HOROSCOP 19 septembrie 2019. O zodie are probleme mari la muncă, o alta se ceartă rău cu partenerul

Astrologii au făcut horoscopul pentru 19 septembrie 2019. vedeţi detalii mai jos, pentru fiecare zodie în parte.

18 sept. 2019, 12:04
HOROSCOP 19 septembrie 2019. O zodie are probleme mari la muncă, o alta se ceartă rău cu partenerul

Este o perioadă aglomerată, dar plină de surprize şi lecţii de viaţă, mai ales în dragoste, scrie observator.tv.

Berbec

Dragi Berbeci, fiecare zi este o oportunitate de a vă aduna forţele şi de a păşi cât mai aproape de podium. Succesul este garantat atâta timp cât aveţi curaj, dorinţă şi perseverenţă. Nu uitaţi însă şi de cei dragi. Există o persoană, fie rudă, prieten ori partener, care vă apreciază şi este gata să vă ofere sprijinul în orice secundă. Bucuraţi-vă, nu sunteţi singuri, chiar dacă uneori inima vă pune pe gânduri.

Citeşte şi Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru MIERCURI 18 SEPTEMBRIE 2019. Saturn iese din retrograd. Ce aduce în relaţii?

Taur

Tauri, evitaţi confruntările acide, mai ales la serviciu. Gândiţi-vă bine cuvintele înainte de a le rosti. Este important să fiţi calmi, înţelegători şi raţionali, indiferent de situaţie. Doar aşa veţi putea ajunge la un consens întru beneficiul companiei şi al parcursului vostru în organizaţie. Este o perioadă liniştită din punct de vedere emoţional. Nu este indicat să cunoaşteţi persoane noi acum, încercaţi înainte de toate să vă cunoaşteţi propria persoană şi nevoile ei.

Gemeni

Gemeni, o veste pe care o veţi primi la serviciu va schimba ritmul lucrurilor de acum încolo. Există posibilitatea unei măriri, însă odată cu ea s-ar putea să fiţi nevoiţi să îndepliniţi mai multe sarcini şi să monitorizaţi alte persoane aflate în subordinea voastră. Daţi dovadă de corectitudine, înţelegere şi forţă de muncă, iar beneficiile nu vor înceta să apară

Rac

Este cazul să vă deschideţi sufletul şi să scăpaţi de o povară pe care o purtaţi de foarte mult timp. Găsiţi persoana potrivită pentru a vă explica ce înseamnă exact ceea ce voi simţiţi. Doar aşa veţi realiza ce vreţi cu adevărat. Ce căutaţi la relaţia pe care o aveţi sau la o relaţie pe care vă gândiţi să începeţi. Fiţi cu băgare de seamă şi amintiţi-vă cine a fost lângă voi la greu. Aceeaşi persoană merită să fie lângă voi şi la bine.

Leu

Nativii din Leu vor simţi, astăzi, o energie pe care nu au mai întâlnit-o de foarte mult timp. Profitaţi din plin de aceasta şi concentraţi-vă pe rezolvarea unor probleme cu care vă confruntaţi, atât la locul de muncă, cât şi acasă. Doza de energie va fi completată de un entuziasm uriaş. Totuşi, calmaţi-vă atunci când credeţi că aţi exagerat. Orice cuvânt rostit aiurea ar putea răni o persoană dragă.

Fecioară

Astăzi este ziua perfectă în care vă puteţi concentra pe acel proiect pe care l-aţi început în urmă cu mult timp şi pe care l-aţi abandonat inexplicabil. Lăsaţi totul de o parte şi luptaţi din răsputeri pentru a-l duce la bun sfârşit. Nu ar fi un lucru greşit să apelaţi la ajutorul unor prieteni sau rude. Veţi descoperi că munca în echipă are mult mai multe avantaje decât munca pe cont propriu.

Balanţă

Entuziasmul tău îi surprinde pe cei din jur. Dar astăzi ar putea fi mai scurt ca niciodată, mai ales dacă e vorba despre ceva de care eşti foarte mândru. O critică, sau doar un simplu comentariu, te va opri din acest entuziasm. Ceea ce te va face să reacţionezi nepotrivit, însă vei realiza la timp şi îţi vei cere scuze.

Scorpion

O călătorie pe care o planificasei de multă vreme pentru astăzi se va anula. Vei primi anumite informaţii care vor demonstra că acest lucru e foarte bun, pe termen lung. Nu e indicat să faci noi planuri de călătorie, dar va trebui să ai grijă la una dintre persoanele care vor fi foarte afectate de această anulare. Personal, vei reuşi să ascunzi bine supărarea pentru că planurile ţi-au fost stricate.

Săgetător

E momentul să te distrezi înt-run mod deschis şi creativ, alături de oameni faţă de care simţi că poţi fi tu însuţi. E posibil să iei parte la un atelier de meşteşugărie, sau la o seară între prieteni în care decideţi să pictaţi. Indiferent ce va fi, ai un moment bun în care să te bucuri. Inclusiv de câteva preparate culinare irezistibile, nu te feri să mănânci şi nu te lăsa intimidat de avertismentele venite din partea unui amic medic.

Capricorn

Capricornii simt nevoia să-şi impună punctele de vedere. Ai propriile argumente în discuţii nu mai eşti dispus să le înghiţi pe ale altora. Partea cea mai bună din tine este încurajată să iasă la lumină, iar astăzi vei avea ocazia să o manifești. Este important, însă, să ții cont şi de părerile altora. Dacă discuţia se desfăşoară în cuplu, cu atât mai mult. Asta nu înseamnă că trebuie să decizi cum vrea el.

Vărsător

Vărsătorii nu sunt foate convinşi că ştiu ce trebuie să facă în continuare, fie că este vorba de profesie sau de viaţa de cuplu. Nu trebuie să uiţi că o schimbare radicală poate fi extraordinar de bună. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te aduni, să te concentrezi pe problemele pe care le ai şi să încerci să iei o decizie. Ai putea să cauţi răspunsuri împreună cu cei din anturaj.

Peşti

Peştii s-ar putea să simtă că au mai puțin control asupra propriei vieți decât de obicei. Ai multe de recuperat, mai ales în domeniul relațiilor cu cei dragi. Astrele îţi recomandă să preţuieşti mai mult persoanele dragi din jurul tău. Pe tot parcursul zilei, vei trece de la încântare la dezamăgire şi suferi un complex de inferioritate. Bucură-te de viaţa ta aşa cum e ea, nu te mai compara cu alte persoane.