Horoscop 20 martie 2015: Cum te influenţează Eclipsa de Soare

Horoscop 20 martie 2015: Vezi ce îți rezervă astrele.

RomaniaTV.net
19 mart. 2015, 12:42
Horoscop 20 martie 2015: Cum te influenţează Eclipsa de Soare

Horoscop 20 martie 2015 – Berbec

Ti-e putin jena sa recunosti ca nu te pricepi la un anumit lucru de aceea stai in banca ta ca un elev care nu si-a facut tema si spera sa nu fie descoperit de profesor. Nu aceasta e atitudinea potrivita in situatia de fata, ci trebuie sa ai curaj sa intrebi cand nu stii sa faci un lucru. A nu-ti recunoaste limitele genereaza o serie intreaga de lacune care, intr-o zi, isi vor arata efectele si te vei trezi in fata unui hop fara sa ai cunostintele necesare pentru a-l depasi. Daca ai pe cine intreba sau daca ai surse de informare la dispozitie, foloseste-le cu incredere: vei termina ziua cu un pic mai invatat!

Horoscop 20 martie 2015 – Taur

Ai curaj sa visezi, sa creezi din propria ta imaginatie lumi frumoase, pentru ca esti intr-un moment de creativitate maxima. Tot ce se naste acum in inima sau in mintea ta are mari sanse sa devina realitate foarte curand, pentru ca prinzi un val ascendent care te propulseaza in varf mult mai repede. De fapt, esti foarte motivat de acest vis si, pentru ca vrei sa ajungi mai repede la rezultatele dorite, tragi tare, insisti, depui forturi pentru ca nu ai rabdare pana acolo. Pastreaza acest elan cat mai mult timp, pedaleaza repede! Vizualizeaza sau verbalizeaza ceea ce speri sa primesti, caci primul pas spre concretizarea unui scop e sa ti-l stabilesti tu foarte clar in minte.

Citeşte şi Horoscop: Care sunt cele mai geloase persoane în funcţie de zodie şi cum se manifestă la gelozie

Horoscop 20 martie 2015 – Gemeni

Cand cineva are succes sau ii merg lucrurile ca pe roate, fii sigur ca apar de peste tot si inamicii, criticii, rautaciosii invidiosi care incearca sa demoleze succesul acestuia. In aceeasi situatie esti si tu, caci reusitele tale nasc rautatile unora care nu pot ajunge acolo unde ai ajuns tu. Incearca sa nu pleci urechea la astfel de comentarii nemeritate, ci vezi-ti de treaba cu incredere deplina in tine. Unii arunca sageti otravite doar pentru ca asa le e caracterul, pentru ca nu stiu sa aprecieze ce fac altii, deci tu trebuie sa fii cel care devine imun la judecati dure si face abstractie de astfel de atitudini negative. Prefa-te ca nici nu auzi comentariile de pe margine.

Horoscop 20 martie 2015 – Rac

Asculta sfaturile foarte bune care vin azi de la o persoana care se ocupa de frumusetea sau sanatatea corpului. Mergi la cosmetica, la sala de fitness, la spa, sau daca e nevoie, la un medic, pentru ca informatiile pe care le vei primi au darul de a te face sa te simti mult mai bine. Te apleci cu mai multa grija asupra organismului tau si ii acorzi atentie sporita, descoperind cat de rar iti oferi asemenea momente de rasfat sau iubire. Iubeste-ti mai mult corpul, el e casa in care traiesti si trebuie sa fie in deplina ordine si curatenie, ca atare informeaza-te pe toate caile cum sa-ti faci aceasta casa mai frumoasa si mai luminoasa. Deciziile pe care le iei cu privire la regimul tau de viata vor aduce sanatate si confort interior.

Horoscop 20 martie 2015 – Leu

Mergi mai departe pe drumul pe care l-ai ales candva, pentru ca visul tau se contureaza din ce in ce mai bine cu fiecare pas pe care il faci. Nu te astepta la miracole, pentru ca tu insuti construiesti marele edificiu de la final, dar trebuie sa fii constient ca e un drum lung pana acolo. Pe parcurs, mai ai multe de invatat, mai apar si probe de trecut, mai intervin si alte persoane in aventura ta, dar fii sigur ca in tot acest demers esti protejat de undeva de sus, dar, mai ales, esti indrumat pe tot felul de cai subtile incotro e mai bine sa mergi. Asculta tot ce vine catre tine prin intuitie sau vise, prin coincidente sau vesti, pentru ca toate converg acolo unde doresti.

Citeşte şi Horoscop: Zodiile feminine cu cele mai multe defecte

Horoscop 20 martie 2015 – Fecioara

Tu esti centrul universului azi, deci onoreaza-te mai mult pe tine insuti. Iubeste-te asa cum esti, rasfata-te cu tot ce e mai bun si mai frumos, dedica-ti o zi doar pentru bucuria ta. Imagineaza-ti ca esti un rege sau o regina care primeste azi daruri de mare pret. Lasa modestia la o parte si ia-le cu inima deschisa, pentru ca le meriti! Este o zi in care vin catre tine o multime de semnale de afectiune, de pretuire, de lauda, si toate acestea te motiveaza la maxim. Altfel te simti cand descoperi in jur atatea motive de bucurie, pentru ca ele iti dau garantia ca esti apreciat si iubit, asa cum esti!

Horoscop 20 martie 2015 – Balanta

Esti intr-un moment de rascruce in plan personal, cand simti ca ar trebui sa faci o schimbare majora de directie, dar ti-e putin frica. Lasi in urma o stare de lucruri care nu-ti mai ofera nimic bun, doar amintiri triste sau un sentiment de gol interior, in timp ce noua cale ofera perspective minunate, care iti rasfata sufletul. Nici nu e greu sa alegi, de vreme ce te indrepti acum spre ceva mult mai frumos si mai bun, deci nu te teme sa pui punct ca s-o iei in alta directie. Sunt momente in viata cand trebuie sa-ti urmezi pasiunea sau iubirea, sa faci lucrurile asa cum te indeamna inima, si intr-un astfel de punct esti si tu acum.

Citeste mai mult in Revista TEO.