Horoscop 2 – 8 Noiembrie 2015: Cum începi luna în funcţie de zodie

Citeste horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 si vezi ce ti-au pregatit astrele pentru perioada urmatoare.

31 oct. 2015, 15:52
Horoscop 2 – 8 Noiembrie 2015: Cum începi luna în funcţie de zodie

Horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 Berbec

Marti este o zi buna pentru sanatatea ta, iar daca urmezi un tratament sau esti in convalescenta poti sa inregistrezi progrese in a doua zi a saptamanii.

Profita de prima parte a saptamanii pentru a face ceva productiv, caci se anunta vremuri prielnice pentru sarcinile de lucru mai grele, pe care le-ai amanat in ultima vreme. Chiar daca urmatoarea perioada este una destul de solicitanta, rezultatele vor fi pe masura. Spre final de saptamana te asteapta o dragoste cu nabadai, chiar daca esti intr-o relatie ori in cautarea unui partener. Viata amoroasa se trezeste din nou la viata, asa ca ai grija sa si profiti de conjunctura.

Horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 Taur

Cu toate ca ai o conditie fizica buna in aceasta perioada, nu este indicat sa te rasfeti mai mult decat este cazul, pentru a nu te trezi cu dureri stomacale. In caz ca urmaresti sa atragi diversi sponsori sau sa porti anumite negocieri incearca sa faci asta in primele doua sile din saptamana. Ai toate sansele de a atrage norocul de partea ta, insa trebuie sa iti dai seama in ce directie ar trebui sa mergi inainte de a porni la drum.

Nu vei duce lipsa de afectiune in aceasta saptamana, iar conjunctura astrala le va aduce in cale celor singuri un partener de nadejde, cu care pot incepe o relatie frumoasa. Nu te multumi cu putin si fii cat mai selectiv, caci pretendenti sunt destui.

Horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 Gemeni

Mercur va poposi luni in casa sanatatii, astfel ca este indicat sa elimini pe cat posibil stresul din mediul inconjurator, pentru a scapa si de eventualele probleme pe plan psihologic. Vrei sa treci cu brio peste situatiile tensionate? Zambeste!

Te asteapta o perioada cu multe sarcini de lucru. Chiar daca vor fi multe situatii limita, te bucuri de faptul ca esti tinut in permanenta in priza. In caz ca vrei sa iti programezi o prezentare, ai grija ca aceasta sa aiba loc luni, marti sau vineri, zile in care sansele de a atrage atentia celor din jur sunt foarte mari. Duminica te concentrezi tot mai mult pe viata sentimentala si iti vei indrepta armele de seductie spre o tinta noua.

Horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 Rac

La prima vedere ai spune ca astrele nu fac nicio mutare in sectorul sanatatii, insa cum nu ai o imunitate prea buna nu ar strica sa te menajezi mai bine. Apeleaza la alimentele care iti dau un plus de energie. Contextul astral de luni si marti este favorabil si pentru buzunarul tau, asta daca esti atent si nu lasi oportunitatile sa treaca pe langa tine.

Incearca sa te axezi mai mult pe fapte si mai putin pe vorbe si limiteaza-ti cuvintele atunci cand porti o conversatie. In caz ca vrei sa ii pregatesti o surpriza partenerului de viata mergi pana la capat, caci il vei surprinde intr-un mod foarte placut, iar daca esti singur astrele sunt in favoarea ta, astfel ca finalul de saptamana te va prinde alaturi de un nou partener.

Horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 Leu

Inceputul de saptamana te gaseste cu un tonus bun si gata de a-ti pune planurile in aplicare. Este cazul insa sa te focusezi spre un punct anume si sa treci la actiune. In caz ca vrei sa mai ai energie si in weekend dozeaza-ti bine resursele si doar in scopuri productive.

Pana la mijlocul saptamanii iti vor iesi in cale noi colaborari, deci fa in asa fel incat sa profiti de ele, mai ales ca ai nevoie de bani. Vei purta anumite discutii sensimile cu unele persoane din sanul familiei, chiar daca ai evitat sa faci acest lucru pana acum.

Horoscop saptamanal 2 – 8 Noiembrie 2015 Fecioara

Nu vei fi pregatit pentru o noua saptamana, caci luni si marti ai o stare generala proasta si vei dori sa stai inchis in casa luni si marti. Dupa aceasta perioada abilitatile de comunicare se imbunatatesc, astfel ca ajungi sa iei cuvantul la sedinte si intruniri.

Te poti alege vineri cu oferte greu de refuzat, asta gratie carismei tale, iar in weekend este posibil sa te trezesti ca cineva ti-a alimentat contul cu o suma frumusica. In caz ca esti la o rascruce pe plan sentimental cere-i sfatul unei persoane in care ai incredere si care te cunoaste foarte bine.

Citeste continuarea pe revista Teo