Horoscop 19 mai 2015, marţi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP. Zi de marti destul de agitata pentru toti nativii zodiacului, avand in vedere ca se confrunta cu o serie de situatii imprevizibile care-i vor pune in fata unor alegeri nu tocmai placute.

19 mai 2015, 05:39
Horoscop 19 mai 2015, marţi. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop zilnic 19 mai 2015, marti

Berbecii vor fi total prinsi de cineva foarte apropiat, poate un prieten, poate o ruda. Se vor dedica in totalitate ajutorului acordat acelei persoane trecandu-se pe ei insisi pe plan secunda. Astfel, desi vor fi multumiti de ceea ce au reusit pe timpul zilei, seara vor fi usor ingrijorati ca si-au neglijat niste treburi personale. Insa nu trebuie sa se panicheze, nu au nicio urgenta!

TAUR – horoscop zilnic 19 mai 2015, marti

Taurii incep ziua foarte lent, abia pe dupa-masa reusind sa se puna in miscare cu adevarat. Chiar daca lucreaza de la primele ore ale diminetii, se simt defazati si cumva rupti de realitate. Cum obisnuiesc de altfel, Taurii se scufunda in propria lor lume in care-si pun o mie si una de intrebari existentiale cu privire la ce au in viata lor si la ce este cu adevarat important. Desi le este teama, Taurii ar trebui sa se lase ghidati de propriile instincte, caci rareori dau gres!

GEMENI – horoscop zilnic 19 mai 2015, marti

Gemenii vor flirta astazi cu cineva, indiferent ca sunt sau nu implicati intr-o relatie. O sa fie o mica joaca psihologica care-i provoca si bucura in acelasi timp. Totusi, orice ar fi, Gemenii nu trebuie sa ia de bun cuvintele persoanei cu care flirteaza, caci risca sa fie dezamagiti si sa-si genereze de unii singuri probleme pe plan emotional.

RAC – horoscop zilnic 19 mai 2015, marti

Racii conceptualizeaza astazi totul si cauta tipare din care pot prevede ceea ce urmeaza. Insa lumea lor abstracta este supusa unor forte aleatorii, care nu pot fi anticipate. Din acest motiv, Racii ar trebui sa lase si o marja de eroare in orice fel de plan fac astazi si sa inceteze sa incerce sa detina controlul asupra orice.

LEU – horoscop zilnic 19 mai 2015, marti

Leii vor putea astazi o discutie relevanta, poate tensionata, delicata cu o persoana foarte apropiata lor. Poate fi vorba de partenerul de cuplu, de un prieten foarte drag sau de o ruda foarte apropiata. Oricum ar fi, isi reevalueaza nivelul de intimitate si de implicare in relatia respectiva pe fondul unor marturisiri nu tocmai comode. Atat timp cat Scorpionii lucreaza impreuna cu celalalt pentru rezolvarea problemei, totul va fi ok. Sub nicio forma Leii nu trebuie sa se lase ghidati de propriul orgoliu!

FECIOARA – horoscop zilnic 19 mai 2015, marti

Fecioarele stiu la ce sa se astepte din partea persoanei iubite, motiv pentru care orice tentativa de a face o surpriza este naruita. Ca sa mentina totusi frumusetea si bucuria generate de o surpriza din partea persoanei iubite, ar trebui sa nu mai despice firul in 14 si sa se lase astazi purtate de val.

Continuarea pe Lyla.ro