Horoscop 20 mai 2022. Se fac planuri de weekend, ce zodii îşi umplu cardul pentru o minivacanţă de vis

Previziunile astrale din această zi îi au drept protagoniști pe nativii Capricorn, care nu este exclus să primească o funcție de conducere, pe nativii Rac, care astăzi au șansa de a întâlni o persoană importantă, și pe nativii Scorpion, care, prin intermediul personalității puternice și a atitudinii, se vor face remarcați în rândul prietenilo

19 mai 2022, 12:45
Horoscop 20 mai 2022. Se fac planuri de weekend, ce zodii îşi umplu cardul pentru o minivacanţă de vis

Horoscop 20 mai 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Oricat de mult ti-ar placea sa fugi de responsabilitati cheie si datorii, exista un pret de platit daca o faci. In acelasi timp, daca te implici in alte activitati care iti sunt mai pe plac, ele pot genera alte viitoare responsabilitati. Cu Marte in sectorul tau de stil de viata, poate ca este momentul sa analizezi clar ce este cel mai convenabil pentru tine, ce doresti sa faci, in ce sa te implici dar care sa iti aduca si cele mai multe bucurii ale inimii.

Horoscop 20 mai 2022 Taur (21 aprilie – 21 mai)

Nu este mereu posibil sa conduci tu si tot ce poti face uneori este sa speri ca cei care iau deciziile stiu ce fac. Influentele curente astrale pot genera o vreme de schimbari rapide de idei, credinte sau aliante. Si din acest motiv, poti avea oportunitatea sa iti dezvolti flexibilitatea in timp ce ramai si autentic fata de tine insuti, chiar daca asta inseamna o balanta foarte delicata.

Nostradamus, nouă profeții pentru 2022. Cum va MURI Vladimir Putin
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

O activitate care are un impact puternic asupra ta, poate ca a inceput ca o samanta a unei idei acum cateva saptamani. Fie ca este un proiect creativ sau un nou hobby, acum ii poti realiza potentialul si sa vrei sa te comiti si mai mult. Venus este insa retrograd, deci nu te grabi prea mult pentru ca si alte oportunitati similare pot aparea in saptamanile urmatoare.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Daca esti dornic si nerabdator sa explorezi o oportunitate, sunt anumite aspecte pe care ar putea fi nevoie sa le depasesti. Orice iti blocheaza progresul poate fi cauzat de amintiri captive in mintea subconstienta care te-au tinut subtil pe loc. Chiar si asa, optiuni pline de entuziasm te pot astepta dupa ce iei decizia sa lucrezi asupra acestor aspecte si sa lasi trecutul in urma.

Horoscopul de azi Leu (23 iulie – 22 august)

Te cramponezi prea mult de hopurile văzute sau nevăzute din calea ta, când ele pot fi trecute cu calm şi înţelepciune. Nu ai de ce să-ţi faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente în drumul oricui. Ai şi din ele ceva de învăţat, totul e să nu le amplifici mai mult decât e cazul. Primeşti de undeva o garanţie, o informaţie salvatoare sau doar un sentiment de linişte care te ajută să mergi mai departe, fără să-ţi mai baţi capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situaţiei!

Horoscop: Top 5 zodii cu noroc până la finalul lunii mai 2022. Calcă pe covor de bani!
Horoscopul zilnic Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Adevărul poate fi întotdeauna privit din două direcţii, căci fiecare susţine, în felul său, că dreptate e la el. Cineva trebuie să intervină în această luptă pentru a restabili echilibrul, ca atare s-ar putea ca tu să fii cel care judecă la rece situaţia şi extrage o concluzie finală. Niciodată nu poţi mulţumi pe toată lumea, deci fii conştient că verdictul tău, deşi va ajuta pe unul, va dezavantaja clar pe altul, iar tu eşti la mijloc ca să primeşti reacţiile lor. Nu contează cine câştigă şi cine pierde în acest conflict, ci doar sentimentul că s-a făcută lumină iar tu ai jucat rolul decisiv într-o situaţie cu două direcţii de interpretare. Tu trebuie să fii împăcat cu alegerea făcută.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În viaţa de cuplu s-a instalat rutina şi monotonia, dar poate că nu este chiar aşa de rău! Pentru că lucrurile s-au cam dat peste cap în ultima perioadă între tine şi partener, e nevoie uneori de o atmosferă mai tihnită şi mai banală pentru a restabili normalitatea în relaţia voastră. Nu grăbi lucrurile, ia-le încet, pas cu pas, bucură-te de calmul care planează peste voi, pentru că ar putea fi momentul unor decizii majore pe care nu trebuie să le iei în pripă. Ştii şi tu că graba strică tot, deci stai de vorbă pe îndelete cu jumătatea ta ca să vedeţi ce rol are fiecare în povestea pe care o trăiţi.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Meriţi tot ce-i mai bun, deci nu te mai teme atât de mult de crize financiare, de viitor sau de ziua de mâine, ci permite-ţi şi tu un bonus pentru plăcerea ta. Ai putea să-ţi cumperi un obiect la care tânjeşti demult, dar pe care l-ai tot amânat de teama de a nu intra în banii puşi deoparte pentru alte scopuri, dar e posibil să exagerezi totuşi cu economia şi restricţiile financiare. Banii sunt făcuţi să circule ca atare, dacă inima ta a rămas la ceva anume la care până mai ieri doar visai, azi ai putea face un pas spre achiziţionarea acestuia. Răsplăteşte-te!

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ai ajuns la un nivel care îţi inspiră încredere şi stabilitate în viaţa ta, poate o carieră bine conturată în care te simţi în siguranţă, poate o viaţă de familie tihnită şi frumoasă, poate o afacere care merge constant şi îţi oferă satisfacţie, deci, din orice punct ai privi spre cel care ai ajuns, au numai motive de mândrie şi de optimism. Dacă vezi că se poate ajunge la fericire, ai curajul să speri şi mai mult, deci merită să-ţi stabileşti mereu obiective din ce în ce mai înalte, pentru că da, pot fi atinse prin forţe proprii şi eforturi susţinute. Totul e să ai maximă încredere în tine şi să gândeşti doar pozitiv!

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Te poţi folosi de influenţa şi puterea ta pentru a redresa o situaţie complicată. Lumea respectă deciziile tale, ascultă ce ai tu de spus cu supunere, ca atare e bine să profiţi de poziţia pe care o deţii deasupra lor, pentru că tu vei deveni, astfel, eroul salvator care găseşte cheia problemei. Nimeni nu ţi se poate opune, ci vor primi decizia sau ordinele tale cu un dram de smerenie, tocmai pentru că ţi se recunoaşte valoarea. Toţi ştiu că ceea ce spui tu e just, e legal, e valoros, şi dacă urmează sfaturile tale au numai de câştigat, ca atare spune şi altora care e părerea ta ca să înveţe de la tine!

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Energia pe care o investeşti cu entuziasm în proiectul în desfăşurare va avea rezultate excelente, deci merită să continui în acelaşi ritm, pentru că nu mai e mult până la rezultate. Ai convingerea că totul va ieşi excelent datorită acestei implicări totale, şi dacă mai ai şi norocul de a găsi tovarăşii potriviţi, la fel de implicaţi, de motivaţi şi de dornici de succes, finalul nu e departe! Nu te opri din elan, e direcţia cea bună, ca atare merită să investeşti tot ce ai mai bun în tine, căci ambiţia de acum va genera dorinţa de a trece la un nivel superior, poate şi mai atractiv decât cel actual. Insistă, totul evoluează perfect spre ţelul tău cel mare!

Horoscop 20 mai 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Este o zi de succes în care ţi se vor oferi multe motive de bucurie, de veselie, de distracţie. Primul plan vizat de veşti excelente este cel sentimental, deci programează-ţi pentru azi o întâlnire cu persoana iubită sau ieşi undeva, că nici nu ştii de unde sare iepurele şi termini ziua îndrăgostit lulea. Şi la serviciu se pot auzi veşti bune, pentru că reuşitele vin pe bandă rulantă, şi ai un sentiment puternic de succes, de satisfacţie profesională. Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate.