Horoscop decembrie Cristina Demetrescu. Frigul, oboseala, țigările, stresul, grijile, amorul dau peste cap multe zodii înainte de Sărbători

Cristina Demetrescu spune că prima parte a lunii decembrie vine numai cu vești bune pentru majoritatea zodiilor deoarece planetele sunt în zodia Săgetătorului, care este cea mai optimistă zodie.

29 nov. 2022, 12:27
Horoscop decembrie Cristina Demetrescu. Frigul, oboseala, țigările, stresul, grijile, amorul dau peste cap multe zodii înainte de Sărbători

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu. Perioadă extrem de bună pentru două zodii! Astrologul a vorbit la Pro TV despre ceea ce va rezerva astrele în funcție de fiecare zodie în prima parte a lunii decembrie, atunci când toate planetele sunt în zodia Săgetătorului, cea mai optimistă zodie din horoscop.

„Plantele sunt în zodia Săgetătorului, care este cea mai optimistă și mai pozitivă zodie. Este planeta sincerității, este momentul adevărului. (…) Adevărurile sunt foarte bune, nu sunt bune doar cele care rănesc. Perioada aceasta este ca și cum am merge pe mare. Sunt și teritorii noi pe care le cucerim pentru că zodia Săgetătorului, Venus, Mercur, Soarele, ultima Lună Nouă, care a fost acolo ne împinge departe și ne face curioși să găsim lucruri noi, să citim lucruri noi, să aflăm lucruri noi.

Berbecii și Săgetătorii trec printr-o perioadă foarte bună și ar trebui să profite de ea
Pe de altă parte, pe mare există și pirați, acesta este Marte Retrograd în Gemeni, chestii care te atacă, care vor să te oprească din drum. Atunci e mult mai bine să fim mai secretoși. Există și naufragiați în această perioadă. Jupiter, Neptun, care sunt în zodia Pești, s-ar putea ca pe unii să îi poziționeze într-o zonă de izolare a vieții lor și să nu găsească o soluție cum să iasă de acolo, cum să se descurce” , a spus astrologul Cristina Demetrescu, la Pro TV.

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu pentru zodia Berbec
Berbecul este într-o perioadă bună și planeta din Săgetător îl ajută foarte mult să își facă planuri de viitor, poate de acum să se gândească ce face, ce învață anul viitor sau unde o să călătorească. Pe de altă parte, perioada vine pentru ei cu vești de departe, cu iubiri de departe, s-ar putea să primească invitații, cadouri, vizite. Au și o perioadă foarte bună la locul de muncă. Venus, Mercur în această perioadă vor păși din Săgetător în Capricorn. Fac figuri bune, organizează bine și s-ar putea să primească bonus din partea șefilor.

Horoscopul norocoşilor. Trei zodii care câștigă bani frumoși la final de toamnă

Horoscop decembrie pentru zodia Taur
Taurii trebuie să nu ignore oportunitățile materiale pe care le au. S-ar putea să primească niște bani care le dau puțin avânt și atunci încep să facă niște modificări undeva în capul lor, ba să vândă o casă, ba să cumpere altceva, ba să investească în anumite lucruri. De la o placă de gresie schimbăm toată casa. Este ceva acolo referitor la bani și o călătorie în afara țării.

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu pentru zodia Gemeni
Gemenii au foarte multe lucruri de făcut. În același timp Marte retrograd s-ar putea să îi mai zăpăcească puțin, dar e bine să stea de vorbă. Au discuții salvatoare, constructive cu oameni care îi mai organizează puțin, le atrag atenția, se restabilesc, dar trebuie să își spună păsul, oful pentu că primesc soluții foarte bune de la ceilalați și atunci totul se termină cu bine pentru Gemeni.

Horoscop decembrie pentru zodia Rac
Racii își duc anumite afecțiuni pe picioare, nu este tocmai bine. Probabil au foarte mult de lucru, dar în același timp își fac și rău lor înșiși. Frigul, oboseala, țigările, stresul, grijile, care sunt mai mult decât este cazul, îi dau peste cap în momentul de față. Este foarte importantă munca, dar este importantă și sănătatea. Apar și tensiuni, dar se și echilibrează balanța în plan conjugal și în relația cu partenerul.

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu pentru zodia Leu
Leii au mult foc în zona dragostei și este foarte bine pentru că s-ar putea să intre pe un teritoriu interesant, să se îndrăgostească, dar focul acesta poate să și pârjolească. Este bine să nu facă ei primul pas. E bine să beneficieze de ceea ce li se întâmplă.

Zodiac chinezesc decembrie 2022. Ce semne se vor bucura de noroc și bunăstare până la Anul Nou

Horoscop decembrie Cristina Demterescu pentru zodia Fecioară
Zodia Fecioarei revine acasă, sunt oameni plecați din țară, restabilesc relațiile cu părinții, rezolvă problemele administrative, au mai multă răbdare cu părinții, poate se mută sau îi iau cu ei. Este o perioadă bună, iar trecerea planetelor în Capricorn după 7 și 11 decembrie îi ajută și pe ei să fie mai creativi, să iubească și să spere la ceva bun.

Horoscop decembrie pentru zodia Balanță
Balanțele se deplasează din orașul în care stau, ori au de gând să își cumpere o casă undeva la munte, la mare. Au ceva lucrări de făcut în afara orașului, poate se duc să dea un interviu, poate anumite întâlniri. E o perioadă bună pentru interviuri și câteva oportunități profesionale.

Horoscop decembrie pentru zodia Scorpion
Scorpionii care scapă cheltuielile de sub control se reseatează, se reorganizează, renunță la câteva lucruri, fac puțină ordine pe acasă în așa fel încât să nu ajungă de sărbători fără bani de cadou. Spre finalul lunii decembrie se văd niște munți cu puțină zăpadă. Vin în vizită familia și prietenii.

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu pentru zodia Săgetător
Săgetătorii sunt într-o perioadă de care trebuie să profite, e Venus care îi ajută să fie apreciați, să se bucure, să arate bine. Să facă anumite planuri pentru ei pentru că planetele în zodia fiecăruia vorbesc despre ce facem noi pentru noi. Poate niciodată nu au fost mai împrăștiați și mai superficiali. Dacă nu au chef să facă anumite lucruri, e bine să nu le facă.

Horoscop decembrie pentru zodia Capricorn
Capricornii au o perioadă mai complicată puțin. Lucru care le scapă undeva de sub control. S-ar putea să se suprapună niște probleme de sănătate peste niște sarcini la serviciu și chestia asta îi dezorganizează puțin, dar până la urmă ajung la echilibrul cel bun și devin mai creativi.

Horoscop decembrie pentru zodia Vărsător
Vărsătorii au ceva tensiuni între relația de dragoste și prieteni. Există acolo viziuni diferite ceva nu se pupă. Ori prietenii se bagă prea mult, ori cineva nu e de acord cu anumite obiceiuri. Există acolo anumite tensiuni.

Horoscop decembrie Cristina Demetrescu pentru zodia Pești
Peștii sunt într-o perioadă foarte bună pentru că îl au pe Jupiter, ei sunt căpitanii de vas în momentul acesta, numai că sunt alții care încearcă se le taie avântul. Peștele, în momentul de față, dacă și-a setat o țintă trebuie să ajungă acolo indiferent de șantajul emoțional al celorlați care încearcă să îl țină pe loc.