Horoscop 19-25 decembrie. Află ce te aşteaptă în această săptămână

Horoscop 19-25 decembrie. Descoperă cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână!

19 dec. 2016, 07:57
Horoscop 19-25 decembrie. Află ce te aşteaptă în această săptămână

SĂGETĂTOR

Nu vei avea parte de cea mai liniştită săptămână a ta, însă cu siguranţă apele se vor calma aproape de Crăciun. Tensiunile se învârt în jurul familiei şi al timpului pe care trebuie să îl împarţi în mod egal pentru fiecare. E foarte important să iei totul cu calm şi să găsiţi o soluţie care să te satisfacă atât pe tine, cât şi pe iubitul tău.

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta din punct de vedere financiar, însă nu trebuie să te dai peste cap pentru a face cadourile pe care ţi le propusesei. Oricum este vorba despre persoanele dragi care nu ţ-ar atrage niciodată atenţia cu privire la vreo nemulţumirea de-a lor, aşa că stai liniştită şi nu îţi face datorii doar pentru a lăsa o impresie bună!

CAPRICORN

Vei avea parte de o săptămână liniştită pe plan sentimental şi cu siguranţă sărbătorile îşi spun cuvântul. Un gest frumos sau un cadou surpriză pentru partenerul tău de viaţă ar putea face atmosfera din cuplu şi mai frumoasă. Dacă ai copii, ocupă-te de aceştia cât de mult vrei, însă nu îţi ignora nici partenerul!

În această săptămână vei avea parte de câştiguri neaşteptate, fie sub formă de cadouri, fie bani. Ce-i drept, acum pică mai bine ca oricând gesturile frumoase pe care alţii sunt dispuşi să le facă pentru tine. Chiar dacă le vei întoarce cu aceeaşi monedă, e importantă bucuria pe care o simţi atunci şi amintirile cu care vei rămâne.

VĂRSĂTOR

Nu contează unde vei fi în această perioadă, important este că vei avea grijă să te simţi bine în compania oricui. Dacă eşti singură, prietenii şi familia vor umple golul unui partener de viaţă, iar dacă ai un iubit sau un soţ, împlinirea va fi totală. Ai toate şansele ca de Sărbători să primeşti o cerere în căsătorie, asta în cazul în care nu ai făcut deja acest pas. 

Ai muncit cu greu anul acesta pentru banii pe care îi ai, de aceea se recomandă prudenţă în privinţa cheltuielilor din această perioadă. Chiar dacă vei lua cadouri celor dragi, ai grijă să nu fie costisitoare sau opulente. Nu vei obţine nimic mai mult de la cei din jurul tău dacă îţi goleşti buzunarele!

PEŞTI

Deşi această perioadă ar trebui să îţi aducă linişte în viaţă şi în suflet, se va întâmpla exact contrariul. Nemulţumirile faţă de partenerul tău de viaţă par că se înteţesc şi vei fi tentată să iei o decizie care le va da viaţa peste cap multora. Încearcă să analizezi corect toată situaţia voastră şi să vezi dacă ai mai multe minusuri decât bucurii.

Situaţia ta financiară din această perioadă nu este una excelentă, însă poţi trăi decent cu banii pe care îi. Tocmai din această cauză trebuie să ai mai multă grijă şi să nu arunci cu ei în stânga şi în dreapta, cu toate că poate ţi-ai dori acest lucru. Cheltuielile vor fi mai mari decât în mod normal, aşa că organizează-ţi atent bugetul!

Citiţi mai multe pe eva.ro