HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2014: Ziua de joi este destul de agitata pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca exista o serie de situatii tulburi care isi vor pune amprenta pe fiecare dintre ei. Insa, astrologii au o serie de sfaturi cu privire la felul in care aceste situatii ar putea fi evitate sau rezolvate dupa ce apar, dupa cum urmeaza.

RomaniaTV.net
20 nov. 2014, 04:38
HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2014: Ce v-au rezervat astrele pentru joi

HOROSCOP 20 NOIEMBRIE 2014: 

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie

Ziua de joi este cu adevarat decisiva pentru nativii din Berbec vand in vedere ca se confrunta cu o serie de probleme de natura amoroasa. Este ziua in care intregul lor univers s-ar putea prabusi, daca nu isi dau seama ce vor cu adevarat de la viata.

TAUR – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Taurii au si ei parte de o zi in care se afla cu adevarat la rascruce. Este vorba, in cazul lor, de o serie de probleme de natura financiara pe care se vor chinui destul de mult sa le rezolve. Acest lucru va face ca spre finalul zilei sa se simta destul de epuizati, insa sa fi reusit sa termine totul cu bine. 

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Gemenii au o zi de joi minunata, avand in vedere ca tot ceea ce si-au planuit le iese asa cum si-au dorit. Faptul ca isi dau interesul ii face sa fie cat se poate de apreciati intre cei cunoscuti si sa atraga atentia celor cu care ei ar dori sa colaboreze.

RAC – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Si racii au parte de o zi cat se poate de fructuoasa pe toate planurile, avand in vedere ca isi dau tot interesul sa faca sa mearga afacerile in care sunt implicati. Spre seara insa vor primi o veste mai putin buna insa vor reusi repede sa gaseasca o solutie unanim acceptata.

LEU – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Leii ajung sa fie cat se poate de optimisti, in ciuda faptului ca in ultima vreme au avut cateva probleme de natura financiara. Isi dau seama ca de fapt au toate resursele pentru a pune in aplicare planurile pe care doresc sa le demareze de mult timp. 

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Fecioarele pe de alta parte par sa se confrunte cu o serie de probleme de sanatate care ii fac pe nativii acestei zodii sa nu se poata concentra mai deloc. Acest lucru va duce spre finalul zilei la o situatie destul de neplacuta, avand in vedere ca li se vor reprosa o serie de lucruri pe care le-au scapat din mana. Insa, comunicand, vor reusi sa rezolve problema.

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Balantele nu reusesc deloc sa isi gaseasca linistea azi, avand in vedere ca au primit spre dimineata o serie de vesti destul de tulburatoare. Insa, avand in vedere ca sunt foarte inteligenti, nativii acestei zodii vor reusi sa intoarca tot raul spre bine pana la finalul zilei.

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Scorpionii, pe de alta parte, au o zi in care li se pare ca in sfarsit au reusit sa se regaseasca pe ei insisi. Ziua de joi vine ca o revelatie pentru nativii acestei zodii care au fost intr-un impas destul de puternic in ultimele luni, cu privire la unele lucrurui pe care nu reuseau sa le accepte la ei insisi. Asa ca azi isi vor da seama ce probleme interioare trebuie sa rezolve cu adevarat si le vor da de cap imediat.

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Sagetatorii sunt si ei destul de linistiti joi, insa spre finalul zilei vor da nas in nas cu o persoana care le va da peste cap un pic armonia. Este posibil sa se intalneasca cu o persoana din trecutul amoros fata de care realizeaza ca inca mai au sentimente. Pusi in fata situatiei, vor trebui sa fie sinceri cu ei insisi.

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 20 noiembrie 

Capricornii nu reuses sa se faca intelesi la locul de munca, ceea ce va atrage o serie de ostilitati din partea superiorilor. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa se indoiasca de capacitatile lor si sa isi puna intrebari cu privire la cat de pregatiti sunt de fapt pentru ceea ce fac. Un prieten apropiat ii va face insa sa isi dea seama ca merita laude si nu sa fie luati in colimator pentru felul in care se descurca la locul de munca.

Citeşte mai mult pe lyla.ro