Nostradamus, nouă profeții pentru 2022. Cum va MURI Vladimir Putin

Noi profeţii ale lui Nostradamus referitoare la anul 2022: „Urmează trei zile de întuneric. Semnul crucii va apărea pe cer”.

18 mai 2022, 19:08
Nostradamus, nouă profeții pentru 2022. Cum va MURI Vladimir Putin

Profeţiile lui Nostradamus continuă să producă reacţii chiar şi după sute de ani. Fascinante, contestate şi chiar ridiculizate, predicţiile sale nu par să pălească în timp, ci sunt readuse în atenţia publicului de câte ori are loc „împlinirea” uneia dintre ele. Iată ce se spune despre anul 2022:

1. Dolarul se va prăbuși

Nostradamus a prezis căderea dolarului. Inflația va scăpa de sub control în 2022 și va face dolarul să se prăbușească.

2. Putin va fi ucis în 2022

Cel puțin cinci tentative de omor au fost comise la adresa Președintelui Rusiei, Vladimir Putin. Predicția lui Nostradamus, așa cum spun cei de la Senseopedia aici, arată că temutul Președinte va muri în 2022, în timp ce va fi pe mare, fiind secerat de un fulger.

3. Încălzire globală. În 2022 va veni un mare uragan în Franța. Război

În 1555 el a prezis și încălzirea globală: „Peștii din Marea Neagră vor fierbe”. Totodată, în Franța va veni un mare uragan din cauza căruia se vor produce mari inundații, dar în alte zone va veni și seceta. Oamenii vor fi afectați de foamete apoi. „Mierea va costa mult mai mult decât ceara pentru lumânări, atât de mare va fi prețul grâului că oamenii vor ajunge să se mănânce între ei” . Nostradamus a ajuns la concluzia că anul 2022 va fi un an al inflației și un an în care foametea va duce la răscoale. Tot pentru 2022, Nostradamus a prezis invazia Franței sau un război în Franța, aceasta fiind atacată de puterile din est.

Profeţia macabră a pustnicului Zosima din Munţii Rarău, zis „Nostradamusul României”. „O să fie mare măcel în oraşe. Greu de scăpat de ce o să fie!”

4. Inteligența artificială va deveni un pericol pentru oameni

„Luna în plină noapte peste muntele înalt,/ Noul înțelept cu un creier singuratic vede asta:/ De către ucenicii săi invitați să fie nemuritori,/ Ochi spre sud. Mâinile în sâni, trupurile în foc.” Computerele se vor trezi și vor privi umanitatea ca fiind inferioară lor. Oamenii vor fi distruși de roboți.

Baba Vanga, profeţie despre un NOU VIRUS în 2022. „Vom muri din cauza unei boli oribile”. Ce previziuni a făcut şi Nostradamus

5. Clonarea va distruge rasa umană

Clonarea oamenilor va începe în 2022 cu scopul de a îmbunătăți structura genetică a oamenilor, ceea ce va duce la distrugerea acestora. Există șanse să ajungi într-o colonie cu oameni identici ție. Acești oameni clonați pot avea aceleași boli sau pot fi vulnerabili în fața acelorași tipuri de virusuri. Așadar, un singur virus va fi capabil să distrugă mai mulți oameni sau chiar o specie. Citește continuarea pe Astrosens.ro.