dragi lor. Comunicarea vă face să vă simțiți mai bine. Dacă ați avut un conflict cu partenerul dvs sau cu o altă persoană, astăzi relația va merge mai bine.

Horoscop zilnic taur Vineri 18 Septembrie

Este de preferat ca la locul de muncă să nu faceți lucruri care vă plictisec. Astăzi vă puteți implica în activități care vă aduc satisfacție. Dacă sunteți în căutarea dragostei, astăzi este posibil să aveți noroc.

Horoscop zilnic gemeni Vineri 18 Septembrie

Astăzi vă petreceți timpul cu oamenii apropiați. încercați să petreceți mai mult timp cu partenerul dvs de cuplu. Puteți merge la o petrecere sau să participați la evenimente sociale, unde vă veți face cunoștințe noi interesante.

Horoscop zilnic rac Vineri 18 Septembrie

Racii trebuie să se odihnească mai mult și să încerce să rezolve unele probleme de familie. O plimbare în parc sau la munte vă face bine. Unii dintre dvs veți afla un adevăr crunt despre persoana cu care au o relație strânsă.

Citeste continuarea pe BEWOMAN.RO