Horoscop 20 martie 2024. Noul an astrologic le poartă NOROC acestor 4 ZODII, de miercuri intră Soarele în Berbec

Norocul plutește în aer în această săptămână fiecare zodie. Întregul univers a lucrat pentru a te ajuta să înveti și să aranjezi oportunități, astfel încât, pe măsură ce începe noul an astrologic (20 martie), să poti intra în acțiune.

19 mart. 2024, 11:33
Horoscop 20 martie 2024. Noul an astrologic le poartă NOROC acestor 4 ZODII, de miercuri intră Soarele în Berbec

Horoscop 20 martie 2024. Vei simți un val mai mare de energie odată ce are loc echinocțiul de primăvara, Soarele intră în Berbec, și începe și un nou an astrologic. În același timp, mugurii primăverii te pot chema să iti opresti hibernarea. De asemenea, te simți gata să închei o fază de reflecție mai mare și singurătate. Anul Nou astrologic este un moment pentru a face bilanțul pentru ceea ce te-ai pregătit și ce ai sperat să începi la începutul anului 2024, deoarece vei găsi mai mult noroc și sincronicitate în a face acest lucru acum.

Iată cele mai norocoase zodii la începutul noului an astrologic.

Horoscop 20 martie 2024. Berbec
Soarele în Berbec în casa autenticității

Este începutul sezonului Berbec, care este întotdeauna una dintre cele mai norocoase perioade ale anului pentru tine. Acesta este momentul în care îți poți îmbrățișa impulsul interior pe deplin și te poti îndrepta fără teamă spre ceea ce iti doresti. Soarele este una dintre cele mai puternice planete din astrologie. Așadar, în Berbec, te ajută să iti amintesti de punctele tale forte, în timp ce realizezi, de asemenea, că cea mai norocoasă alegere pe care o poti face este să ai încredere în eul tau interior.

Horoscop PRIMAVARA 2024: Ce ELEMENT este zodia ta – AER, FOC, PAMANT sau APA? Iata ce aduc cele 3 luni de primavara pentru elementul tau!

Cu amestecul de energie Pești și Berbec care se mișcă în prezent prin viața ta, ești îndemnat să îmbrățișezi o conexiune mai profundă cu sinele tău interior, care te va ajuta să mergi mai departe cu mai multă încredere. Conecteaza-te la ceea ce te simți chemat să urmezi, fie că este o schimbare în carieră, o nouă relație sau un stil de viață complet diferit, pentru că eul tău interior nu te va îndrepta niciodată greșit.

Horoscop 20 martie 2024. Leu
Soarle în Berbec în casa abundenței

Energia Berbecului guvernează sectorul tău de abundență, care este și locul în care se găsește norocul și dorința ta de extindere. Pe măsură ce începi această nouă eră în viața ta, încearca să iti acorzi calitățile Berbecului pentru a te ajuta să profiti la maximum de ea. Berbecul este îndrăzneț și încrezător. Are încredere în sine și nu se teme de redirecționări sau de lucrurile care nu funcționează conform planului.

În schimb, prosperă mergând înainte și știind că nu există stagnare. Ca un semn de foc, acest lucru ar trebui să fie ușor, mai ales că posezi multe dintre aceste calități, așa că întoarce-te la sinele tău neînfricat în timp ce îți permiți să crezi că cel mai bun cu adevărat urmează să vină.

Horoscop lunar Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata până la Paşte. O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot

Încearcă să-ți concentrezi energia asupra a ceea ce este nou în viața ta. Acestea pot fi oportunități de călătorie, educație, afaceri sau dragoste. Aceste noi lăstari de creștere din viața ta sunt, de asemenea, puternic conectate cu relația ta spirituală în curs de dezvoltare cu universul, unde ai încredere mai profundă că oriunde ești ghidat este exact acolo unde trebuie să fii.

Fecioară
Soarele în Berbec în sectorul tău de transformare

Există un val puternic de energie care se mișcă prin viața ta chiar acum. Energia Peștilor îți luminează sectorul romantic, în timp ce Berbecul te ajută să îmbrățișezi procesul de transformare mai profund. Transformarea Sezonului Berbec poate afecta pozitiv viața ta romantică, dar te poate duce și în locuri la care ai visat până acum.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.