Horoscop 19 iulie 2022. Pregăteşte-te pentru surprize placute, norocul loveşte multe zodii marţi

Pentru o serie de semne ale zodiacului, urmeaza una dintre cele mai bune perioade din viata, cand Universul va ajuta la realizarea celor mai arzatoare vise. Pentru a face acest lucru, va fi suficient sa va aparati granitele, sa cereti ca interesele dumneavoastra sa fie luate in considerare si sa revizuiti vechile reguli.

18 iul. 2022, 14:12
Horoscop 19 iulie 2022. Pregăteşte-te pentru surprize placute, norocul loveşte multe zodii marţi

Horoscop 19 iulie 2022 Berbec

Inainte, ai mers deja pe calea autosabotarii, dandu-ti inima celor care nu meritau dragostea ta. In niciun caz nu trebuie repetata aceasta experienta, Berbec. Dedica un nou capitol din viata ta stabilirii limitelor acolo unde este necesar. In aceasta luna plina, stelele iti amintesc ca nu este o crima sa faci o alegere doar in favoarea ta. Sfat: Simtiti-va liber sa creati limite personale.

Taur

Ni se spune ca a fi de acord cu lucruri neplacute este o forma de iubire. Ca aprobarea altcuiva este foarte importanta si trebuie sa exagerezi pentru a o obtine. Cu toate acestea, Luna Plina in Capricorn aduce cu ea darul trezirii. Indiferent cat de dificil ar fi, astazi spune „nu” la ceea ce nu provoaca un raspuns de bucurie in sufletul tau. Fa loc lucrurilor care te fac fericit si te motiveaza sa obtii ceea ce iti doresti. Sfat: nu te multumi sa faci lucruri care te deprima.

Horoscopul verii 2022. Astrologul Remus Ionescu anunţă luni agitate
Gemeni

Gemenii intra in stadiul vietii la care au visat de foarte mult timp. Numarati toate succesele trecute si inmultiti-le cu trei – asta va asteapta. Meriti fiecare picatura de dragoste, bucurie si abundenta pe care ti-o va oferi Universul. Doar nu lasati vocea anxietatii sa preia controlul, asigurandu-va ca perioada fericita nu se va incheia in curand. Doar ce este mai bun te asteapta. Sfat: vine unul dintre cele mai bune momente din viata ta, profita de el.

Rac

Racul se asteapta la o perioada plina cu certuri. Iata ce trebuie sa retineti: problemele pot fi rezolvate imediat sau pot fi lasate pentru mai tarziu. Indiferent de ceea ce alegi, continua sa faci ceea ce trebuie. Sa-i asculti pe ceilalti, poate fi de ajutor azi. In acelasi timp, nu va fie teama sa va ridicati propriile limite. Interesele tale ar trebui sa fie intotdeauna o prioritate. Nu-i lasa pe ceilalti sa-ti foloseasca sensibilitatea pentru a te manipula. Sfat: interesele tale ar trebui sa fie pe primul loc, nu ale altcuiva.

Horoscop 19 iulie 2022 Leu

Astrele atrag atentia Leului asupra subiectului finantelor. In timp ce unele operatii au decurs fara probleme, raman cele care continua sa cauzeze probleme. Luati lucrurile in propriile maini. Respectati-va timpul si energia, cereti o compensatie echitabila. Simtiti-va liber sa va aparati interesele astazi. A avea mai multe surse de venit va fi un avantaj. Sfat: cere o compensatie echitabila pentru eforturile tale.

Previziunile runelor 18-24 iulie 2022. Zodia pe care o loveşte norocul de mâine. Noutăţi de la pietrele mistice!
Fecioara

Desigur, regulile sunt stabilite cu un motiv. Cu toate acestea, au fost inventate de cei care au mers pe aceasta cale inaintea ta. Normele existente nu numai ca nu va pot ajuta, dar va pot impiedica. Fa-ti o favoare si revizuieste-ti comportamentele. Respinge ceea ce nu mai serveste intereselor tale. Universul te sprijina sa treci la urmatorul nivel si sa obtii ceea ce odata credeai ca este imposibil. Sfat: aruncati o privire noua asupra propriilor reguli.

Balanta

Un mic detaliu din horoscopul lunar al Balantei: cu cat iti faci mai putine griji pentru a gasi dragostea, cu atat dragostea te va gasi mai repede. Nu trebuie sa fii nervos, doar incearca sa te distrezi. Devotati-va activitatilor care va umplu de bucurie si de distractie. Lasati restul lunii pline – va va ajuta sa faceti schimbarea dorita in viata. Sfat: ceva interesant este pe cale sa se intample pe frontul romantismului.

Horoscop 19 iulie 2022 Scorpion

Esti mereu pe drumul spre „ceva” si mereu in proces de a realiza „ceva”. Stabilirea ta nesfarsita a obiectivelor si cautarea productivitatii par sa te rapeasca de bucurie si liniste sufleteasca. Pauza. Luati un moment pentru a mirosi trandafiri sau alte flori preferate. Incetinind, vei realiza ca tot ceea ce cauti este deja acolo. Esti prea pasionat de celalalt ca sa observi. Sfat: graba constanta iti va face un deserviciu.

Sagetator

A te simti anxios nu este intotdeauna un lucru rau. Adesea, aceasta stare salveaza de la probleme si te apropie de obiectiv, Sagetator. Poate ca acum anxietatea va atrage atentia asupra ceva care trebuie ajustat in interior. Asculta-ti inima. In acelasi timp, renunta la ceea ce nu mai contribuie la atingerea obiectivelor tale. De cealalta parte a acestei tranzitii, te asteapta ceva foarte important. Sfat cosmic: Nu indepartati sentimentele de anxietate, ar putea fi ceva important.

Capricorn

Aceasta zi este grozava pentru generozitate, Capricorn. Semintele bunatatii pe care le semanati cu siguranta vor da roade in viitor. De exemplu, aceasta zi este potrivita pentru consolidarea relatiilor cu cei dragi si cu colegii. Fii sociabil si exprima-ti adevarul. Oamenii din jurul tau vor fi bucurosi sa-ti ofere orice sprijin. Sfat: Astazi este o zi grozava pentru a fi generosi.

Horoscop 19 iulie 2022 Varsator

Imagineaza-ti cea mai buna versiune a vietii tale si apoi incepe sa traiesti ca si cum ai fi deja in aceasta noua realitate. In aceasta luna plina, stelele sunt o amintire ca universul te sprijina in implinirea viselor tale. Meriti o viata care sa te satisfaca la fel de creativ, emotional, spiritual si financiar. Cat despre dragoste, nu te grabi sa-ti marturisesti inca sentimentele. Sfat: Viata nu se va imbunatati fara ajutorul tau, scrie fabricatinromania.

Pesti

Sunt momente cand totul pare a fi dat peste cap. Dar pentru voi, Pesti, aceasta perioada se apropie de sfarsit. Iesi din apele noroioase. Ziua norocoasa a inceput deja sa lucreze in beneficiul tau. Astazi Universul te va ajuta sa aduci la viata ceea ce ti-ai dorit din tot sufletul. Sfat: Pregateste-te pentru surprize placute, norocul este de partea ta astazi.