Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec influenţează puternic toate zodiile. Se încheie etape şi se deschid noi capitole

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 16-22 octombrie este formarea aspectului de Lună plină în Berbec, pe data de 20 octombrie.

15 oct. 2021, 13:36
Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021. Luna Plină în Berbec influenţează puternic toate zodiile. Se încheie etape şi se deschid noi capitole

Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021. Sub influenţa Lunii Pline, fiecare nativ în parte va avea ocazia să încheie o etapă din viața sa, să culeagă roadele și să deschidă un nou capitol.

Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021 BERBEC

Luna Plină din Berbec, care se va forma pe 20 octombrie, în opoziţie cu Marte, în tranzit prin Balanță, va pune bazele unui anumit tip de abordare a relațiilor parteneriale (mai dinamice, mai ferme, dar și mai dificile).

Citeste si Horoscop karmic octombrie 2021. Se anunţă despărţiri dureroase şi pierderi băneşti înaintea Sărbătorilor

Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021 TAUR

Luna Plină în Berbec, care se va forma pe 20 octombrie, va pune în mişcare un adevărat motor care va declanşa o serie de evenimente, împrejurări și contexte ce vor impune o atitudine corectă și o reacție imediată, dar adecvată în rezolvarea lor.

Horoscop 16-22 octombrie 2021 GEMENI

Pe fondul Lunii Pline în Berbec poate avea loc un eveniment sau o schimbare în sectorul relațiilor de prietenie. Opoziția acestei faze cu Marte, în tranzit prin Balanță, poate contura apariţia unei stări conflictuale în sectorul amicițiilor și al relațiilor sentimentale precum și nevoia de a depune efort în menținerea cumpătului personal și a echilibrului în relația cu cei dragi (copii, iubit/iubită, soț). În aceste zile, pot apărea manifestări de neîncredere care pot amenința aceste relații cu o (in)evitabilă ruptură.

Citeste si Horoscop karmic pentru iarna 2021. Cinci zodii vor avea parte de noroc cu carul în mai multe sectoare de viaţă

Horoscop Urania 16-22 octombrie 2021 RAC

Luna Plină în Berbec, din 20 octombrie, îi va îndemna pe nativi să pună punct preocupărilor minore și să treacă la acțiune; mai mult, ei înșiși pot face obiectul unor solicitări (numiri, desemnări, selectări) în posturi oficiale pentru care trebuie să se concentreze.

Restul zodiilor, pe www.libertatea.ro