Horoscop 19 octombrie 2021. Cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea. Ce e scris în RUNE pentru marţi

Iata horoscopul zilei de azi, marti 19 octombrie 2021. Un amestec de energii iti poate da un impuls special. Daca ai planificat vreun eveniment sau o iesire, bucura-te de prezent!  

19 oct. 2021, 00:26
Horoscop 19 octombrie 2021. Cum stai cu banii, dragostea şi sănătatea. Ce e scris în RUNE pentru marţi

Horoscop 19 octombrie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Ai o zi incarcata si esti absorbit de numeroase indatoriri si responsabilitati. Abia daca reusesti sa-ti ridici nasul din activitati. Dar te simti bine cand iti fortezi limitele. Simti ca daca vei termina totul mai repede, vei avea mai mult timp pentru tine. Iar finalul zilei ti-ar putea aduce relaxarea de care ai nevoie. Profita de seara pentru a lucra putin la look-ul tau.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 18-24 octombrie 2021. Care sunt zilele săptămânii cu noroc la bani
Horoscop 19 octombrie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Relatiile interpersonale sunt favorizate de astre azi. Ai ocazia sa iti imbunatatesti relatiile existente, sa reinnoiesti vechile prietenii, dar si sa-ti faci prieteni noi si sa-ti extinzi reteaua sociala. Lucrurile devin mai vii minut cu minut.

Horoscop 19 octombrie 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai fost destul de confuz in ultima vreme deoarece ai inceput sa te indoiesti daca strategia abordata pana acum a fost corecta sau nu. Nu te teme. Nu peste multa vreme vei realiza ca ai avut dreptate tot timpul.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Etalare zilnica RUNE mistice marti 19 octombrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop Urania 18-22 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec influenţează puternic toate zodiile. Se încheie etape şi se deschid noi capitole

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 19 octombrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – HAGALAZ, inversata. Hagalaz simbolizeaza bruma, iarba si furtunile de zapada. Starea naturala dinaintea unei noi creatii este haosul si prezenta fortelor aflate in afara controlului tau ce actioneaza. Rezista. Tine-te bine si stai pe loc chiar daca ti se pare ca sunt furtuni in jurul tau. Noul va veni, e nevoie ca vechiul sa plece. Puritatea zapezii te inspira sa vezi ca si in timp de frig exista ceva frumos.

ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – KENAZ (cu fata in sus). Kenaz iti sugereaza ca un cadou se anunta in viitorul tau imediat. Poate fi vorba de un cadou fizic concret sau de un cadou de cunostinta, cunoastere. Fie il dai, fie il primesti. Cel mai bun cadou pe care il poti da cuiva este experienta si cunoasterea. Nu te astepta la nimic in schimb, altfel cadoul nu mai este cadou.

ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – Laguz (inversata): Simti nevoia sa ignori un adevar evident. Ca un sot care, desi stie ca este inselat, nu vrea sa recunoasca. Aparitia acestei rune inversate te avertizeaza ca nu este nevoie sa ramai intr-o situatie dureroasa de dragul aparentelor. Paraseste acel loc cat mai repede posibil.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, marti 19 octombrie 2021. Ce idei iti vin?

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, marti 19 octombrie 2021. Relatiile sunt sub zodia norocului. Ai vreo intalnire programata? Surprize placute te asteapta. Ai deja familie? Rasfata-i pe cei dragi cu delicii. Ce idei iti vin?

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:
Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Te simti iubit si vrei sa-ti arati recunostinta fata de partenerul tau. Nu te pierde in detalii! Fii sincer si deschis. Daca esti singur, lasa-ti personalitatea sa straluceasca. Astfel, oamenii din jurul tau vor fi atrasi de ceea ce vad. Succes!

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Lucrurile stau bine in viata ta amoroasa. Astrele te fac, practic, irezistibil, iar tu esti foarte popular. Daca esti singur, acum este vremea ta. Profita la maximum de acesta perioada. Daca esti implicat intr-o relatie, arata-i partenerului ce simti pentru el. Tot ce e mai bun, acum urmeaza.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Trebuie sa te relaxezi putin cand vine vorba despre viata ta amoroasa. Nu acorda prea multa atentie detaliilorminore care iti controleaza mintea, mai ales cand vine vorba despre comportamentul partenerului. Concentreaza-te pe lucrurile care va fac placere amandurora. Daca esti singur, iesi in oras si distreaza-te cu prietenii tai, cu oameni in prezenta carora te simti bine. Analizeaza-ti putin si sentimenetle, pune-ti ordine in ganduri si mergi mai departe. Nu te lasa doborat de nesiguranta!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.