Horoscop 2 noiembrie 2020. Leii au parte de noroc. Taurii se lovesc de probleme

Horoscop 2 noiembrie 2020. Iată care sunt previziunile astrale pentru ziua de luni. Nativii unei zodii au parte de noroc. De asemenea, racii ar putea ceda unor iluzii. Vezi ce ţi-au pregătit astrele pentru această zi.

RomaniaTV.net
01 nov. 2020, 21:00
Horoscop 2 noiembrie 2020. Leii au parte de noroc. Taurii se lovesc de probleme

Berbec

Pentru Berbec, aceasta zi poate fi marcata de dispute, ciocniri si confruntari. Faza de odihna este posibila doar dimineata. Dar apoi vor urma argumente puternice, certuri si scene de gelozie. Fii atent si vigilent.

Taur

O deteriorare brusca a bunastarii, distragerea atentiei si nervozitatea afecteaza activitatea Taurului. Aveti grija, exista riscul de ranire. Posibile pierderi materiale neasteptate din cauza neglijentei.

Gemeni

Fiti selectivi in datele dvs. pentru a evita probleme. Sunt posibile dezacorduri cu sexul opus, disputele nu vor dura mult. Fii gospodar, nu imprumuta bani prietenilor, poti gasi intotdeauna un motiv sa refuzi.

Rac

Racii pot ceda iluziilor sau pot fi influentati de straini. Prin urmare, este mai bine sa amanati deciziile de care depinde viitorul dumneavoastra. Acum nu ar trebui sa faceti compromisuri cu constiinta si este mai bine sa va abtineti sa rezolvati astfel de probleme.

Leu

In aceasta zi, norocul va fi de partea acelor Lei care merg inainte, indiferent de obstacole. Mai multa imaginatie si persistenta si puteti obtine ceea ce doriti. Nu mintiti, acest lucru poate provoca probleme.

 Citeşte continuarea aici.