Horoscop lunar Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata până la Paşte. O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot

Minerva, horoscop pentru perioada 18 martie - 16 aprilie. Previziuni pentru toate zodiile. Va începe o perioadă fastă pentru multe zodii, profesional, noi oportunități în carieră.

18 mart. 2024, 22:26
Horoscop lunar Minerva. Zodiile care întorc banii cu lopata până la Paşte. O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot

Horoscop lunar Minerva. Astrologa a făcut previziunile astrale pentru toate semnele zodiacale, pentru perioada 18 martie – 16 aprilie, în cadrul emisiunii Wownews, de pe Youtube.

Berbec

Vei avea parte de o creștere a interesului din partea sexului opus și complimentele nu vor înceta să curgă. Va trebui să-și înfrângă temerile, iar pentru asta va trebui să-și planifice totul pe termen lung, asta le va permite să se îndrepte calm spre obiectivele pe care le au. În ceea ce privește dezvoltarea personală, e momentul perfect pentru a-și elibera potențialul. Probabil trebuie să renunțe la unii prieteni și să-și facă alții noi.

Horoscop lunar Minerva Taur

Bunăstarea financiară îi va dezlega mâinile și va avea ocazia să arate ce poate. Visele mari nu vor face o gaură în bugetul familie, atenție la viteza cu care puneți în practică ceea ce vreți, toate ideile trebuie verificate înainte de a fi puse în practică. Starea de spirit va fi una de top, pentru că vor fi extraordinar de inspirați. Situația financiară îi va mulțumi prin stabilitate, dar își doresc să se odihnească.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Luna în Săgetător aduce tensiuni la sfârșit de martie. Mai multe zodii vor fi afectate
Gemeni

Banii cheltuiți și eforturile se vor întoarce înzecit. Pentru a evita conflictele, nu trebuie să răspundă la provocări și să fie obișnuit să piardă. Situația financiară poate fi una stabilă, se pot lăuda cu priceperea în gestionarea unui buget, pot economisi o sumă decentă. Le sugerez să investească în ei, pentru că acești bani nu vor fi irosiți.

Horoscop lunar Minerva Rac

Este un moment bun pentru a participa la concursuri, a susține examene. Începutul lunii aprilie deschide noi oportunități de cooperare, vor face o impresie bună în fața partenerilor, procesul de negociere va decurge fără probleme. Le crește farmecul personal, încrederea în sine. În ce privește cariera, este recomandat să parieze pe munca în echipă.

Leu

Ultimele zile din martie pot fi decisive pentru relații. Cariera promite proiecte interesante, dar consumatoare de timp. Materializarea planurilor va necesita multă forță. E important să prioritizeze sarcinile, pentru a prioritiza termenele limită. Din punct de vedere financiar, nu vor fi prea mulțumiți. Banii vor veni așa cum sunt planificați. Achizițiile mari și investițiile sunt premature, există riscurile de a avea multe credite.

Horoscop lunar Minerva Fecioară

Va începe o perioadă fastă pentru ei, profesional, noi oportunități în carieră. Trebuie să se străduiască constant pentru ceva nou. Poate primi oferte profitabile, dar trebuie să învețe să ceară și ajutor financiar. Posibile conflicte în echipă la muncă. La finalul lunii martie li se confirmă un adevăr, viața se rezolvă de la sine. Îi așteaptă aventuri incitante.

Horoscop lunar Minerva Balanță

Nevoile spirituale cresc, iar imperfecțiunea lumii e resimțită acut. În carieră, sunt posibile anumite dificultăți în comunicare cu colegii, probabile conflicte a căror rezolvare poate dura mult timp. E necesar să acționeze cât mai atent, să-și asculte intuiția. Începutul lunii aprilie va fi imprevizibil, din punct de vedere financiar. Probabilitatea de a fi în impas e foarte mare, iar asta doar din vina lor, pot fi înșelați de către cei mai buni prieteni.

Gemenele Oana și Adina Timofte îți dezvăluie cum vei sta cu dragostea, în 2024, în funcție de cifra destinului. Cine va avea cele mai mari provocări în sectorul sentimental
Scorpion

O perioadă în care sentimentele și pasiunile dau în clocot, evenimentele avansează foarte repede. Cuplurile căsătorite trec prin momente neplăcute, nu toată lumea rezistă tentațiilor, devin mai vulnerabili. Ar trebui să se concentreze pe o detașare care să ducă la o resetare. Sunt pregătiți pentru o descoperire neașteptată. Trebuie să consume alimente în vitamina D cât mai multe.

Săgetător

Este o perioadă de descoperire, învață multe lucruri, viața li se poate schimba la 180 de grade. Starea de incertitudine este epuizantă și le poate reduce performațele. Pot avea parte de un moment de neuitat. Starea de spirit provoacă poftă de viață, dar și un comportament haotic. Trebuie să economisească bani.

Horoscop lunar Minerva Capricorn

Au probleme care trebuie rezolvate neapărat. Este la înălțimea oricărei provocări, e timpul să se angajeze într-un start up profitabil. Diplomația le deschide multe uși, este bine să organizeze întâlniri și negocieri pe 25 martie. Vor petrece mult timp cu familia.

Vărsător

Primăvara inspiră speranță, făcându-i să uite de dureri. Își vor putea îndeplini vechile vise, trebuie să nu uite să le mulțumească celor dragi. Își vor da seama că viața curge prea ușor pentru ei. La mijlocul lunii trebuie să ia o decizie, care va avea consecințe pe termen lung.

Horoscop lunar Minerva Pești

Vor înțelege că binele nu trebuie făcut cu pumnul. Nu trebuie să se oprească la jumătatea drumului, trebuie să ia taurul de coarne. Viitorul se arată roz, trebuie doar să prioritizeze lucrurile. Cei singuri, trebuie să-i facă curaj și să iasă din carapace. Situația financiară le permite să cheltuie mai mult decât au anticipat.