HOROSCOP 2-8 IUNIE 2018: Litigii amoroase şi de afaceri, parteneriate tulburi. Ce zodii îşi descoperă vulnerabilităţile

Previziuni Urania pentru perioada 2 – 8 iunie 2018. O pereche astrală frumoasă: Soare – Mercur.

01 iun. 2018, 09:17
HOROSCOP 2-8 IUNIE 2018: Litigii amoroase şi de afaceri, parteneriate tulburi. Ce zodii îşi descoperă vulnerabilităţile

Berbec

Între 2 și 3 iunie noaptea, nemulțumiri legate de felul în care își desfășoară activitatea sau de piedicile apărute în calea unor proiecte. Există o nemulțumire generală, din categoria „din toate câte puțin”. Berbecii identifică o serie de cauze dar, în egală măsură, își dau seama că sunt sectoare de activitate care îi privesc direct și pe care nu le pot controla. De aceea, ar trebui să se oprească din acest fel de măcinare interioară, ar trebui să se calmeze și să aștepte, cu înțelepciune, o etapă favorabilă lor. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, prietenii le fac surprize cu voia sau fără voia lor. Berbecii ar putea fi șocanți de aceștia: de o informație, ca atare, de felul ieșit din comun al acelora de a privi evenimentele. Schimbul de idei va fi destul de energic iar Berbecii pot primi sfaturi, avertismente sau somații care vizează relația lor în care se spun pe șleau lucrurilor pe nume. De aceea, nu întotdeauna aceste întâlniri pot face plăcere; de la caz la caz, unele pot enerva, altele alarma sau indispune. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, oboseală interioară, moleșeală, incapacitate de a se mobiliza pentru activități practice; posibile clipe de melancolie. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, starea lor fizică și psihică se schimbă radical: nativii își vor reveni la normal, vor fi activi, energici și dispuși să-și asume lupte, confruntări ori să dea curs unor inițiative. Întreaga săptămână se conturează posibilitatea de a efectua plimbări, mici excursii, călători de scurtă durată. Momente bune pentru a primi informații, pentru a asimila știri ori pentru a asimila cunoștințele necesare în cadrul pregătirii școlare/profesionale. Clipe de disconfort domestic, ostilități și încăpățânări generate de mai mule planete în semnul lor zodiacal care îi provoacă.

Taur

Între 2 și 3 iunie noaptea, dileme interioare provocate de informații sau descoperiri personale care îi obligă să se recalibreze față de oameni, idei, crezuri, idealuri, proiecte sau persoane ori instituții (biserică, justiție, pedagogie, filozofie). Despărțirea se produce cu un regret care poate fi trăit intens dacă respectivele ipostaze de viață îl lezează pe nativ. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, soluții mai puțin întâlnite abordate de nativ pentru a atrage atenția asupra lui sau asupra unui context. Surpriza poate avea efectul scontat mai ales asupra publicului dacă Taurii vor păstra măsura. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, tendința de a-și pune speranța în cineva despre care Taurii cred că ar avea posibilitatea să-i ajute, să-i susțină. În ciuda bunelor relații și, poate, chiar al unui atașament față de cauza unui nativ, intervenția lor ar putea să fie stângace, stingheră, fără putere de convingere, de unde și o justificată soluționare pe jumătate. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, neliniște, nopți nedormite din cauza frământărilor interioare. Întreaga săptămână poartă amprenta astrală a predispoziției spre discuții despre bani cu destule șanse de reușită. Relațiile parteneriale păstrează o doză de încrâncenare sau încăpățânare mai ales în situația în care nativii vor să dovedească sau să demaște manevrele lipsite de onestitate ale unui partener (în căsnicie sau în afaceri). Context delicat și șubred prin evoluții neprevăzute în cazul unor litigii sau procese. Un interes aparte ar trebui să dezvolte Taurii în privința construcției personale, a alcătuirii unui statut social și profesional pe termen lung. O primă condiție, în cazul celor tineri sau naivi, ar fi maturizarea. A doua condiție ar fi aprofundarea cunoștințelor profesionale care să-i facă apreciați, utili și valoroși în ochii celorlalți.

Gemeni

Între 2 și 3 iunie noaptea, nu toate planurile menite să–i ajute pe nativi să rezolve problemele financiare curente decurg așa cum ar dori ei. Piedici, indiferență, întârzieri, ostilitate, toate acestea îi îndepărtează de o soluție finală. Analiza atentă a acestor circumstanțe nu este de natură să-i liniștească pentru că ei nu vor întrezări alte soluții mai bune sau mai rapide. Nu e momentul ca Gemenii să riște cumpărături care nu sunt necesare. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, minte înaripată, gânduri care mai de care mai interesante, mai originale, mai „speciale”: Gemenii vor fi în mare formă mentală datorită Soarelui și a Guvernatorului lor, Mercur, care le traversează semnul zodiacal natal. Situații neobișnuite pe care nativii le vor aborda cu mult curaj și nonșalanță. Vești care conțin informații ciudate, care îi obligă să ia decizii inedite chiar și pentru ei, care sunt niște imaginativi. Posibile întâmplări în timpul unei deplasări din cauza vehiculului cu care se deplasează. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, un strop de poezie, evenimente care îi pun într-o lumină favorabilă în fața publicului dacă sunt profesori, avocați, ziariști, actori sau oameni politici. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, tendința de a se emancipa în grupul din care fac parte și alături de care desfășoară activități de relaxare sau de interes comun. Plăcerea de a contrazice sau de a ridica obiecții îi poate aduce pe Gemeni în situația de a avea schimburi de cuvinte pe ton ridicat cu prietenii și cunoscuții lor. Un aspect stabil întreaga săptămână le poate oferi unor persoane, în funcție de vârstă și statut socio-profesional, regretul de a fi acceptat o funcție de răspundere sau de a fi făcut, mai demult, un transfer de serviciu, care acum își dezvăluie laturile vulnerabile. În general, nativii vor fi veseli, lipsiți de griji și plini de inițiativă.

Rac

Între 2 și 3 iunie noaptea, relații parteneriale tulburi, cooperare anevoioasă. Nativii vor opune rezistență în fața evidențelor, vor dezvolta încăpățânări și nu-și vor permite gesturi de cumsecădenie, de împăcare sau de înțelegere pentru a nu le da acelora impresia că cedează sau sunt slabi și pot fi lesne învinși. Apogeul acestei disfuncții relaționale va fi atins în preajma zilei de 8 iunie. Împrejurări defavorabile, de tipul „ghinionului” în chestiuni procesuale și litigioase. Între 3 iunie, după ora 01:07′, și 5 iunie, la prânz, surprize cu miză financiară sau materială. În funcție și de harta personală, unii s-ar putea trezi, peste noapte, mai bogați prin moșteniri, daruri, gesturi filantropice de proporții, donații, sponsorizări. Tranzitele întregii săptămâni indică un risc de accidente provenind de la obiecte tăioase, ascuțite, utilaje care folosesc curentul electric sau radiațiile și vibrațiile. Între 5 iunie, după ora 13:54′, și începutul zilei de 8 iunie, inspirație, sensibilitate, abilități artistice sau cu potențial important pe fondul unei activități interpretative; Racii vor fi subtili, adaptabili, intuitivi dar și profund subiectivi, fiindcă tot ceea ce vor face și vor spune va avea o puternică motivație afectivă care-i va împinge spre atașamente sau respingeri viguros exprimate. Pe 8 iunie, după ora 00:26′, posibilă mobilizare în vederea unei întâlniri importante, a unei confruntări sonore de opinii și interese în plan oficial cu sau fără ecou public. Univers interior modelat de ceea ce aud, de ceea ce află pe diferite căi de comunicare (presă, viu grai, studiu individual); posibilitatea de a face o descoperire sau de a găsi o explicație în urma punerii cap la cap a unor date mai vechi cu informațiile de ultimă oră care au vocația de a dezvălui, demasca sau evidenția gesturi, intenții sau fapte reale care îl privesc pe un nativ.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro