Neptun retrograd 2022. Prieteniile vor fi mai confuze ca niciodata! Cât de adânc trebuie „sa sape” zodiile

Cand Neptun, planeta iluziei si a amagirilor, se plimba pe cer, perceptia psihica, sensibilitatile emotionale si visele vor deveni mai vii pentru noi toti. Avertismentul este ca ne putem pune la indoiala intuitia si presimtirile.

25 iun. 2022, 23:08
Neptun retrograd 2022. Prieteniile vor fi mai confuze ca niciodata! Cât de adânc trebuie „sa sape” zodiile

Neptun retrograd 2022. In timpul retrogradului Neptun din 2022, fii pregatit sa inoti in adancul oceanului in urmatoarele sase luni si lasa-ti inima sa te navigheze prin apele tulburi din fata. Intuitia noastra a fost puternica, dar acum incepem sa ne punem la idoiala, care va fi vibratia in urmatoarele sase luni. Ramai fidel sentimentelor tale si ai incredere in instinctul tau. Chiar daca poate fi o provocare, urmeaza-ti instinctele – doar ele te pot conduce catre adevar.

Horoscop rune Mihai Voropchievici 27 iunie-3 iulie 2022. Ce zodii au prins runele benefice
Principalele aspecte ale lui Neptun retrograd 2022
2 Iulie
Mercur in Gemeni formeaza cuadratura cu Neptun retrograd, facandu-te sa crezi mai degraba in minciuni decat in adevar. Nu vrei sa recunosti realitatea situatiilor in acest moment, motiv pentru care vei baga capul in nisip ca strutii si vei evita adevarul lucrurilor. S-ar putea sa fii indus in eroare si de altii, asa ca trebuie sa fii atent la informatiile pe care le primesti in acest timp.

14 Iulie
Venus in Gemeni formeaza un patrat cu Neptun retrograd, ceea ce va face problemele inimii confuze. Nu este o zi grozava pentru a face investitii financiare, deoarece acestea se pot intoarce impotriva ta din cauza incertitudinii miscarii reetrograde a lui Neptun.

16 Septembrie
Soarele din Fecioara va forma o opozitie cu Neptun retrograd. Acest lucru te va face sa te simti putin confuz in ceea ce priveste locul tau in lume. Daca incerci sa gasesti o fundatie de baza care sa te stabilizeze, vei fi capabili sa lucrezi prin aceasta energie.

12 Octombrie
Marte in Gemeni va forma un patrat cu Neptun retrograd de doua ori. Prima aparitie cade pe 12 Octombrie 2022, iar a doua cade pe 19 Noiembrie 2022. Sunt momente de ambiguitate si incertitudine. Fiecare pas inainte se simte ca un salt urias inapoi. Frica te poate impiedica sa iti atingi obiectivele, motiv pentru care nu este cel mai bun moment pentru a avansa lucrurile, ci pentru a stabili o strategie pentru momentul in care exista mai multa flexibilitate si miscare.

Horoscop Urania 25 iunie – 1 iulie 2022. Luna Nouă în Rac aduce noi începuturi, moment prielnic pentru schimbări care vor avea consecințe benefice pe termen lung
1 Decembrie
Mercur in Sagetator formeaza un patrat cu Neptun retrograd. Acest lucru poate duce la doua energii diferite in joc. Pe de o parte, te va face super sensibil si emotionat atunci cand vine vorba de criticile altora. Si, pe de alta parte, s-ar putea sa fii prea concentrat pe tine insuti, incat nici macar nu observi ca ceilalti se uita la tine. Prin urmare, este important sa te relaxezi si sa faci o pauza de la retelele sociale. Detoxifica-ti mintea si inima pentru a evita ca astfel de probleme sa provoace anxietate si stres.

Efectele lui Neptun Retrograd 2022
Semne mutabile: Gemenii, Fecioara, Sagetatorul si Pestii vor simti cel mai mult acest tranzit, deoarece vor avea crize existentiale majore si colapsuri in jurul directiei pe care doresc sa o ia in viitor.

Semne fixe: Taurul, Leul, Scorpionul si Varsatorul nu vor simti acest tranzit la fel de mult ca semnele mutabile, dar vor evalua directia financiara si creativa pe care doresc sa o ia.

Semne cardinale: Berbecul, Racul, Balanta si Capricornul sunt pierduti intr-un vis care ii va inspira sa-si atinga cele mai interioare visuri si viziuni.

Horoscopul Neptun retrograd 2022
Berbec
Gandeste-te la aceasta perioada de singuratate ca la o binecuvantare deghizata. Nu numai ca vei putea sa ai grija de tot ceea ce iti intersecteaza calea, dar vei putea castiga la fiecare incercare. Nimic nu iti va sta in calea succesului, deoarece acum esti protejat de univers. Fii atent la visele care se desfasoara in timp ce dormi. Este posibil sa gasesti claritate si intelegere in viziunile care iti sunt aduse in acest moment, motiv pentru care este important sa tii un jurnal de vise, astfel incat sa iti poti inregistra sentimentele cele mai intime.

Taur
Prieteniile vor fi mai confuze ca niciodata, deoarece s-ar putea sa simti ca gasca ta nu te asculta sau nu te aude. Incearca sa le vorbesti cu cuvinte directe pentru ca ei sa iti inteleaga preocuparile si sentimentele. Nu te sfii sa te deschizi acum. Desi va fi greu sa discuti despre sentimentele tale, este important sa ii anunti pe prieteni ce simti cu adevarat pentru ei, pentru a remedia relatia si a deveni mai apropiat.

Gemeni
Directia carierei tale va fi mai tulbure ca niciodata, deoarece nu esti sigur de pasii urmatori necesari sa iti atingi visele profesionale. Incearca sa iti vizualzezi obiectivele impreuna cu prietenii pentru a va distra, pentru a obtine claritate asupra obiectivelor si a drumului pentru viitor. Sa iei o pauza de la stresul cauzat de munca va fi cel mai sanatos lucru pe care il poti face pentru tine, deoarece iti va permite sa iti reincarci simturile si sa gasesti claritate in directia in care doresti sa o ia cariera ta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.