Horoscop 20 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 20 ianuarie 2016: Ce v-au rezervat astrele pentru miercuri, în funcţie de zodie. 

RomaniaTV.net
19 ian. 2016, 12:55
Horoscop 20 ianuarie 2016. Vezi ce îţi rezervă astrele!

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Berbec

Primesti mai multe informatii si nu stii de care sa te folosesti, pentru ca unele par sa se bata cap in cap. Nu te grabi sa extragi azi o concluzie, pentru ca vor mai aparea si alte detalii pe parcurs, care s-ar putea sa te deruteze si mai mult, ca atare ia-ti timp suficient de analiza pentru a lasa lucrurile sa se sedimenteze mai intai. Cand se va clarifica situatia vei sti incotro sa pornesti, dar acum ambele variante au si avantaje si dezavantaje, deci ce sa alegi?

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Taur

Nu te lasa impresionat de lacrimile sau povestile triste ale celor din jur care incearca astfel sa umble la coarda ta sensibila. Tu nu esti asa, esti puternic, nu tii cont de slabiciuni, ca atare fragilitatea afisata de cei din jurul tu e un avantaj pentru tine ca sa iesi in fata sa te remarci. Cand ii vezi pe altii emotivi si timizi, profita de auspiciile bune care te propulseaza direct in fata. Tu nu dai dovada de nicio urma de sensibilitate acum, ci dimpotriva, esti ambitios si ai ceva de spus inaintea tuturor.

Horoscop 20 ianuarie 2016 – Gemeni

Nu te baza pe presupuneri, pentru ca ele nu sunt sustinute de nimic concret sau valabil. A-ti da cu parerea doar pentru ca asa banuiesti, nu e solutia optima in situatia de fata. Da, din interiorul tau pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta sa intelegi o situatie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gandeste-te la evenimente din trecut, la experientele acumulate, la date si cifre deja memorate, pentru ca de acolo, din cele mai adanci unghere ale mintii tale, din inconstient sau subconstient, vin flashuri care te pot ajuta sa exprimi adevarul. Nu-ti incepe frazele cu: banuiesc ca… ci doar cu: stiu ca…

Citeşte mai multe pe revista Teo