Horoscop 2 iulie 2022. Ziua în care se descătuşează energiile, va fi o sâmbătă de pomină

O zi potrivită pentru a analiza cu atenţie proiectele în care suntem implicaţi sau ofertele avantajoase de care beneficiem. Noroc în dragoste pentru unele zodii!

01 iul. 2022, 12:37
Horoscop 2 iulie 2022. Ziua în care se descătuşează energiile, va fi o sâmbătă de pomină

Horoscop 2 iulie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nu-ţi plac oamenii leneşi şi te tot gândeşti cum să-i implici mai mult la treabă pe cei de lângă tine care nu se pot concentra la ce au de făcut. Unii încearcă să se fofileze în faţa sarcinilor, alţii pasează tot greul pe umerii altora, dar dacă vrei să-i atragi şi pe ei, n-are rost să le ţii cine ştie ce predică inutilă, ci să pui osul la treabă. Prin exemplul tău personal, vor vedea ce e de făcut şi nu vor putea sta la nesfârşit pe margine. Apucă-te tu de treabă, arată-le cum se face, cum e mai bine, şi vei vedea că te vor urma şi ei curând. Pune mâna pe unelte şi construieşte chiar tu ce vrei să atingi, nu te baza pe alţii!

Zodiac chinezesc iulie 2022. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodii

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu renunţa la o activitate doar pentru că vezi că nu iese perfect aşa cum ai fi dorit! Totul are nevoie de antrenament îndelungat şi concentrat până ce ajungi la un nivel care să te satisfacă. Şi dacă ai învăţa să patinezi sau să cânţi la un instrument, tot ar fi nevoie să exersezi şi să exersezi luni de zile. Aşa şi cu acel proiect în care te-ai împotmolit. Pentru că nu evoluează atât de repede şi de bine pe cât sperai, eşti tentat să laşi totul baltă şi să uiţi că ai încercat vreodată, dar dacă faci asta, greşeşti. Ai să vezi că după câteva zile, săptămâni sau luni de practică, altfel se vor lega lucrurile şi vei fi mândru de tine, ca atare nu abandona! Într-o zi ai să primeşti numai laude că ţi-ai continuat pasiunea!

Horoscopul IUBIRII VARA 2022. Cine primeşte inelul, cui i „se dau papucii”, cine flirtează în vacanţă

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu privi prea mult în curtea vecină pentru că nu ai de ce te compara cu ceilalţi. Fiecare cu destinul lui, cu sensul lui, cu resursele sale, ca atare, dacă vrei neapărat să arunci o privire peste gard, fă-o doar pentru a-l aprecia sincer pe celălalt. A te compara cu el nu e în beneficiul nimănui, pentru că nu ai de unde şti ce se ascunde în spatele aşa-zisei sale prosperităţi sau reuşite. Bazează-te doar pe ceea ce poţi singur, pentru că, la urma urmei, şi tu arăţi lumii o imagine aşa cum o doreşti tu, care nu e neapărat şi una sinceră. Te simţi ca un politician care trebuie să se prezinte bine în orice situaţie şi zâmbeşte orice ar fi, dar ce ascunzi în spatele zâmbetului?

Horoscop 2 iulie 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nu poţi primi zi de zi cele mai bune opţiuni posibile, dar tot e ceva decât deloc! Azi poţi primi o soluţie care, altădată, ar fi fost de neacceptat, dar acum, că eşti totuşi obligat să iei o decizie rapidă, o vei primi. Da, mai cu jumătate de gură şi cu inima strânsă, dar consideri că e un compromis doar pentru a depăşi acum acest hop. Norocul tău e că această cale va avea efectele scontate, chiar dacă la început nu eşti pe deplin convins că e cea mai bună variantă, deci nu refuza doar pentru că nu-ţi sună bine, important e să depăşeşti impasul, chiar dacă e o soluţie de sacrificiu.

Leu (23 iulie – 22 august)

Sărbătoreşte aventura în care ai pornit, bucură-te de fiecare nou episod din filmul de acţiune în care eşti chiar protagonist, Nu eşti spectator la ce se petrece, ci chiar tu eşti implicat în această poveste şi aştepţi, cu un copil curios, să descoperi pe parcurs. Abia aştepţi să vezi ce urmează, ce se va întâmpla mâine, spre ce te îndrepţi, iar această curiozitate te ajută să menţii ritmul alert, tonusul pozitiv şi dorinţa vie de a merge mai departe. Nu te teme de nimic, ci fii sigur că scenaristul eşti chiar tu, deci, evident, poţi să-ţi brodezi povestea aşa cum ţi-ar plăcea tu să continue.

Neptun retrograd 2022. Prieteniile vor fi mai confuze ca niciodata! Cât de adânc trebuie „sa sape” zodiile

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Porţi după tine o povară mult prea mare, de care nici măcar nu eşti vinovat, dar nu te poţi elibera încă. Stai de vorbă cu tine însuţi cât se poate de sincer şi descoperă că tu nu ai nicio vină pentru ceea ce tot duci după tine fără rost. Alţii sunt responsabili de cele întâmplate dar, printr-un concurs de împrejurări, au aruncat pe umerii tăi greutatea vinei. Nu accepta critici, nu tolera pedepse, pentru că tu nu ai făcut nimic rău, ca atare e un moment bun să te ridici pentru drepturile tale şi, mai ales, pentru adevăr. Alţii se simt foarte bine să aibă cine plăti oalele sparte de ei! Foloseşte-te de toate instrumentele legale ale dreptăţii pentru a te debarasa de acest chin nemeritat.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Partenerul de suflet cere mai multă implicare de la tine, să-i demonstrezi că eşti capabil să vii alături de el pentru a pune umărul la construcţia unui proiect de cursă lungă. Valori precum respect, fidelitate, corectitudine, seriozitate vor fi puse pe tapet în cel mai matur mod, pentru a demonstra că aţi depăşit deja faza îndrăgostirii, cu fluturi în stomac, şi puteţi trece deja la etapa următoare: la construcţia unui cuplu de perspectivă. Ceva îţi spune că te poţi baza pe acest om, că este persoana potrivită pentru o viaţă în doi stabilă, deci merită să investeşti!

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Uneori norocul vine din două direcţii diferite şi nu ştii ce să alegi şi există această posibilitate şi astăzi: să fii în faţa unei decizii în care, orice ai alege, tot bine ar fi, ca atare poţi lăsa un pic lucrurile şi la voia întâmplării. Dacă un lucru n-a mers bine prima oară din cauza unui mic ghinion, acum ar putea ieşi excelent, pentru că ai parte de a doua şansă! Profită de ocazie pentru că totuşi, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Dacă ţi se oferă a doua oară, nu trebuie s-o ratezi, că totuşi nimic nu merge veşnic! Dacă nici de data aceasta nu-ţi iese, atunci e greu de crezut că eşti atât de băftos încât să apară şi a treia oară!

Horoscop 2 iulie 2022 Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai ocazia de a te întoarce cumva în timp, la vremurile când studiai sau mergeai la şcoală, printre amintirile tale de demult ca scoţi la iveală un răspuns necesar. L-ai primit cândva, în căutările tale, de-a lungul timpului, dar l-ai uitat şi acum ai starea ideală de a răsfoi prin cursuri vechi, prin cărţi citite odinioară sau doar prin bagajul de cunoştinţe deja acumulate. Îţi vei aminti ceva extrem de util, o informaţie ce se va dovedi a fi salvatoare. Te enervează faptul că ştiai acel lucru, că ai primit odată această informaţie, dar între timp ai rătăcit-o prin memorie, dar azi o scoţi de la naftalină şi te foloseşti de ea cu succes.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Nu te grăbi să-ţi exprimi azi părerea cu privire la o chestiune care nu a ajuns încă la un nivel clar de înţelegere. E posibil să mai apară detalii suplimentare şi, dacă ai spune acum concluzia la care ai ajuns, ai scăpa din vedere o serie de aspecte care încă nici nu s-au petrecut. Amână marile decizii pe altădată, pentru că azi ai o viziune incompletă asupra evenimentelor. Încă se mai pot schimba unele lucruri care, momentan, stau pe loc şi vei regreta că te-ai grăbit asupra primei idei la care ai ajuns. Mai chibzuieşte!

Horoscop 2 iulie 2022 Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti la o răscruce de drumuri şi totuşi nu te grăbeşti să faci pe loc o alegere. Ai nevoie să chibzuieşti mai mult asupra deciziei tale şi bine faci, ca să nu regreţi mai apoi că ar fi fost mai bună cealaltă cale. Fii sigur că primeşti de sus şi din interiorul tău cea mai înţeleaptă călăuzire pentru a lua decizia optimă pentru tine, dar nu te grăbi! Cântăreşte argumentele pro şi contra ale celor două căi pe care le ai la dispoziţie şi spune ce ai ales doar după ce eşti convins că le-ai analizat atent pe toate feţele. Dacă te-ai decis, bravo, mergi pe calea aleasă convins că este perfectă pentru binele tău!

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ai mare grijă la gesturile tale, care ar putea conţine o cantitate mult prea mare de energie, care poate deranja pe alţii, mai sensibili din fire. Poate ţie îţi plac provocările de acest gen, în care să investeşti tot ce ai, dar alţii se cam tem de atitudinea ta un pic cam agresivă şi o interpretează greşit. Poartă-te cu mănuşi, pe cât posibil, cu acei oameni care stau cuminţi în umbră şi nu vor să participe la propunerile tale, pentru că nici măcar stimulentele venite de la tine nu-i ajută cu nimic, ci oricum spun nu la orice!