Horoscop 18 septembrie 2021. Weekend agitat, cu flori, mese romantice şi un câştig neaşteptat

Sâmbătă 18 septembrie leii vor avea parte de o dispoziție romantică totală: dragoste, flori și cadouri. Sunt veşti bune şi pentru celelalte zodii.

17 sept. 2021, 14:13
Horoscop 18 septembrie 2021. Weekend agitat, cu flori, mese romantice şi un câştig neaşteptat

Horoscop 18 septembrie 2021 Berbec

Sunteți într-o perioadă în care puteți deveni foarte sensibil. Sâmbăta, orice neatenție față de propria persoană poate va fi percepută ca o insultă. Ar fi bine să încerci să-ți reconsideri atitudinea față de ceilalți și să dedici timp oricărei activități creative. Aspectul financiar este stabil.

Taur

Este timpul să arunci o privire mai atentă oamenilor care te înconjoară. În ultima perioadă ai ignorat aspectul social al vieții tale. Totodată, fii atent la sănătate: pot apărea accidente sau stări de rău neașteptate. Atenție și la aspectul financiar, pentru că pot apărea anumite cheltuieli nejustificate. Cu răbdare, vei trece peste weekend solicitant.

Gemeni

Gemenii vor avea un început de weekend agitat, cu multe responsabilități ignorate și lăsate pe ultima suta de metri. În sfera iubirii pot apărea mai multe eșecuri și conflicte. Contextul astral invită gemenii la moderație în ceea ce privește cheltuielile. Ultimele două zile au avut un efect deosebit asupra stării tale interioare. Ești plin de energie.

Rac

Ai planuri mărețe, dar îți dai seama că ai nevoie de prea mulți bani pentru îndeplinirea lor.  E weekendul racilor: au parte de încasări, partea financiară este excelentă, fiind așteptat și un succes în plan personal. Este însă important să aveți grijă la atitudine și să încercați să nu deveniți prea aroganți. Este posibil ca o persoană apropiată să vă solicite ajutorul. Nu refuzați!

Horoscop Urania 18 – 24 septembrie 2021. Lună Plină în Peşti ne ajută să avem revelaţii, să rezolvăm dileme. Cum sunt zodiile influenţate de acest aspect al Lunii

Horoscop 18 septembrie 2021 Leu: 23 iulie – 22 august
Azi vei avea o mulțime de probleme pe plan personal care vor necesita o rezolvare imediată. Este probabil să fii acuzată de ceva ce nu ai făcut. Tu trebuie să-ți păstrezi calmul pentru că nu este așa cum se spune și pentru că știi foarte bine care au fost acțiunile tale. Nu lăsa pe nimeni să te afecteze cu simple vorbe.

Fecioara: 23 august – 22 septembrie
Ești într-o perioadă în care nu ai mai progresat pe niciun plan. Important este că ți-ai dat seama de acest lucru. Nu lăsa însă ca această situație să continue la nesfârșit. Sunt persoane care au mare încredere în capacitățile tale. La locul de muncă colegii și superiorii sunt conștienți zi de zi de contribuția ta la nivelul echipei.

Horoscop 18 septembrie 2021 Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie
Începi să deschizi ochii la ceea ce se întâmplă în jurul tău, dar realizezi că nu îți place ceea ce vezi. Nu închide din nou ochii ca să dispară toate acele lucruri care nu îți plac, trebuie să fii capabilă să iei cele mai bune decizii, iar pentru acest lucru trebuie să vezi realitatea. Dacă nu iei nici măsură, atunci este alegerea ta și trebuie să ți-o asumi.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie
Singurătatea nu este mereu un lucru rău. Adevărul este că de cele mai multe ori în clipele de izolare ies la iveală lucruri pe care nu ai timp să le observi atunci când ești încărcată de rutina zilnică. În fiecare clipă trebuie să dai tot ce ai mai bun în tine. E nevoie din când în când de clipe de meditație pentru a vedea ce se întâmplă cu adevărat cu tine sau în jurul tău.

Horoscop 18 septembrie 2021 Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie
Există oameni în jurul tău sau membrii ai familiei care au mare nevoie de ajutorul tău. Trebuie să le acorzi atenția necesară în această perioadă și să te pui pe tine pe locul 2. Nu lăsa oamenii din jur la care ții cu adevărat să fie doborâți de probleme care au o rezolvare atât de simplă.

Citeste si Horoscop Cristina Demetrescu septembrie 2021. Mercur Retrograd, se golesc portofelele, iar gelozia aduce divorţuri

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie
Nu te uiți cu atenție la lucrurile pozitive care se întâmplă în jurul tău. Te concentrezi doar pe ceea ce știi tu că trebuie să faci și nu mai acorzi deloc atenție celor din jur. Ai putea avea multe de învățat din situațiile lor de viață și te-ai putea ghida în propria viață de reperele lor.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie
Viața are mereu lucruri frumoase de arătat, dar de cele mai multe ori te superi pentru că nu reușești să te conectezi cu ele. Mereu ești ocupată ca să apreciezi ceea ce se întâmplă cu adevărat în jur. Azi este ziua în care poți sta câteva minute într-un loc pentru a admira tot ceea ce te înconjoară.

Horoscop 18 septembrie 2021 Pești

Nu e de mirare că nu te poți concentra asupra a ceea ce ai de facut dimineața. E weekend. Lasă-ți imaginația să zboare și alege tu cum te relaxezi în weekend. Sâmbătă 18 septembrie se anunță o zi plină în plan social. Aveți suficientă energie și suficienți bani să vă distrați așa cum meritați.


loading...