Horoscop 2 iunie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru prima zi a săptămânii

Horoscop 2 iunie 2014: Săptămâna începe agitat pentru cele mai multe zodii, dar nici relaţiile sentimentale nu sunt pe cel mai bun plan.

01 iun. 2014, 15:54
Horoscop 2 iunie 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru prima zi a săptămânii

Horoscop 2 iunie 2014 – Berbec

Relatiile sentimentale si cele cu copiii iti creeaza mult disconfort astazi. De ceva vreme, discordia si-a facut cuib in sectorul amoros, de aceea fii prudent si nu raspunde provocarilor. Mai mult este vorba despre temerile tale ascunse, care ies la ivela din cand in cad. De retinut ca este momentul sa iti schimbi viziunea asupra iubirii si implicatiilor ei. Astfel te vei linisi, iar relatiile cu cei dragi vor deveni miunate.

Horoscop 2 iunie 2014 – Taur

Casa si familia te acapareaza din plin astazi. Posibil ca un membru al familiei sa aiba nevoie de suportul tau material si moral. Esti sensibil la problemele celor dragi, insa tine-ti firea. Exista si varianta ca ceilalti sa profite de tine si de veniturile tale, folosind santajul emotional. Pastreaza o distanta sanatoasa fata de toata lumea. Ofera-ti ajutorul numai dupa cercetarea atenta a situatiile in care vrei sa te implici.

Horoscopul săptămânii 2-8 iunie 2014: Dragoste, bani, sănătate, carieră

Horoscop 2 iunie 2014 – Gemeni

Relatiile cu anturajul apropiat vor cunoaste turnuri importante. Este bine sa fii mai selectiv cu oamenii carora te destainui, deoarece nu toti sunt ceea ce par. Controleaza-ti gandurile si alege-ti cu grija cuvintele. Posibil sa fii etichetat astazi intr-un mod destul de subiectiv. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema importata a zilei. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o sueta cu cineva drag.

Horoscop 2 iunie 2014 – Rac

Se intrezaresc cheltuieli. Recomandabil este sa fii prudent, deoarece veniturile tale sunt incerte. Pe de o parte iti vin bani, insa pe de alta, deja sunt cheltuiti de cateva zile. Evita planurile de investitii sau asocierile in afaceri asa-zise profitabile pentru toti cei implicati. Tot ce tine de regimul banilor este acum rasturnat si subiectiv. Echilibreaza-ti nevoile si rezuma-te la cheltuielile strict necesare.

Horoscop 2 iunie 2014 – Leu

Este o zi in care emotivitatea este accentuata. Starile tale de spirit sunt fluctuante si de aici relatiile cu ceilalti sunt tensionate. Minunat ar fi sa te ocupi doar de indatoririle tale si sa fii cat mai discret. Renunta la obiceiuri, idei, conceptii, directii de viata care s-au dovedit nefolositoare pana in prezent. Alcatuieste-ti noi planuri de viitor si fii optimist. Lucrurile se desfasoara in favoarea ta.

Horoscop 2 iunie 2014 – Fecioara

Esti retras si greu observabil in perisajul cotidian. Vin care tine informatii pretioase legate de locul de munca. In aparenta relatiile cu sefii sunt bune, insa retine ca este doar o aparenta. Pot izbucni conflicte din te miri ce. De aceea, controleaza-ti reactiile si tine-te departe de discutii frivole sau situatii incerte. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele aparatului circulator si coloanei, insa, odihna, o dieta usoara si detasarea de toate iti sunt suficiente.

Citeste si: HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna iunie, în funcţie de zodie

Horoscop 2 iunie 2014 – Balanta

Esti sustinut astazi de prieteni sau protectori. Totusi, ar fi bine sa nu iti divulgi planurile de viitor sau sa iti dai prea mult cu parerea pe diverse teme comune cu altii. Exista riscul sa apara divergente majore de opinie si este mai greu sa faci fata unor discutii aprinse. Retine sfaturile si indemnurile pe care le primesti. Dupa-amiaza, relaxeaza-te la o plimbare in aer liber, alaturi de cineva drag.

Horoscop 2 iunie 2014 – Scorpion

Se contureaza evenimente importante in sfera profesionala. Intalnirile si dialogurile cu sefii sau cu diverse persoane cu functie te vor pune pe ganduri. Temerile tale legate de locul de munca sau de relatiile colegiale sunt accentuate. Riscurile nu sunt chiar atat de mari pe cat crezi tu. Totusi ti-ar prinde bine schimbarea atitudinii fata ceilalti si mai multa discretie. Este posibil de asemenea sa fii implicat in activitati socio-profesionale cu efecte pe termen lung.

Horoscop 2 iunie 2014 – Sagetator

Gandirea iti este dominata de temeri mai mult sau mai putin fondate. De aici, felul in care vorbesti si relationezi cu ceilalti pot duce la multiple neintelgeri. Tempereaza-ti starile si ordoneaza-ti gandurile. Este nevoie sa iti schimbi mentalitatea, fie ca este vorba despre viata privata, fie despre zona profesionala in care activezi. Minunat ar fi sa iti planifici un program de instruire personala pe termen lung, cu asistenta din partea unor persoane avizate.

Horoscop 2 iunie 2014 – Capricorn

Ziua este favorabila achitarii facturilor, taxelor si relationarii cu institutiile financiare. Se recomanda prudenta, deoarece exista un risc crescut de erori in documente sau in calcule. De asemenea este posibil sa platesti daune de pe urma actiunilor unui partener de viata, a unei rude sau de pe urma colaborarilor profesionale. Rezerva-ti momente pentru a te gandi pe indelete la situatia ta financiara si a trasa noi directii.

VEZI SI: Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna iunie, în funcţie de zodia ta

Horoscop 2 iunie 2014 – Varsator

Debutul saptamanii iti aduce in atentie relatiile parteneriale. Exista o mare vulnerabilitate pe acest segment de viata, de aceea fii prudent. Pe de o parte, colaborarile profesionale sunt tensionate si au putine sanse sa reziste testului timpului. Insa pe de alta parte, sunt momente bune pentru a-ti schimba pozitia si atitudinea fata de partenerul de viata sau cei de afaceri. Provocarea momentului consta a te adapta rapid rasturnarilor de situatie.

Horoscop 2 iunie 2014 – Pesti

Ziua iti aduce multa forfota la serviciu. Relatiile colegiale sunt haotice, fiind bine sa te bazezi doar pe fortele tale. Dozeaza-ti eforturile si ocupa-te numai de prioritati. Sanatatea este vulnerabila pe segmentele sistemului circulator. Totusi evita, pe cat posibil consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Remediile naturiste, compania oamenilor veseli si dragi sunt cele mai bune remedii.

Horoscop 2 iunie 2014 oferit de Astrocafe.ro

Citeşte şi

HOROSCOPUL SEXUAL al lunii iunie