Horoscop 2 decembrie 2022. Atenţie mare la cheltuieli, zi bună pentru socializare

Horoscopul zilei de 2 Decembrie 2022: Ziua de astăzi va fi una bună pentru nativii din zodia Taur. Aceștia își vor rezolva anumite probleme cu care se confruntă de ceva timp. Fecioarele au nevoie astăzi de atenția celor din jur, vă sfătuiește horoscopul zilnic. Nativii din zodia Scorpion vor avea parte de o surpriză la începutul acestei zile.

01 dec. 2022, 19:56
Horoscop 2 decembrie 2022. Atenţie mare la cheltuieli, zi bună pentru socializare

Horoscop 2 decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În prima parte a zilei, vei primi un telefon care te va anunța că urmează să ai colaborare de lungă durată care îți va aduce venituri mult mai mari decât până acum. Astrologii îți recomandă să fii atent la detalii și sută la sută implicat, deoarece pe viitor vei avea parte de beneficii uriașe. Pe seară, te gândești să sărbătorești această reușită cu familia. Ziua de astăzi, pentru Berbeci, este o zi foarte bună pentru socializare. Vor lega prietenii noi, se vor întâlni cu prieteni vechi sau vor petrece timp cu prietenii mai noi. Astrologii le recomandă să fie atenți la cheltuieli, deoarece Berbecii, în această perioadă, au tendința de a oferi cadouri sau de a o organiza petreceri pentru că se simt într-o formă foarte bună.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nativii din această zodie vor rezolva în cursul zilei de astăzi o problemă cu care se confruntă de ceva timp. În ceea ce privește relația cu partenerul, aceasta atârnă de un fir de ață. Îți recomandăm să îți iei timp liber și să te gândești mai serios la viitorul tău, astfel este posibil să pierzi dintr-o greșeală persoana de lângă tine. Taurii vor avea parte de schimbări la locul de muncă. Fie că vor cere o mărire de salariu sau că se vor îndrepta către alt domeniu, aceștia vor siguri pe ei înșiși. Pe planul sentimental, se vor întâmpla câteva schimbări pentru cei care sunt singuri. În ceea ce privește relația de cuplu, să ai grijă la ce ceri, s-ar putea să nu poți oferi la rândul tău.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ziua de astăzi, pentru Gemeni, este o zi despre relaxare. Au terminat tot ce au avut de făcut și profită din plin de această zi alături de familie. Aceștia se gândesc serios să plece într-o excursie de câteva săptămâni pentru relaxare și să revină cu forțe noi. Se cunoaște deja faptul că Gemenilor le place să călătorească foarte mult, iar ziua de astăzi este una despre organizat o excursie în afara țării. Fie că vor pleca în interes de muncă sau pentru relaxare, Gemenii sunt foarte nerăbdători în această privință. Astrologii le sugerează să nu grăbească prea tare lucrurile.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Ai parte de câteva discuții mai aprinse cu o persoană din familia ta, ceea ce te emoționează și îți oferă o stare de neliniște. Pe planul sentimental, o duci foarte bine, dar ai grijă, este o linie foarte subțire care se poate distruge oricând. Astrologii îți recomandă să te relaxezi și să te aduni. Ziua de astăzi, pentru nativii din acestă zodie, este despre finanțe. Aceștia vor primi ajutorul unui prieten sau le va fi acceptat un împrumut pentru a-și îndeplini visul. Pe planul sentimental, lucrurile merg foarte bine, iar Racii deja au început să se gândească serios la ce vor face în perioada următoare.

Horoscop 2 decembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

Leii sunt dispuși astăzi să evite orice conflict și să se axeze pe o relație bună cu cei din jurul lor. Persoanele din jurul acestora și chiar prietenii apreciază acest lucru și țin să le mulțumească. Acești nativi din zodia Leu sunt bucuroși de noile proiecte și lucrează intens la ele. Leii vor fi deschiși la noi colaborări în ziua de astăzi. Vor avea parte de câteva întâlniri importante, iar rezultatele vor fi pe măsură. Pe planul profesional, lucrurile merg foarte bine, luna aceasta fiind o lună foarte bună. Nici pe planul sentimental nativii din zodia Leu nu o duc rău. Au parte de surprize din partea persoanei iubite.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Ai grijă la ce spui despre ceilalţi astăzi, pentru că eşti cam critic şi ai tendinţa ca, de la o banală etichetă aruncată asupra cuiva, să ajungi la o adevărată judecată. Abţine-te să vorbeşti despre ceilalţi cu ton critic, nici dacă se fac vinovaţi de cine ştie ce greşeală, pentru că ai limba cam ascuţită şi poţi emite şi opinii mult prea dure la adresa lor. Ai impresia că ai dreptul să judeci pe ceilalţi, ceea ce nu e chiar adevărat, şi dacă nu te opreşti la timp, ajungi să creezi pe seama unora un întreg scenariu de defecte şi erori de care s-ar face responsabil. Nu umfla un balon de impresii greşite la adresa cuiva care, momentan, nu are mijloacele necesare de a se apăra.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Ai o comunicare mult mai uşoară cu lumea din jur, pentru că sufletul tău e foarte receptiv la tot ce se întâmplă. Rareori reuşeşti să îţi deschizi inima ca acum, tocmai aceea lumea te priveşte diferit, descoperind la tine un om cald şi înţelegător, un bun ascultător la nevoie. Eşti convins că poţi colabora eficient cu lumea dacă laşi toţi receptorii tăi deschişi, fără a mai filtra tot numai prin prisma raţiunii. Intuiţia, simţirea, senzaţiile sunt cele care îţi vor oferi azi cele mai corecte informaţii despre ceea ce se petrece în jurul tău şi tot prin intermediul emoţiilor transmiţi înapoi răspunsul tău.

Horoscop decembrie 2022. Viaţa acestor 3 zodii se va schimba în bine până la sfârșitul anului

Horoscop 2 decembrie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu vâsli împotriva curentului, ci acceptă cursul acesta lin care te duce acolo unde trebuie. Chiar dacă nu ştii foarte bine încotro te îndrepţi, ai încredere că înaintezi în direcţia potrivită. Primeşti suficiente sfaturi bune pe parcurs, cineva îţi este alături şi te ghidează uşor din umbră, te susţine, te încurajează să continui, deci lasă-te dus fără să te opui. Linişteşte-te pentru că ai să vezi că o atitudine relaxată şi calmă te va ajuta să ajungi mult mai repede la scopul visat, decât dacă ai începe să te agiţi la orice pas. Fii ca apa care curge printre pietre către destinaţia finală.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Te-ai fixat pe un anumit rezultat pe care îl aştepţi şi nu vrei pentru nimic în lume să te mai gândeşti şi la alte variante. Această atitudine încăpăţânată sau rigidă te poate ţine departe de o mulţime de alternative care ar putea fi mult mai bune şi mai profitabile, ca atare renunţă la anumite aşteptări, la o programare foarte strictă pe care ţi-ai făcut-o cândva, şi acceptă schimbările din mers. Nici nu ştii cum se iveşte altceva mult mai bun, dar dacă tu eşti concentrat pe un singur scop, rişti să-l ratezi, visând doar la cel deja stabilit.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Ai curaj să te rupi de o stare emoţională care nu-ţi face bine. E un gest de voinţă din partea ta, ca să scapi de temeri sau slăbiciuni care te ţin captiv într-o zonă sumbră. Tu poţi fi şi foarte puternic, şi foarte ambiţios, şi foarte ferm în decizii, nu aşa cum spune lumea că eşti blând şi cuminte. Ia taurul de coarne în situaţia de faţă şi arată-le că, atunci când sunt în joc drepturile tale, fericirea ta, renumele sau reputaţia ta, poţi deveni de temut, de neînvins. O criză de personalitate poate fi chiar potrivită într-o astfel de situaţie, arătând că nu mai tolerezi să fii condus, dominat, îngenuncheat de nimeni. Ridică-te şi luptă pentru şansa ta!

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu. Frigul, oboseala, țigările, stresul, grijile, amorul dau peste cap multe zodii înainte de Sărbători

Horoscop 2 decembrie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Îţi lipseşte motivaţia, curajul, determinarea, deşi exact acestea sunt de obicei atuurile tale forte, dar de data aceasta preferi să stai cuminte în banca ta. Parcă aştepţi ca scânteia să vină din altă parte, şi spui înainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu mă bag. Păcat, ai face faţă de minune dacă te-ai mobiliza un pic, dar te laşi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinată cu teama de a nu greşi, ceea ce, evident, te opreşte din elan. Dacă intuiţia îţi spune să mai aştepţi, poate e bine s-o asculţi, dar nu da cu piciorul la această acţiune. S-ar putea să deţii toate resursele pentru a o începe în forţă, dar eşti cam obosit.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Nu te crampona de fleacuri, pentru că în situaţia de acum nu merită să acorzi atâta atenţie detaliilor. Fii mai superficial, mai lejer în aprecieri, şi ignoră acele mărunţişuri care, dacă te opreşti la ele prea serios, te-ar putea opri din elan. Spune de fiecare dată când dai piept cu un hop că va trece, că nu-i nimic, că e o bagatelă, şi această atitudine pozitivă se va dovedi a fi salvatoare. Cu cât stai şi analizezi orice detaliu, cu atât consumi din resursele tale de timp, de energie, de optimism. Eşti pe drumul cel bun spre reuşita finală, dar nu-ţi pune singur piedici de la orice nimic. Spune sigur pe tine: merge excelent!