HOROSCOP 20 martie 2015: Cum influenţează ECLIPSA de SOARE zodiile

HOROSCOP. O eclipsă de Soare poate face lumină în "zonele întunecate" dintr-un domeniu-cheie din viaţa noastră, în funcţie de semnul zodiacal.

19 mart. 2015, 10:33
HOROSCOP 20 martie 2015: Cum influenţează ECLIPSA de SOARE zodiile

BERBEC /ASCENDENTUL IN BERBEC

Eclipsa de Soare in casa XII poate energiza restrictii de tot felul, urmeaza un timp in care puteti decide sa traiti mai izolat, atentia voastra se poate concentra pe desfasurarea unui proiect deosebit, pentru finalizarea acestuia avand nevoie de singuratate. Aceasta eclipsa poate reprezenta o oportunitate de a descoperi in voi toate raspunsurile de care aveti nevoie, veti simti o nevoie imensa de a-i ajuta pe altii, sa deveniti parte dintr-o cauza sau un scop mai inalt. Aceasta eclipsa pune un accent deosebit pe dezvoltarea spirituala, pe vindecarea trecutului, pe iertare si sfarsitul unei suferinte, a unei relatii. Evenimentele pot fi oarecum insotite de un sentiment mistic, puteti fi ghidati, puteti avea revelatii neasteptate care sa va ajute sa inchideti un capitol greu din viata voastra dar care se poate dovedi a fi un pas important catre ceva nou, potrivit adriana-astro.com.

Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti compasiunea, sacrificiul vostru in favoarea celuilalt, serviciul, credinta, sanatatea voastra.

TAUR / ASCENDENTUL IN TAUR

Eclipsa de Soare in casa XI poate energiza si activa tot ceea ce inseamna aliantele sociale, atasamentul fata de un grup social, un grup de prieteni, este un timp in care puteti fi fortati sa rupeti anumite legaturi de prietenie care nu va mai sunt de folos, deasemenea va puteti da seama de valoarea unei prietenii. Aceasta eclipsa poate ilumina si aduce la suprafata anumite lucruri ascunse intr-o relatie de prietenie. Sunt posibile cunostinte noi, posibile beneficii suplimentare, stabilirea unor relatii utile, a unor prietenii ce pot juca un rol deosebit in viata voastra. Experientele aduse de aceasta eclipsa in casa XI au o legatura directa cu atitudinea voastra fata de realizari, succes social sau de pierderea acestora.

Citeşte şi ECLIPSA DE SOARE: Ce zodii vor fi afectate din 20 martie. Previziunile astrologului Mariana Cojocaru

Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti relatiile de prietenie, iubirea, creativitatea, idealurile, sperantele voastre, ideile neobisnuite, astrologia. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a colabora cu un grup nou social, puteti intra intr-un cerc nou de prieteni. Aceste mutari sortite au un rol special, sa promovati interesele voastre profesionale, sa va sporiti increderea in voi, sa descoperiti ce aveti de oferit celor din jurul vostru. Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul relatiilor de prietenie, protectori, sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul altor persoane, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada.

GEMENI / ASCENDENTUL IN GEMENI

Eclipsa de Soare in casa X energizeaza si pune in miscare domeniul carierei, vietii sociale, se pot schimba cariere, pot aparea modificari legate de munca, reputatie, activitati sociale, profesionale. Este incercata sau dezvoltata puterea sociala care implica bani, cariera, statut social si colectiv, parinti. Poate fi un timp al unor experiente cruciale in cariera, schimbarea locului de munca, este o energie imensa ce poate promite un anumit grad de publicitate dar si fluctuatii cu privire la reputatie, statut social. Folosita pozitiv, aceasta eclipsa poate ajuta in dezvoltarea carierei, gasirea unui alt loc de munca ce promite multumire dar si dezvoltarea unei vocatii. Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cariera, viata sociala, familia voastra, asumarea responsabilitatilor de lunga durata. Poate fi o oportunitate stralucitoare de a avansa in cariera sau de a va schimba directia in viata . Aceste mutari sortite au un rol special, sa echilibrati nevoile voastre personale cu cele profesionale.

Aceasta Eclipsa combinata cu Nodul Sud in Berbec poate arata o rasplata a eforturilor din trecut in domeniul carierei, familiei sau daca v-ati urmarit doar obiectivele voatre in detrimentul persoanelor dragi, familiei voastre, puteti simti o limitare a sanselor in urmatoarea perioada. Este ca o spovedanie astrala in care sunteti rasplatiti pentru faptele bune si restrictionati pentru faptele rele.

RAC / ASCENDENTUL IN RAC

Eclipsa de Soare in casa IX promite si favorizeaza cautarea semnificatiei lucrurilor, atragerea de religie, filosofie, cunostinte „inalte, superioare”. Sunt favorizate calatoriile lungi, „visele mari”, contactele stranse cu alte culturi, alte tari, experiente legate de profetii, casatoriile in strainatate, „iubirea de departe „poate sa va gaseasca. Activitatile cu caracter juridic pot necesita o atentie deosebita, puteti hotara sa incepeti anumite cursuri, toate activitatile legate de invatamant, cunoastere va vor atrage foarte mult. Aceasta eclipsa activeaza tot ce inseamna invatamant superior, expansiune culturala , calatorii necesare descoperirii si dezvoltarii intelepciunii.

Aceasta Eclipsa face parte dintr-o serie de eclipse pe axa Pesti –Fecioara ce dureaza pana in 2017. De-a lungul acestor ani, veti fi ghidati sa reformati modul in care priviti cunoasterea, invatamantul, legea, moralitatea, calatoriile mari, alte culturi, strainatatea. Poate fi o oportunitate stralucitoare venita de peste mari si tari, sa mergeti iarasi la scoala, sa cunoasteti persoane din strainatate. Acestea va vor ajuta sa fiti deschisi unor idei noi, unor filosofii de viata complet noi si vitale calatoriei voastre aici pe pamant. Aceasta Eclipsa va deschide noi orizonturi, va ajuta sa faceti apel la principiile spirituale pentru a naviga prin situatiile dificile.

Citeşte mai mult pe adriana-astro.com

Citeşte şi Eclipsa parţială de Soare din 20 martie. Ce se va vedea din România


loading...
Partenerii noștri